رونمایی از یک بازی جدید، فردا در Game Informer

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

11954322131712176739question_mark_naught101_02.svg.med.png

Andrew Reiner از Game Informer امروز در صفحه تویترش اعلام کرد فردا در کنار انتشار اولین اطلاعات و عکس ها از The Elder Scrolls: Skyrim یک عنوان جدید برای کنسول های PS3 , X360 نیز معرفی خواهد شد.
هم چنین Reiner تاکید کرده که این بازی جدید نه از جانب Bethesda (بر خلاف تصورات اولیه)، بلکه دنباله ای از یک IP خوشنام از یک سازنده دیگرخواهد بود.

Source

• Like
Reactions: Farh@d
جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من جان من RESIDENT EVIL رو معرفی کنید!!!!!!!!!

خوب دیگه آرزو نکنیم...

Game Informer sequel is Silent Hill

اینو که خودمون هم میدونستیم :|:|

The Elder Scrolls V: Skyrim:x:x

skyrim-gi.jpg

skyrim-reveal-600.jpg

برای دیدن ترجمه این متن به نظر میخی باید صبر کرد...

The answer lies in translating the stanzas into English. Check back later today to solve the puzzle.

WTF?
Silent Hill شد؟:-o
اصلا انتظار نداشتم.

نمیدونم والله منم همینطور.:(

آخرین ویرایش:
شاید Dante's Inferno خیلی خوشنام نباشه ولی مطمئنا Mirror's Edge خوشنامه.
چیش خوشنامه ؟ خوشنام یعنی معتبر . سری معتبر و قدیمی که ارزش هاش شناخته شدش . چی ِ ME معتبر و خوشنامه ؟!

چیش خوشنامه ؟ خوشنام یعنی معتبر . سری معتبر و قدیمی که ارزش هاش شناخته شدش . چی ِ ME معتبر و خوشنامه ؟!
بی خیال دیگه،خودت که دیدی تو خبر گفتن بازی چه فرمی هست!:دی داری سر MEبحث میکنی؟

برو ارزو ها رو بخون و بخند:دی

به سوالات زیر پاسخ کوتاه دهید :
1.Shenmue خوشنامه ؟
2.Bayonetta خوشنامه ؟
3.Army of Two خوشنامه ؟

1.Shenmue خوشنامه ؟
2.Bayonetta خوشنامه ؟
3.Army of Two خوشنامه ؟
فکر کنم منظور شهاب این بود که بازی باید حداقل 2-3 نسخه ازش ساخته شده باشه. (دوباره الان شهاب میاد میزنه).:d

جواب:
1. نه.:d
2. نه.:d
3. بله.:d

1.Shenmue خوشنامه ؟
2.Bayonetta خوشنامه ؟
3.Army of Two خوشنامه ؟

من جواب ميدم.

1-خوشنام+فوق العاده
2-خوشنام+معركه
3-بدنام+مسخره

شعر شد

من الان چندمين باري هست تلاش ميكنم تو چنين مواردي سركار نرم ولي اين آرزوها نميذاره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or