شایعه روند ساخت بازی GTA Remastered Trilogy رو به پایان است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اخیرا شایعه‌ای از سوی رسانه کوتاکو مطرح شده که اطلاعات جدیدی را از بازی GTA Remastered Trilogy لو می‌دهد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
لوگوی بازی GTA

طی ماه‌های اخیر شایعات گوناکونی از بازسازی نسخه‌های کلاسیک سری GTA منتشر شده بود و اکنون کوتاکو نیز به‌طور جداگانه، اطلاعاتی را از این پروژه به اشتراک گذاشته است. به گفته کوتاکو بازسازی سه نسخه GTA III، GTA Vice City و GTA San Andreas که اکنون در مراحل پایانی ساخت قرار دارند، با استفاده از آنریل انجین توسعه می‌یابند و شامل ترکیبی از گرافیک‌های قدیمی و جدید خواهند بود. همچنین جلوه‌های بصری بازی‌ها همانند ورژن‌های ماد شده این سه نسخه توصیف شده است.

در ادامه منابع کوتاکو مدعی شده‌اند که رابط کاربری هم در هر سه بازی بروزرسانی شده اما حالت کلاسیک خود را حفظ کرده. گفته شده که سازندگان قصد دارند تا حد ممکن به بازی‌های سری GTA در دوران PS2 وفادار بمانند. اینطور که به‌نظر می‌رسد، شعبه داندی راکستار وظیفه توسعه این بازسازی را بر عهده دارد و در کنار آن بر روی نسخه نسل نهمی GTA V نیز کار می‌کند. این استودیو پیش از خریده شدن توسط شرکت Rockstar، سابقه کار بر روی Halo: The Master Chief Collection را داشت.

طبق این شایعه، راکستار برنامه دارد تا هر سه بازسازی را به‌صورت یکجا در پاییز امسال (اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر) عرضه کند. کوتاکو می‌گوید که رایانه‌های شخصی، نینتندو سوئیچ، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس|اس، گوگل استیدیا و موبایل، پلتفرم‌های مقصد مد نظر هستند؛ اما ممکن است به دلیل قرار دادن تمرکز بر روی نسخه‌های کنسولی، زمان عرضه نسخه PC و موبایل بازی تا سال 2022 عقب بی‌افتد. همچنین ممکن است این کالکشن تنها در قالب دیجیتالی عرضه شود.

در پایان نیز اشاره شده که راکستار برنامه‌هایی را برای عرضه پورت‌های سایر عناوین کلاسیک خود، مانند Red Dead Redemption دارد. اما آینده این ریمسترها، به فروش کالکشن بازسازی GTA بستگی دارد. شما در مورد بازسازی شدن بازی‌های قدیمی‌تر راکستار چه فکر می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.​

نه داداش من gta نسخه های اصلی به همراه vice city و san رو بازی کردم ولی کلا نمیپسندم
به هر حال با سلیقه من جور در نمیاد
جالبه بدونی توی گیم نت هم با اینکه درخواست gta زیاد داشتم اما براشون جاست کاز نصب کردم همگی gta رو ترک کردن =))
جاست کاز نسخه اولش ۲۰۰۷ اومد
اوایل دهه ۲۰۰۰ یا همون ۸۰ شمسی هرکس یه کامپیوتر یا PS2 یا XBOX Original داشت قطعا وایس سیتی و سن آندریاس روش نصب بود حتی ضعیف ترین کامپیوترها
از راکستار به شخصه فقط پلی دادن GTA 6 را میخوام و چیز دیگه ای نمیخوام ..به امید زنده موندم تا اون موقع

ای کاش کنار این سه تا، نسخه های Vice City Stories و Liberty City Stories رو هم عرضه میکردن.
اگه Billie Jean و Self Control رو دوباره از Vice City حذف کنن، سمتش هم نمی‌رم.
فقط Billie Jean ریمو شده و سلف کنترل هست هنوز
حتی تو تریلر 10th Anniversary هم سلف کنترل بود
بله تو نسخه هایی که موزیک ها حذف شدن، وقتی اول بازی سوار اون ماشین میشیم، آهنگ Self Control به جای Billie Jean پخش میشه. ولی یه نکته جالبی که اون موقع وجود داشت، این بود که آهنگ های بازی تو نسخه استیم هنوز هم بودن. یعنی سال 2012 که بازی برای مدتی به خاطر این مسائل لایسنس از استیم حذف شد، بعد از عرضه دوبارش با اینکه با اسم پکیج Grand Theft Auto: Vice City New Audio عرضه شده بود، ولی آهنگ ها هنوز هم توش بودن :D گیمرها هم به شوخی می گفتن که راک استار اونقدر بازی درباره خلافکاری ساخته که حالا خودش داره خلافکاری میکنه.:D الان یه نگاهی به اینترنت انداختم مثل اینکه هنوز هم آهنگ ها تو نسخه استیم که جدیدا خریداری شده هستن.
من هم امیدوارم این بازی های جدید با تمام آهنگ های اصلیشون عرضه بشن.

من اوقات بیکاریم تو GTA3 معطوف میشد با این جیگر از پارکینک طبقاتی ها میرفتم بالا و از رو پشت بوم ها میپریدم، یا تو جاده اگه جایی تکیه گاهی، رمپی/شیبی داشت قفلی میزدم روش و بدلکاری میکردم.
نمیدونم فکر کنم تو vice city هم بود.

548.jpg
خلاصه چقدر حال میداد.

سالهاست که آرزو دارم CJ ، تامی و شهر وایس سیتی رو با گرافیک امروزی ببینم
ولی اگه شایعه درست باشه نباید فقط به ارتقا گرفیک اکتفا کنن و سیستم تیر اندازی و رانندگی بازی ها هم باید به کل تغییر کنه... یادمه GTA 3 و Vice City گان پلی خیلی داغونی داشتن طوری که طرف رو که هدف میگرفتی و شلیک میکردی به بغل دستیش میخورد#-o

اگه مثل ریمیک مافیا ۱ نباشه و یه ریمستر راضی کننده بدن احتمالا Vice City و San andreas رو یه ۱۰ بار دیگه هم تموم میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen
یکی از خوبی های این شایعات اینه که باعث میشه حس لازم برای کامل کردن Vice و III رو PS4 رو به دست بیارم..
سن اندریاس که کامپلیته.. وایس سیتی هم اخرای استوری.. III هم هنوز جدی شروع نکردم رو PS4..
با اینکه به معنای واقعی هر لحظه از زندگیم امادگی لازم برای غرق شدن در و لذت بردن از GTA رو دارم، اما چون از یک طرف اینارو بارها و هزاران ساعت بازی کردم قبلا، همش ذهنم درگیره که مثلا اول فولان بازی جدید یا قدیمی که رو دستم مونده رو تموم یا کامپلیت کنم بعد بیام برای بار اِنُم بشینم پای وایس سیتی مثلا..
اما خب این شایعات تموم این درگیری هارو میشورند و میبرند :D الان انگیزه کافی برای نشستن پای وایس و III رو دارم :D باید امسال کارشونو رو PS4 تموم کنم که از سال دیگه به امید خدا برم سراغ ریمستر ها رو PS5
:D
---
فیفا پلیر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو فاکتور بگیریم، کسی پاشو تو گیم نتی که جی تی ای نداره میذاره؟ من که نمیذارم. البته اون موقعی که گیم نت میرفتم برای وارکرفت و جنرالز و کود 2 دوتا و لول اینا بود نه جی تی ای.. اما گیم نتی که همچین نظری راجع به شاهکاری مثل جی تی ای داره....... :D

آخرین ویرایش:
یکی از خوبی های این شایعات اینه که باعث میشه حس لازم برای کامل کردن Vice و III رو PS4 رو به دست بیارم..
سن اندریاس که کامپلیته.. وایس سیتی هم اخرای استوری.. III هم هنوز جدی شروع نکردم رو PS4..
.
یادمه پاییز سال 94 بود، به محض اینکه سه گانه GTA ورژن ps2 برای ps4 اومد، نتونستم دیگه صبر کنم، همون روز اول برای هر کدوم 15$ هزینه کردم یعنی در مجموع 45$
وایس سیتی رو که تموم کردم، sa رو هم تا نیمه هاش هستم ولی 3 رو پیشرفت زیادی نداشتم، علتش هم inverted aim هست که واقعن به تجربه 3 روی ps4 آسیب زده و متأسفانه راهی هم برای درست کردنش نیست.

Sent from my iPad using Tapatalk

یادمه پاییز سال 94 بود، به محض اینکه سه گانه GTA ورژن ps2 برای ps4 اومد، نتونستم دیگه صبر کنم، همون روز اول برای هر کدوم 15$ هزینه کردم یعنی در مجموع 45$
وایس سیتی رو که تموم کردم، sa رو هم تا نیمه هاش هستم ولی 3 رو پیشرفت زیادی نداشتم، علتش هم inverted aim هست که واقعن به تجربه 3 روی ps4 آسیب زده و متأسفانه راهی هم برای درست کردنش نیست.

من خوشبختانه تونستم تا اولین اف صبر کنم و 3تارو خریدم 15$ :D چند ماه بعد از عرضه رو PS4(psn)
میفهمم چی میگی :D اما بازم خوشبختانه مشکلی با مکانیزم های قدیمی ندارم :D اقا PS4 که خوبه :D لیبرتی سیتی استوریز رو ویتا یا پی اس پی بازی کنی چی میگی :D
حقیقتا یکی از دلایلی که مثلا من هنوز به طور جدی III رو رو PS4 شروع نکردم.. اینه که دوست ندارم زود تموم بشه و دیگه مثلا III یا وایسی نباشه که کاراشو برسم.. مثل سن اندریاس که یک ساله کارش تموم شده :( باور کن نزدیک بود رو PS3 شروع کنم که این شایعات بالا گرفتند و بیخیال شدم تا ریمستر بیاد رو 5 :-"

• Like
Reactions: Dead2021
میفهمم چی میگی :D اما بازم خوشبختانه مشکلی با مکانیزم های قدیمی ندارم :D اقا PS4 که خوبه :D لیبرتی سیتی استوریز رو ویتا یا پی اس پی بازی کنی چی میگی :D
:-"

البته 45$ اون موقع وگرنه الآن اگه بود جرئت نمی‌کردم همچین مبلغی رو برای بازی های ps2 هزینه کنم
منم مشکلی با این مکانیزم ها که می‌گی ندارم، اما قبلن GTA3 رو تو pc بازی کرده بودم یعنی با همچین مشکلی خیلی سخته کنار اومدن، فقط هم همین هست، اون دوتای دیگه وبولی و مکس پین همچین مشکلی ندارن

• Like
Reactions: MrElectricWizard
فقط Billie Jean ریمو شده و سلف کنترل هست هنوز
حتی تو تریلر 10th Anniversary هم سلف کنترل بود

مثل اینکه کلا لایسنس کردن موزیک مایکل جکسون خیلی گرون درمیاد :-", سگا سالها بود که سونیک 3 رو برای هیچ پلتفرمی عرضه نمیکرد, چون موزیک چندتا از مرحله هاش رو جکسون ساخته بود.

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
مثل اینکه کلا لایسنس کردن موزیک مایکل جکسون خیلی گرون درمیاد :-", سگا سالها بود که سونیک 3 رو برای هیچ پلتفرمی عرضه نمیکرد, چون موزیک چندتا از مرحله هاش رو جکسون ساخته بود.
البته الان راکستار انقدری پول داره که اگر مرحوم مایکل جکسن هم زنده بود میتونست حتی بیارتش تو خود بازی 😄 ولی قبول دارم حرفتو

با اینکه به معنای واقعی هر لحظه از زندگیم امادگی لازم برای غرق شدن در و لذت بردن از GTA رو دارم، اما چون از یک طرف اینارو بارها و هزاران ساعت بازی کردم قبلا، همش ذهنم درگیره که مثلا اول فولان بازی جدید یا قدیمی که رو دستم مونده رو تموم یا کامپلیت کنم بعد بیام برای بار اِنُم بشینم پای وایس سیتی مثلا..
اما خب این شایعات تموم این درگیری هارو میشورند و میبرند :D الان انگیزه کافی برای نشستن پای وایس و III رو دارم :D باید امسال کارشونو رو PS4 تموم کنم که از سال دیگه به امید خدا برم سراغ ریمستر ها رو PS5
:D
---
فیفا پلیر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو فاکتور بگیریم، کسی پاشو تو گیم نتی که جی تی ای نداره میذاره؟ من که نمیذارم. البته اون موقعی که گیم نت میرفتم برای وارکرفت و جنرالز و کود 2 دوتا و لول اینا بود نه جی تی ای.. اما گیم نتی که همچین نظری راجع به شاهکاری مثل جی تی ای داره....... :D
من خودم بدو رفتم رزیدنت ایول کد ورونیکارو خریدم قبلش توی خونه دوستم سن آندریاس رو دیدم که گرافیکش همون ps2یی هست تازه روی تلویزیون های lcd گرافیکش آب رفته بیخیالش شدم کد ورونیکارو خریدم ولی بخاطر گرافیک بد و کنترل تاریخ گذشته از وسطاش ول کردم شنیدم اینا روی ایکس باکس HD هستن

ولی بخاطر گرافیک بد و کنترل تاریخ گذشته از وسطاش ول کردم شنیدم اینا روی ایکس باکس HD هستن
آره کنترل ورونیکا خیلی عذابه انصافن
ولی این بازی های ps2 که برای ps4 اومدن رو هم در واقع پورت hd کردن
حالا اگه روی ایکس باکس کیفیتش بهتر هست احتمالن بخاطر اینه که بکوارد نسخه 360 یا ایکس باکس اورجینال هستن که سخت افزار ps2 از هر دو شون ضعیف تره، یعنی نسخه اصلی کیفیت بهتری داشته روی ایکس باکس

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or