رونمایی از یک بازی جدید، فردا در Game Informer

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

11954322131712176739question_mark_naught101_02.svg.med.png

Andrew Reiner از Game Informer امروز در صفحه تویترش اعلام کرد فردا در کنار انتشار اولین اطلاعات و عکس ها از The Elder Scrolls: Skyrim یک عنوان جدید برای کنسول های PS3 , X360 نیز معرفی خواهد شد.
هم چنین Reiner تاکید کرده که این بازی جدید نه از جانب Bethesda (بر خلاف تصورات اولیه)، بلکه دنباله ای از یک IP خوشنام از یک سازنده دیگرخواهد بود.

Source

• Like
Reactions: Farh@d
حواست باشه داری با چه بازی ـی شوخی میکنی ها :دی
شوخی نکردم باو اتفاقاً آرزومه:دی
با اینکه بعید میدونم ادامه ای براش ساخته بشه ولی امیدوارم اگه نسخه ی بعدی ای قرار باشه بیاد هوش مصنوعی دشمناش رو درست کنن. میرفتی بین بوته ها قایم میشدی و یه لشکر 100 نفره رو میکشتی هیچ کس هم حالیش نمیشد:دی

شوخی نکردم باو اتفاقاً آرزومه:دی
با اینکه بعید میدونم ادامه ای براش ساخته بشه ولی امیدوارم اگه نسخه ی بعدی ای قرار باشه بیاد هوش مصنوعی دشمناش رو درست کنن. میرفتی بین بوته ها قایم میشدی و یه لشکر 100 نفره رو میکشتی هیچ کس هم حالیش نمیشد:دی
این روزها هیچ چیزی بعید نیست.
یه دفعه دیدی فردا گفتن IGI 3 ساخته میشه. آرزو بر جوانان عیب نیست.:d

IP جدید نمیتونه باشه؟:-/همینطوری گفتم اخه بازی به فکرم نمیرسه AC III هم که مشخصه یک روزی رسمی میشه آدم دلش یک بازی میخواد که انتظار نداشته باشه :d

اینجا بیشتر شبیه ترد آرزوها شده...

خوب دوست عزیز،هدف هم همین بوده دیگه!اگه ایکارو نکنن دیگه کی میره مجله بخره!

کافیه شما یه نگاهی به کامنتای این دو تا سایت بندازید:

1
2

بهترین کار اینه که یه خورده دندون رو جیگر بزاریم چند ساعت دیگه معلوم میشه.:dفقط خدا کنه 2012 به بعد باشه.

به شخصه منتظر اطلاعات The Elder Scrolls V هستم.

حدس زدن با آرزو کردن فرق داره! مثلا الان یکی از بچه ها امده میگه IGI 3! من شرط میبندم سازنده ها هم این بازی رو یادشون رفته!:دی

وقتی میخواید حدس بزنید باید با توجه به اطلاعات موجود یه حدس معقول زد دیگه!:دی

Fair enough!:d

آخرین ویرایش:
خوب دوست عزیز،هدف هم همین بوده دیگه!ا

حدس زدن با آرزو کردن فرق داره! مثلا الان یکی از بچه ها امده میگه IGI 3! من شرط میبندم سازنده ها هم این بازی رو یادشون رفته!:دی

معقول ترین حدس به نظرم Hitman5 باشه...ولی به هر حال به POP امید داریم...
پ.ن:کی معلوم می شه پس؟

بیخیال بابا . یعنی دوست داری یوبی بیشتر از قبل اسم PoP رو خراب کنه ؟
این شن های زمان رو ول کنه :d بره سراغ اون POP 2008 ! هنوز تا کفیم تا ببینیم چه جوری میخواند اهریمن رو نابود کنند :d :d :d وقتی اسم تروفیی که برای پایان بازی میده اینه که این داستان ادامه دارد :d :d خوب ادامش رو بدند بیرون دیگه! انقدر ما رو تو کف نزارند! :d
ولی چون اسمی از PC نیمده شاید POP نباشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or