رونمایی از Destiny در 17 فوریه

Behrooz

کاربر سایت
artcile_3.jpg

بانجی سرانجام علاوه بر تایید کردن نام بازی (Destiny)، اعلام کرد که اولین رونمایی از آن در 17 فوریه - 5 روز دیگر - انجام خواهد شد. به گفته‌ی بانجی گیمرها در 17 فوریه می توانند شاهد نمایش گوشه ای از دنیای جدید آن‌ها باشند. صفحات اجتماعی (توییتر، فیسبوک و گوگل پلاس) بازی به همراه بخش مجزایی در فروم بانجی همگی کار رسمی خود را از امروز آغاز کردند.

Gaming Everything � Blog Archive � Destiny reveal set for Sunday

وای عجب چیزی بشه این دنیای عظیم >:d<

یه چیزی خیلی خیلی خفنتر و عمیقتر از borderland 2 (تنها بازی مشابه که به ذهنم میرسه) با داستانی احتمالا حماسی و موسیقی مارتی کبیر یعنی خدااااا :x

خوب همیشه آنلاین باشه چه فاجعه ای رخ میده که همه میگن نه ای خدا نباشه!
خوب تو کشور ما مشکل هست ولی اگه با همین اینترنتی که لایو میزنیم بشه بازیش کرد من که خوشحالم میشم!
در مورد دوستانی که jtaq کردن دستگاه رو!((اون موقع که بازی های آرکید رو بازی میکنید و همه دی ال سی ها رو مفت میگیرین و به ما ها میخندین حالا نوبت خنده ما هم شد!>:)))
الان هم دارن cod bo2 میزنند اون موقع این بازی رو که اینجوری بشه خیلی بهتره!برای جماعت لایو باز همیشه آنلاین بودن بازی یه حسن هست تا یه عیب!

خوب اینم تا 10 سال دیگه گیره Destinyـه. کرایتک هم نسل بعد میخواد بزنه تو خط F2P. من برم خودمو بکشم دیگه.

البته من از لحاظ اینترنت و اینا نمیگم. جدا من حوصله ندارم بشینم 800 ساعت یه بازی رو انجام بدم.

خیلی هم عالی>:d<
این همیشه آنلاین بودن هم هیچ مشکلی نداره.ملت bf3/mw3 میخرن 4 ساعت تک نفره رو میرن 400 ساعت آنلاین بازی میکنن اینم مثل همون.فقط امیدوارم سرورهاش مثل call of duty نباشه:|

خیلی هم عالی>:d<
این همیشه آنلاین بودن هم هیچ مشکلی نداره.ملت bf3/mw3 میخرن 4 ساعت تک نفره رو میرن 400 ساعت آنلاین بازی میکنن اینم مثل همون.فقط امیدوارم سرورهاش مثل call of duty نباشه:|
به نظرم اصلا نبايد نگران سرور هاش باشي، چون قسمت اصلي بازي انلاينِ و حتما سرور هاش بايد Dedicated باشه .
واقعا انتظار براي بازي سخت شد :d

من مشکلی با آنلاین بودنش ندارم، چون همینجوریش اکثرا آنلاینم تو لایو:دی فقط انتظار داشتم یه کم بیشتر از گیم پلی نشون بدن. اصلا هیچی از کامبت و ایناش نشون ندادن.

@behrooz
نسل بعد خیلی از بازیها اینطوری میشن، پس بهتره یه تجدید نظری کنی به نظر من:دی البته این فرقش با WoW و Guild Wars و اینا تو اینه که بازیش اکشنه کاملا، فکر نکنم خیلی پیچیدگی مثل اونا داشته باشه.

اینم یه عکس از منو:
3f6tqqmtf256vjp1wjj.jpg
بخش داستانیش باید همونی باشه که نوشته Chapter 3

احتمالا اون دسته از دوستانی که از همیشه آنلاین بودن این بازی یا بازیهای نسل بعد مینالن ، میونه خوبی با قسمت مالتی پلیر آنلاین و شبکه های PSN و Xbox live ندارن و عموما سینگل پلیر براشون ارجعیت خیلی بیشتری داره . الان دیگه sign in بودن توی این شبکه ها موقع بازی کردن از الزاماته تقریبا یه جورایی دیگه اکثر گیمرا عادت کردن ... من که شخصا استقبال میکنم از اینجور عناوین ...

باور کنید همیشه آنلاین بودن اصلا چیز عجیبی نیست! از اون 5-6 سال پیش و حضور Xfire تا رسیدن به لایو و PSN دیگه اکثر گیمرهای حرفه‌ای ایرانی هم همیشه آنلاین هستن موقع بازیا(حتی بازیایی که کلا بخش آنلاین ندارن!) پس وقتی این موضوع تو ایران با این وضعیت نت هم اینقدر جا افتاده، تکلیف کشورای دیگه مشخصه. با وجود سایتایی مثل Raptr که Track می‌کنن بازیای ملت رو و تایم میندازن واسه هر بازی، بعید می‌دونم کسی دوست نداشته باشه دائما آنلاین باشه موقع بازی کردن. کلا هم وقتی اسم MMO اومد همه می‌دونستن این موضوع آنلاین بودن همیشگی رو، نمی‌دونم از چی تعجب کردن دوستان و تو ذوقشون خورده.

اینم یه عکس از منو:
محل دیگه‌ای برای گذروندن یکی دو هزار ساعت از زندگی :دی

ما كه نسخه ps3 بازي رو اوريج مي گيريم و با خيال راحت ان لاين ميشيم واز بازي لذت مي بريم......
ما هم که 8 هزار تومن بازی رو می‌خریم کلا رنگ آرامش رو نخواهیم دید، روزی 3 تا سکته می‌زنیم.

احتمالا اون دسته از دوستانی که از همیشه آنلاین بودن این بازی یا بازیهای نسل بعد مینالن ، میونه خوبی با قسمت مالتی پلیر آنلاین و شبکه های PSN و Xbox live ندارن و عموما سینگل پلیر براشون ارجعیت خیلی بیشتری داره . الان دیگه sign in بودن توی این شبکه ها موقع بازی کردن از الزاماته تقریبا یه جورایی دیگه اکثر گیمرا عادت کردن ... من که شخصا استقبال میکنم از اینجور عناوین ...

دوست من اصلا ربطی به میونه و ارجعیت نداره، اینکه حتی بخوای سینگل هم بازی کنی باید به اینترنت وصل باشی واقعا چرته، اگه یه دفعه وسطه بازی نت نوسان پیدا کنه یا اصلا کلا قطع شه برای چند روز "که خداروشکر از این مشکلات کم نداریم" یعنی باید قید بازی رو زد؟ حتی سینگل؟
این موضوع هم فقط مربوط به ایران نمیشه DRM یوبیسافت کم صدای خارجیهارو در نیورد ...

دوست من اصلا ربطی به میونه و ارجعیت نداره، اینکه حتی بخوای سینگل هم بازی کنی باید به اینترنت وصل باشی واقعا چرته، اگه یه دفعه وسطه بازی نت نوسان پیدا کنه یا اصلا کلا قطع شه برای چند روز "که خداروشکر از این مشکلات کم نداریم" یعنی باید قید بازی رو زد؟ حتی سینگل؟
این موضوع هم فقط مربوط به ایران نمیشه DRM یوبیسافت کم صدای خارجیهارو در نیورد ...

این با DRM فرق میکنه مگه هر چیزی که قرار باشه برای استفاده ازش انلاین باشی حتما مثل DRM هست ؟ اون مشکلاتی که میگی مربط به سیستم anti-piracy بود که ایجاد میکرد کلا 2 تا مکانیزم جدا هستن اینا.

استارت این بازیا رو کنسول که بانجی زد :دی دیگه چه بد چه خوب نسل بعدی اکثر بازیا به این سمت میرند یادمه تو لیست شغلی Lionhead استخدامی برای MMO بود یا یه سری استدیو دیگه (زیاد حضور ذهن ندارم الان :دی ) دیگه نسل بعد مشخصه وضع چجوریه :دی
این دنیایی هم که بانجی ساخته فوق العاده بزرگ و عالیه و ارزشش داره که ساعت ها بشینی بازی کنی با دوستان ولی خب بزرگترین مشکل فعلا قیمت گلد :| که خب تقصیر بانجی نیست این مورد :دی
ولی خب یه نکته جالب جز اینکه برای PC تایید نشد برای Wii U هم خبری نبود :دی نسل بعدی که منظورش نسل بعدی XBOX و PS4 بود دیگه :دی البته شاید بعدا تایید بشه :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or