رونمایی از باکس آرت رسمی بازی و مشخص شدن تاریخ عرضه ی The Evil Within

hmd2009

کاربر سایت

52446940744111934032.jpg

درود

بدون شک بازی ترسناک The Evil Within یکی از مورد انتظار ترین بازی های امسال است این بازی که شینجی میکامی کارگردانی آن را بر عهده دارد قرار است انقلابی در ژانر Survival -Horror بوجود آورد. لحظاتی قبل بتسدا تاریخ عرضه ی بازی را رسما اعلام کرد. این بازی قرار است در روز 26 آگوست در آمریکای شمالی و 29 آگوست در اروپا برای تمامی پلتفرم ها (PS3,Xbox360,Xbox One PC و PS4!) منتشر شود .

داستان بازی در مورد یک کاراگاه پلیس بنام Sebastian Castellanos است که بدنبال قتل عام وحشتناکی در یکی از بیمارستانها به همراه همکار خود به آنجا اعزام میشود سپاستین و همکارش پس از وارد شدن به بیمارستان با نیروهای اسرار آمیز و قدرتمندی مواجه میشوند .ضربه ای نا غافلانه ی به سپاستین وارد شده و او بیهوش میشود زمانی که به هوش میاد خودش را در میان دنیای آشفته و بی سرو سامانی میابد جایی که مخلوقات حولناک و چندش آوری در آنجا پرسه میزنند و مرگ هر لحظه در کمین است ترس و وحشت غیر قابل تصور و جنگیدن برای بقا! سپاستین سفر ترسناکی را آغاز میکند تا پرده از راز این نیروهای شیطانی بر دارد.

19468578818317335801.jpg

[video]https://vine.co/v/M7vm1pmHr9B[/video]

آخرین ویرایش:
من که خیلی با اتمسفر بازی و خشونت داخلش ارتباط برقرار کردم، دقیقا با همون تریلر اولش جذبم کرد، باکس آرتش هم فوق العادست، در کل میکامی چیزی رو ساخته که تمام دوستداران ترس و وحشت چند سالی بود منتظرش بودن، امیدوارم بازخوردهای خوبی داشته باشه و توی فروش و نقدها موفق بشه، مورد انتظار ترین بازی امسال برای من همین بازیه.

من اینطوری احساس میکنم یا توی تریلر آخری انیمیشنهای بازی یکم مصنوعی بود :-/
دقیقا همینطوره.تو قسمت انیمیشن فوق العاده ضعیف کار کردن،انگار بازی مال چند سال پیشه.
خم شدنش،راه رفتنش و... بدترین قسمت انیمیشن صورت هست که اصلا هیچ حسی القاء نمیکنه.دیگه بعد Tlou انتظار ندارم بازی بیاد و اینقدر تو این مسائل ضعیف باشه.
از اونجائی که بازی 3rd.p هست،همه اینها به ایجاد حس ترس کمک میکنه.امیدوارم بازی حداقل چیز بدی ازآب در نیاد.

آخرین ویرایش:
یه عکسی بود سیم خاردارا دوره یه مغز پیچیده شده بودن ؟ خدا خدا می کردم اونو نزارن تو باکس آرت..چون اصلا چشمگیر نبود..تو اکثر سایت ها قبل از رسمی شدن باکس اون عکس رو جلد بود...کلا این باکس آرت فوقوالعادست..لوگو با ارتباط برقرار کردن با عکس خیلی چیزه ردیفی شده.

دقیقا همینطوره.تو قسمت انیمیشن فوق العاده ضعیف کار کردن،انگار بازی مال چند سال پیشه.
خم شدنش،راه رفتنش و... بدترین قسمت انیمیشن صورت هست که اصلا هیچ حسی القاء نمیکنه.دیگه بعد Tlou انتظار ندارم بازی بیاد و اینقدر تو این مسائل ضعیف باشه.
از اونجائی که بازی 3rd.p هست،همه اینها به ایجاد حس ترس کمک میکنه.امیدوارم بازی حداقل چیز بدی ازآب در نیاد.

آره منم همین چند روز پیش TLOU رو یه بار دیگه تموم کردم یاد راه رفتن جوئل افتادم ، با این مقایسش کردم دیدم انیمیشنهاش یه جوری ضعیف و تکراریه .

اینطور که از تریلرها معلومه انیمیشن ها ضعیف هستن، ولی در این سبک همون جوّ و اتمسفر بازی مهم هستش که فکر کنم این عنوان اون ها رو به خوبی در خودش داره !
احتمالا از اون بازی ها هست که با روح و روان آدم بازی میکنه ! ..

بیشتر از اینکه باکس ارت باشه یک تصویر هنری هست!!! تو دو تا چیز مشکل داره
1- انیمیشن ها
2- گرافیک از نظر فنی
راسیاتش خیلی خوشحال نیستم. احساس میکنم بازی مشکلات زیادی داره!!نمیدونم چرا میکامی به گرافیک اهمیت نداده. درست که مهم ترین کار همون حس ترس و دلهره هست اما اگر قرار باشه گرافیک پایین باشه نمرات بازی پایین میاد. نباید متای ان زیر 90 بشه.امیدوارم خبر گلد شدن بازی نرسد که بجوری عصبانی میشم. این بازی هنوز جای کار داره!!احتمال شکستش هست
فعلا که راضی نیستم. بازی باید کامل باشه.

من که خیلی با اتمسفر بازی و خشونت داخلش ارتباط برقرار کردم، دقیقا با همون تریلر اولش جذبم کرد، باکس آرتش هم فوق العادست، در کل میکامی چیزی رو ساخته که تمام دوستداران ترس و وحشت چند سالی بود منتظرش بودن، امیدوارم بازخوردهای خوبی داشته باشه و توی فروش و نقدها موفق بشه، مورد انتظار ترین بازی امسال برای من همین بازیه.
اگر نتونه موفق بشه که باید فاتحه این سبکو خوند!البته من بیشتر موفقیت کیفی برام مهمه نه تجاری

چون سبک سایلنت هیلو رزیدنت 4 رو کامل توی قالب بازی دیدم از همون ابتدایی ترین تریلهاش گفتم اگه اینطور بخواد پیش بره با اون گرافیک فنی ضعیف امکان نداره موفق بشه .

حداقل من انتظار داشتم میکامی یک بازی ای بسازه که مثل RE های کلاسیک بشه ازش سه گانه در آورد .

توی تریلر از بهترین صحنه ها استفاده میکنن ، بهترین صحنه هایی که توی تریلرا دیدیم فقط اکشن بود .

خیلی دلم میخواد نظر مثبت بدم ولی به عنوان یه فن از کار میکامی واقعا با دیدن تریلرا ناامید شدم .

چون سبک سایلنت هیلو رزیدنت 4 رو کامل توی قالب بازی دیدم از همون ابتدایی ترین تریلهاش گفتم اگه اینطور بخواد پیش بره با اون گرافیک فنی ضعیف امکان نداره موفق بشه .

حداقل من انتظار داشتم میکامی یک بازی ای بسازه که مثل RE های کلاسیک بشه ازش سه گانه در آورد .

توی تریلر از بهترین صحنه ها استفاده میکنن ، بهترین صحنه هایی که توی تریلرا دیدیم فقط اکشن بود .

خیلی دلم میخواد نظر مثبت بدم ولی به عنوان یه فن از کار میکامی واقعا با دیدن تریلرا ناامید شدم .
البته میکامی گفته یک بازی ناب و خالص تو این سبک هست. ولی فعلا مشکل گرافیک هست. اما خب تا زمان عرضه میتونه بهتر بشه.موتور پایش خیلی قوی هست اما نمیدونم چرا انقدرها بالا نیست. من نگران نمرات بازی هستم:d

توی تریلر هایی که از بازی دیدم شوتینگ بازی رو افتضاح دیدم !

داداش بنظرم نظرت درسته ولی بنظرم عمدا انیطوری کردن و باید هم اینطوری باشه تا بازی اعصاب خورد کننده تر و سخت تر باشه ! :d
و همچنین ترسناک تر !
اصولا بازی های ترسناک بنظر من باید گیم پلی افتضاحی داشته باشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or