رونمایی از باکس آرت رسمی بازی و مشخص شدن تاریخ عرضه ی The Evil Within

hmd2009

کاربر سایت

52446940744111934032.jpg

درود

بدون شک بازی ترسناک The Evil Within یکی از مورد انتظار ترین بازی های امسال است این بازی که شینجی میکامی کارگردانی آن را بر عهده دارد قرار است انقلابی در ژانر Survival -Horror بوجود آورد. لحظاتی قبل بتسدا تاریخ عرضه ی بازی را رسما اعلام کرد. این بازی قرار است در روز 26 آگوست در آمریکای شمالی و 29 آگوست در اروپا برای تمامی پلتفرم ها (PS3,Xbox360,Xbox One PC و PS4!) منتشر شود .

داستان بازی در مورد یک کاراگاه پلیس بنام Sebastian Castellanos است که بدنبال قتل عام وحشتناکی در یکی از بیمارستانها به همراه همکار خود به آنجا اعزام میشود سپاستین و همکارش پس از وارد شدن به بیمارستان با نیروهای اسرار آمیز و قدرتمندی مواجه میشوند .ضربه ای نا غافلانه ی به سپاستین وارد شده و او بیهوش میشود زمانی که به هوش میاد خودش را در میان دنیای آشفته و بی سرو سامانی میابد جایی که مخلوقات حولناک و چندش آوری در آنجا پرسه میزنند و مرگ هر لحظه در کمین است ترس و وحشت غیر قابل تصور و جنگیدن برای بقا! سپاستین سفر ترسناکی را آغاز میکند تا پرده از راز این نیروهای شیطانی بر دارد.

19468578818317335801.jpg

[video]https://vine.co/v/M7vm1pmHr9B[/video]

آخرین ویرایش:
س

و نظر من این عمرا بازی انجام بدم سکته میزنم در جا رو به افق میرم همون شب باید حلوا بدم اصلا تریلرش دیدک کلا تو فضا بودم وایییییی :-o

چه موقع خوبی هم قراره بازی منتشر بشه...وسط چله تابستون توی گرما تا پاسی از شب بشینی و با بازی جدید میکامی توی راهروهای بیمارستان دنبال پیدا کردن رمز و رازها و فرار از ترس بازی جدید میکامی بشی درست مثل ترسی که تنهایی وسط اون همه زامبی در راهروهای تاریک رزدینت اویل دوران بچگی داشتی.

دوستان به امضای من توجه کنید!!!!تو عکسایی که اخیرا دیدم گرافیک بازی دیدنی بود. در هر صورت نباید انتظار موفقیت های رزیدنت اویل 4 یا قسمت های کلاسیکو داشت

داستان بازی در مورد یک کاراگاه پلیس بنام Sebastian Castellanos است که بدنبال قتل عام وحشتناکی در یکی از بیمارستانها به همراه همکار خود به آنجا اعزام میشود
اینجاش شبیه فیلم shutter island هه :d
منم خیلی منتظر این عنوان هستم اما امیدوارم مثل بازی shadow of damned نشه :| از اون هم همه انتظار بالایی داشتن ولی اونطور که باید نشد ;) (نظرم کاملا شخصیه :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or