رونمایی از انحصاری جدید PS3 در مراسم VGA

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
چی میتونه باشه ؟ God of War 4 یا Smash Bros جدید ؟ تصویر زیر تبلیغ رونمایی از یک عنوان جدید برای کنسول PlayStation 3 در مراسم VGA امسال است که در میدان تایمز (تقاطع بسیار مشهور در منهتن نیویورک) گرفته شده است .

LdI2x.jpg

در عکس بالا کاملاً واضح نیست اما تصویر میگوید "انحصاری جدید PS3 که باور نخواهید کرد (جف کیلی مجری بنامه GTTV نیز این مهم را در تویتر خود تایید کرده است) . احتمالاً شاهد چیزی شبیه به رونمایی از GOW جدید خواهیم بود . VGA فستیوال بزرگی برای رونمایی اینچنینی خواهد بود اگرچه نسخه سوم GOW برای بار اول در E3 سال 2009 آنونس شد .

کاندیدای بعدی Smash Bros جدید است که البته کمی بعید بنظر میرسد .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681
http://gamingbolt.com/spike-vgas-new-ps3-game-teased-ps3-exclusive-you-wont-believe

آخرین ویرایش:

یعنی بنظرتون اونقدر شاخ و تحریک کننده هست که دیگه برم یه PS3 بخرم :-/ :d
اگر تا الان با U3 و MGS4 (و GOW III :d ) و بقیه ی بازی ها تحریک نشدی مطمئن باش با این هم نمیشی چون قول میدم در حد این 2 بازی نیست :d (مگر اینکه MGS5 باشه :d )

• Like
Reactions: only sony
تجربه ثابت کرده ته این برنامه های تبلیغاتی برای بازی های انحصاری سونی چیز دندون گیری به ما نمیماسه! نظر من رو میخواید باید بگم دلتون رو برای یه بازی خیلی خفن که وقتی معرفی شد فکتون بیفته صابون نزنید!

نهایتش GoWIV معرفی میشه! البته GoW جدید خبر خیلی خوبی هست اما همه میدونن که دیر یا زود معرفی میشه و به نظر من اصلا خبر نیست که کسی باورش نشه! یا مثلا بازی جدید QD! خبر خیلی خوبی میشه اما بازم قابل حدسه!

من شخصا فکر میکنم بازی هایی مثل SF یا J&D جدید که خود ND میسازه گزینه هایی هستن که چندان قابل حدس نیستن و واقعا غیر قابل پیش بینی هستن!

ولی پسر یه MGS جدید معرفی بشه بهترین گزینه ممکن هست! چه حالی بده خداییش!:دی (که انم عمرا، چون Rising هم قراره اولین نمایش درست و حسابی مثل آدمش رو داشته باشه!)

پ.ن: با توجه به صحبت های بلیزارد معرفی یه Diablo برای PS3 هم ناجور فاز میده!:دی

متال گیر 5 باشه مشت محکمی خواهد بود تو صورت بعضیا :دی
حتی اگه MGS5 قرار باشه به عنوان بازی انحصاری PS3 منتشر بشه خیلی بعیده تو VGA معرفی بشه چون اولین نمایش درست و حسابی Rising قراره تو همین VGA باشه و اگه MGS5 معرفی بشه، دیگه Rising هر چه قدر هم بخواد خفن و عالی باشه کلا میره زیر سایه MGS5 :دی احتمالش خیلی کمه کونامی و کوجیما همچین کاری کنن، البته از این ژاپنی ها هیچی بعید نیست :دی

god of war4:x:d>:d:-*
agent
quantick dream next game
heavenly sword 2
امیدوارم خدای جنگ 4 باشه تا دوباره با بهترین بازی عمرم رو برو شم>:d< فقط من موندم دیگه قدرت گرافیکی ps3 از آنچارتد3 بالاتر هم میره :-/
کریتوس:x

اگر تا الان با U3 و MGS4 (و GOW III :d ) و بقیه ی بازی ها تحریک نشدی مطمئن باش با این هم نمیشی چون قول میدم در حد این 2 بازی نیست :d (مگر اینکه MGS5 باشه :d )
:دی
درباره u3 که شرمندتم، تا وقتی Tomb Raider هست من اصلاً دنبالش نمیرم :p :دی
درباره GOW نیز همینطور، تا وقتی Devil May Cry هست دنباله این یکی هم نمیرم :p :دی
ولی آقا من PS3 ندارم :دی آمااااا اگه MGS5 یا HR2 یا FF یا Black2 (چقدر رو PS2 حال داد) باشه، قول میدم که دیگه برم یه PS3 بخرم :دی

حتی اگه MGS5 قرار باشه به عنوان بازی انحصاری PS3 منتشر بشه خیلی بعیده تو VGA معرفی بشه چون اولین نمایش درست و حسابی Rising قراره تو همین VGA باشه و اگه MGS5 معرفی بشه، دیگه Rising هر چه قدر هم بخواد خفن و عالی باشه کلا میره زیر سایه MGS5 :biggrin1: احتمالش خیلی کمه کونامی و کوجیما همچین کاری کنن، البته از این ژاپنی ها هیچی بعید نیست :biggrin1:

رایزینگ از نظر من داخل بازی حساب نمیشه >:d<

:دی
درباره u3 که شرمندتم، تا وقتی Tomb Raider هست من اصلاً دنبالش نمیرم :p :دی
درباره GOW نیز همینطور، تا وقتی Devil May Cry هست دنباله این یکی هم نمیرم :p :دی
ولی آقا من PS3 ندارم :دی آمااااا اگه MGS5 یا HR2 یا FF یا Black2 (چقدر رو PS2 حال داد) باشه، قول میدم که دیگه برم یه PS3 بخرم :دی

خوب شد گفتید و یه جماعتی از نگرانی در اومدن!

کل سقوط و صعود سهام سونی لنگ این تصمیم شما ـس.

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or