رونمایی از باکس آرت رسمی بازی و مشخص شدن تاریخ عرضه ی The Evil Within

hmd2009

کاربر سایت

52446940744111934032.jpg

درود

بدون شک بازی ترسناک The Evil Within یکی از مورد انتظار ترین بازی های امسال است این بازی که شینجی میکامی کارگردانی آن را بر عهده دارد قرار است انقلابی در ژانر Survival -Horror بوجود آورد. لحظاتی قبل بتسدا تاریخ عرضه ی بازی را رسما اعلام کرد. این بازی قرار است در روز 26 آگوست در آمریکای شمالی و 29 آگوست در اروپا برای تمامی پلتفرم ها (PS3,Xbox360,Xbox One PC و PS4!) منتشر شود .

داستان بازی در مورد یک کاراگاه پلیس بنام Sebastian Castellanos است که بدنبال قتل عام وحشتناکی در یکی از بیمارستانها به همراه همکار خود به آنجا اعزام میشود سپاستین و همکارش پس از وارد شدن به بیمارستان با نیروهای اسرار آمیز و قدرتمندی مواجه میشوند .ضربه ای نا غافلانه ی به سپاستین وارد شده و او بیهوش میشود زمانی که به هوش میاد خودش را در میان دنیای آشفته و بی سرو سامانی میابد جایی که مخلوقات حولناک و چندش آوری در آنجا پرسه میزنند و مرگ هر لحظه در کمین است ترس و وحشت غیر قابل تصور و جنگیدن برای بقا! سپاستین سفر ترسناکی را آغاز میکند تا پرده از راز این نیروهای شیطانی بر دارد.

19468578818317335801.jpg

[video]https://vine.co/v/M7vm1pmHr9B[/video]

آخرین ویرایش:
باکس آرت زیباییست!
خطای بزرگیه که به میکامی اعتماد نکنیم! قطعا با یک بازی ترسناک روبرو هستیم که در سایر بخش ها هم عالیه!
چند وقت پیش داشتم تریلر بازی جوانمرگ re3.5 رو میدم که کلی براش افسوس و حسرت خوردم...ای کاش میگذاشتن که ساخته بشه:((
نسل هفت که برا این ژانر افتضاح بود و اگه ویسرال گیمز و دد اسپیس هاش ( و یکی دو عنوان دیگه) نبود شاید اصلا این سبک فراموش میشد!
من دوست دارم این بازی علاوه بر اینکه horror باشه یک survivor به تمام معنا هم باشه!

باکس آرت زیباییست!
خطای بزرگیه که به میکامی اعتماد نکنیم! قطعا با یک بازی ترسناک روبرو هستیم که در سایر بخش ها هم عالیه!
چند وقت پیش داشتم تریلر بازی جوانمرگ re3.5 رو میدم که کلی براش افسوس و حسرت خوردم...ای کاش میگذاشتن که ساخته بشه:((
نسل هفت که برا این ژانر افتضاح بود و اگه ویسرال گیمز و دد اسپیس هاش ( و یکی دو عنوان دیگه) نبود شاید اصلا این سبک فراموش میشد!
من دوست دارم این بازی علاوه بر اینکه horror باشه یک survivor به تمام معنا هم باشه!

رزیدنت اویل 3.5 تبدیل به شیطان میگرید شد ولی ای کاش هیچوقت نمیشد! این بازی همه چیش عالی بود ترسش گیم پلیش حتی دوربینشم شبیه دوربین رزیدنت اویل های کلاسیک بود. حالا من شنیدم که بازی The Evil Within از بعضی از ایده های اون بازی استفاده میکنه! امیدوارم واقعا همینطور باشه!

باکس آرت زیباییست!
کلا نباید به Dev ها اعتماد کرد ، کسی فکر نمیکرد Rage یه شکست باشه ، کسی فکر نمیکرد Rome 2 اعتبار این سری عظیم رو زیر سوال ببره ! :)
من خودم خیلی دوست دارم بعد از مدت ها یه بازی ترسناک درست حسابی امتحان کنم ، البته این حرفی که الان میزنم ممکنه بیشتر سلیقه ای باشه
اولین نسخه Evil که بازی کردم 4 بود ، هیچ عنصر ترسی در بازی ندیدم با این که اون موقع 10-11 سال سن داشتم ولی Doom 3 خیلی برای من ترسناک تر بود ...
نسل هفت هم عناوین خوبی مثل Amnesia ، Outlast بخودش دید ! حالا نمیدونم منظور شما از "یکی دو عنوان دیگه " چی بود :))

کلا نباید به Dev ها اعتماد کرد ، کسی فکر نمیکرد Rage یه شکست باشه ، کسی فکر نمیکرد Rome 2 اعتبار این سری عظیم رو زیر سوال ببره ! :)
من خودم خیلی دوست دارم بعد از مدت ها یه بازی ترسناک درست حسابی امتحان کنم ، البته این حرفی که الان میزنم ممکنه بیشتر سلیقه ای باشه
اولین نسخه Evil که بازی کردم 4 بود ، هیچ عنصر ترسی در بازی ندیدم با این که اون موقع 10-11 سال سن داشتم ولی Doom 3 خیلی برای من ترسناک تر بود ...
نسل هفت هم عناوین خوبی مثل Amnesia ، Outlast بخودش دید ! حالا نمیدونم منظور شما از "یکی دو عنوان دیگه " چی بود :))
Slender The Arrival هم ترسناک بود

البته من ریج رو شکست نمیدونم ولی خب احساس میکنم جان کارمک با جون و دل و عشق و علاقه سر این بازی نبود ( هر چند خودم نهایت لذت رو از این بازی بردم :d)
قضیه میکامی کمی فرق میکنه اولا از طرفی بتزدا آزادی کامل رو بهش داده و از طرفی هم اصلا به دنبال یک بازی در آمد زا نیست! در واقع میشه گفت بتزدا بستری رو برا میکامی فراهم کرده که اون چیزی رو که سالها دوست داشته بسازه ولی ناشرینی چون کپکام نگذاشته رو عرضه کنه!
قضیه وقتی جالبتر میشه که بدونیم میکامی گفته که این بازی آخرین بازی ای خواهد بود که کارگردانشه! پس یعنی تمام تلاش خودش رو میکنه که با خاطره ی خوش در اذهان همه به نوعی کنار بکشه!
رزیدنت اویل 4 ترسناک نبود چون کپکام نگذاشت و اگه کپکام به استاد اجازه می داد Re 3.5 عرضه میشد و خون در رگها رو خشک می کرد!
shadows of the damned دیگر بازی میکامی در چند سال اخیر یا همون سایه ی دوزخیان هم قرار نبوده یک بازی ترسناک باشه بلکه بنظرم طنز و بامزه بودنش پررنگتر بود!
همین یکی دو عنوان دیگه هم که گفتم اتفاقا اشاره به همین دوبازی ای داشت که فرمودی :d
ولی این دو بازی بنظرم فقط هورور بودن و سوروایوور نبودن! من از استاد یک sh واقعی میخوام!:x

آخرین ویرایش:
بسیار خبر مسرت بخشی بود. تریلر 20 دقیقه ای بازی رو تا الان 20 بار نگاه کردم و از دیدنش سیر نمیشم و مطمئنم این بازی جزء اون دسته بازیهاست که منو دیوونه خودش میکنه باید چندین بار اونو بازی کنم

امیدوارم تا زمان عرضه بازی PS4 خریده باشم که بتونم بازی رو روی این کنسول استثنایی تجربه کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or