رونمایی از انحصاری جدید PS3 در مراسم VGA

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
چی میتونه باشه ؟ God of War 4 یا Smash Bros جدید ؟ تصویر زیر تبلیغ رونمایی از یک عنوان جدید برای کنسول PlayStation 3 در مراسم VGA امسال است که در میدان تایمز (تقاطع بسیار مشهور در منهتن نیویورک) گرفته شده است .

LdI2x.jpg

در عکس بالا کاملاً واضح نیست اما تصویر میگوید "انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد (جف کیلی مجری بنامه GTTV نیز این مهم را در تویتر خود تایید کرده است) . احتمالاً شاهد چیزی شبیه به رونمایی از GOW جدید خواهیم بود . VGA فستیوال بزرگی برای رونمایی اینچنینی خواهد بود اگرچه نسخه سوم GOW برای بار اول در E3 سال 2009 آنونس شد .

کاندیدای بعدی Smash Bros جدید است که البته کمی بعید بنظر میرسد .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681
http://gamingbolt.com/spike-vgas-new-ps3-game-teased-ps3-exclusive-you-wont-believe

آخرین ویرایش:
البته خود بر وبچ CD گفتند كه الگوي ما آنچارتد هست و سعي مي كنيم از اون الگو برداري كنيم ............
پس سعي كن دنبالش بري ;)
خب این حرف دلیل داره! چون U انحصاری هست و اینا مجبورن که یه طوری این بازی رو بزرگ جلوه بدن!!! پس میان از این حرفا میزنن تا نسبت به توم رایدر که تنها رقیب این بازی هست و انحصاری نیست بزرگتر جلوه بدن!
حتی ممکنه سونی انقدر به قول معروف سیبیلشون رو چرب کنه تا این عنوان بزرگ رو خراب کنن :(
میگی اشتباه میکنم؟! اون موقع که توم رایدر یک و دو و سه و چهار و پنج رو PS1 و... اومدن این پروژه آنچارتد کجا بود :-/ :دی ;)
پس ما واقع بین هستیم :دی و دنبال بازی اصلیه میریم :دی

:arrowu:
شما میخوای حرف سازنده خود بازی رو هم زیر سوال ببری ؟!

خب این حرف دلیل داره! چون U انحصاری هست و اینا مجبورن که یه طوری این بازی رو بزرگ جلوه بدن!!! پس میان از این حرفا میزنن تا نسبت به توم رایدر که تنها رقیب این بازی هست و انحصاری نیست بزرگتر جلوه بدن! میگی اشتباه میکنم؟! اون موقع که توم رایدر یک و دو و سه و چهار و پنج رو PS1 و... اومدن این پروژه آنچارتد کجا بود :-/ :دی ;)

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 PM ارسال شده بود ----------

شما متوجه نیستی ؟! واقع بینی چیه ؟! خود سازنده Tomb Raider یعنی Crystal Dynamic داره میگه ما از Uncharted الگو گرفتیم ! حالا باز شما بیا بگو سازنده خود بازی چرت میگه و ما واقع بین هستیم !

خب این حرف دلیل داره! چون U انحصاری هست و اینا مجبورن که یه طوری این بازی رو بزرگ جلوه بدن!!! پس میان از این حرفا میزنن تا نسبت به توم رایدر که تنها رقیب این بازی هست و انحصاری نیست بزرگتر جلوه بدن!
حتی ممکنه سونی انقدر به قول معروف سیبیلشون رو چرب کنه تا این عنوان بزرگ رو خراب کنن :(
میگی اشتباه میکنم؟! اون موقع که توم رایدر یک و دو و سه و چهار و پنج رو PS1 و... اومدن این پروژه آنچارتد کجا بود :-/ :دی ;)

این جمله رو برای یه مُرده تعریف کنید زنده میشه، غلت میزنه از خنده :))

شما متوجه نیستی ؟! واقع بینی چیه ؟! خود سازنده Tomb Raider یعنی Crystal Dynamic داره میگه ما از Uncharted الگو گرفتیم ! حالا باز شما بیا بگو سازنده خود بازی چرت میگه و ما واقع بین هستیم !
خب من منکر حرف اونا هستم، دلایلم هم آوردم؛ حالا شما میتونی منکر دلیلایه من شو :دی
ببین اینا همش یه مشت گاو بندی و Cیاست مداری هست واسه جذب بیشتر بازار!!!
آخه همین کار سونی تو VGA رو ببین، منظورم همین خبره که: انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد
آیا این حرف بجز هایپ کردن بازار واسه بازی انحصاریشه؟! :-/ ;)

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:58 PM ارسال شده بود ----------

این جمله رو برای یه مُرده تعریف کنید زنده میشه، غلت میزنه از خنده :))
اون پستم جمله زیاد داشت توش :p :دی
دقیقاً کدومش این حسه مسیحا رو منتقل میکنه :-/ :دی

بزار من شما رو تفهيم كنم :Crystal Dynamic سازنده بازي TR گفته كه : ما مي خوايم از سري U الگو برداري كنيم ، خو ؟
خوب آدم وقتي يه چيزي رو الگو انتخاب مي كنه كه بهتره و مي خواد به كيفيت اون برسه OK ?
اگر هم سياستِ كه پس U3 بهتره ديگه كه مي خوان با ذكر اون مطلب مشتري بيشتر جلب كنن ( كه به نظر من سياست نيست ، واقعيت است )
آقا بي خيال

من با اینکه فن TR هستم اما این دیگه خیلی زیادیه شاید هم سبک باشن اما آنچارد یه سر و گردن از گرافیک و گیملی گرفته بالاتره نگو اینجوری:d شاید قدمت TR بیشتر باشه اما همون موقع رو PS1 ناتی کراش رو داد که همه رو دیونه کرد رو PS2 ناتی شاهکار JAK و حالا U که بنظر شما بازی جدیده اما تیم سازندش با تجربست و چیزی فراتر از TR برای این نسل به ارمغان اوردن. ولی همیشه لارا را عشقست:d(در زیر سایه لارا ناتان:d)

به نظر من یه بازیه کاملا جدیده کاشکی یه مقدار از گیم پلی Agentو این بازی دیگریه که لغو شد ولی دوباره اومد(اسمش چی بود؟؟؟)بدن بیرون

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

اگه اینطوری کلا کرایسیس 1 و 2 کیل زون 1 و 2 و 3 بتلفیلد کال اف دیوتی اینا همه تقلیدن از کانتر استریک=))
پ.ن:ریج و هیلو یادم رفت=))

احیاناً انگلیس،اسراییل دستی تو قضیه نداشتن؟

خیلی نامردیه که من تک و تنها اوومدم بین یه جماعت سوپرفن سونی بازی انحصاریش رو به چالش میکشم ولی نگران نباشید به همتون ج میدم :دی >:)

بزار من شما رو تفهيم كنم :Crystal Dynamic سازنده بازي TR گفته كه : ما مي خوايم از سري U الگو برداري كنيم ، خو ؟
بعله، ولی دوستان اون قسمت قرمز رنگ رو به حرفاشون اضافه نمیکنن که توم ریدر ریبوت از U3 الگوبرداری میشه؛ و کلاً دارن سری این بازی رو زیر سؤال میبرن!!!
من با اینکه فن TR هستم اما این دیگه خیلی زیادیه شاید هم سبک باشن اما آنچارد یه سر و گردن از گرافیک و گیملی گرفته بالاتره نگو اینجوری:d شاید قدمت TR بیشتر باشه اما همون موقع رو PS1 ناتی کراش رو داد که همه رو دیونه کرد رو PS2 ناتی شاهکار JAK و حالا U که بنظر شما بازی جدیده اما تیم سازندش با تجربست و چیزی فراتر از TR برای این نسل به ارمغان اوردن. ولی همیشه لارا را عشقست:d(در زیر سایه لارا ناتان:d)
ای فن خائن توم ریدر :دی من صحبتم سر تقلید کردن! کراش یا جک که ربطی به توم ریدر ندارن!!! درضمن شما صبر کن بزار این توم ریدر ریبوت بیاد ببین ایشون چی واسه نسل جدید چی به ارمغان میاره :دی
لارا یه دونست! اونم واسه نمونست :x :دی
اگه اینطوری کلا کرایسیس 1 و 2 کیل زون 1 و 2 و 3 بتلفیلد کال اف دیوتی اینا همه تقلیدن از کانتر استریک=))
پ.ن:ریج و هیلو یادم رفت=))
همین دیگه! همین! حرف دوستان هم عین این میمونه که بگن کانتر الگو گرفته شده از کرایسیس، کیلزون و ریج و هیلو و... هست! حالا کدومشون خنده دارتره :-/ :دی

بهترین سورپرایز معرفی یک عنوان از سایفون فیلــــتــر است ! اگه بتونه به اوج (نسخه های ps1) برگرده باید گفت آنچارتد سیخی چنده ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or