شایعه روند ساخت بازی GTA Remastered Trilogy رو به پایان است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اخیرا شایعه‌ای از سوی رسانه کوتاکو مطرح شده که اطلاعات جدیدی را از بازی GTA Remastered Trilogy لو می‌دهد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
لوگوی بازی GTA

طی ماه‌های اخیر شایعات گوناکونی از بازسازی نسخه‌های کلاسیک سری GTA منتشر شده بود و اکنون کوتاکو نیز به‌طور جداگانه، اطلاعاتی را از این پروژه به اشتراک گذاشته است. به گفته کوتاکو بازسازی سه نسخه GTA III، GTA Vice City و GTA San Andreas که اکنون در مراحل پایانی ساخت قرار دارند، با استفاده از آنریل انجین توسعه می‌یابند و شامل ترکیبی از گرافیک‌های قدیمی و جدید خواهند بود. همچنین جلوه‌های بصری بازی‌ها همانند ورژن‌های ماد شده این سه نسخه توصیف شده است.

در ادامه منابع کوتاکو مدعی شده‌اند که رابط کاربری هم در هر سه بازی بروزرسانی شده اما حالت کلاسیک خود را حفظ کرده. گفته شده که سازندگان قصد دارند تا حد ممکن به بازی‌های سری GTA در دوران PS2 وفادار بمانند. اینطور که به‌نظر می‌رسد، شعبه داندی راکستار وظیفه توسعه این بازسازی را بر عهده دارد و در کنار آن بر روی نسخه نسل نهمی GTA V نیز کار می‌کند. این استودیو پیش از خریده شدن توسط شرکت Rockstar، سابقه کار بر روی Halo: The Master Chief Collection را داشت.

طبق این شایعه، راکستار برنامه دارد تا هر سه بازسازی را به‌صورت یکجا در پاییز امسال (اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر) عرضه کند. کوتاکو می‌گوید که رایانه‌های شخصی، نینتندو سوئیچ، پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس|اس، گوگل استیدیا و موبایل، پلتفرم‌های مقصد مد نظر هستند؛ اما ممکن است به دلیل قرار دادن تمرکز بر روی نسخه‌های کنسولی، زمان عرضه نسخه PC و موبایل بازی تا سال 2022 عقب بی‌افتد. همچنین ممکن است این کالکشن تنها در قالب دیجیتالی عرضه شود.

در پایان نیز اشاره شده که راکستار برنامه‌هایی را برای عرضه پورت‌های سایر عناوین کلاسیک خود، مانند Red Dead Redemption دارد. اما آینده این ریمسترها، به فروش کالکشن بازسازی GTA بستگی دارد. شما در مورد بازسازی شدن بازی‌های قدیمی‌تر راکستار چه فکر می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.​

اخر ریمستر هست یا ریمیک؟
یه ریمستر تر و تمیز که بتونه خاطرات قدیم رو برات با کیفیت بهتری زنده کنه
ریمیک کردن واقعا هزینه بر و وقت گیره از اول باید موکپ کنن و چیزهای دیگه از عهده راکستار داندی خارجه چون تیم اصلی و شعبه های دیگه که تمام توانشون را گذاشتن فعلا برای GTA 6 و اینکه ریمیک به چه درد میخوره وقتی احتمالا طبق شایعات زیاد قراره وایس سیتی و لیبرتی سیتی رو تو GTA 6 با بهترین کیفیت ممکن تجربه کنیم ریمیک با عقل جور درنمیاد

احتمالا یه چیزی شبیه به اینا میشه که استایل بازی به نسخه های قدیمی وفاداره:

اخر ریمستر هست یا ریمیک؟

بنظر میاد از نظر گرافیکی شبیه به ماد های گرافیکی باشه که تا حالا اومدن (قطعن خیلی بهتر و بی‌نقص تره)
و گیم پلی هم یه خورده بهبود بدن، ولی در کل همون گیم پلی باشه
نمی‌دونم قیاس درستی هست یا نه ولی اگه ریمستر AC3 رو بازی کرده باشید، گیم پلی کلی بازی تغییر نکرده اما بهتر شده شاید یه چیزی شبیه این بشه، یا اینکه گیم پلی GTA VC و GTA 3 رو به sa ارتقا بدن، مثلن قابلیت شنا اضافه کنن ولی اینکه گیم پلی این سه گانه در حد IV پیشرفت کنه، من چنین چیزی برداشت نکردم.

Sent from my iPad using Tapatalk

خیلی کنجکاوی برانگیزه که چطور استایل گرافیکی براش درست کردن
چون خودشون گفتن ترکیبی از گرافیک قدیمی و جدید است
و گویا رو موبایل هم اجرا میشه؟

یکم ناامید شدم, اگه فقط آپگرید گرافکی باشه که فایده نداره :|

من فقط سی جی 4 کی با قیافه ادی مورفی نمیخوام, من میخوام کنترل ها هم 4کی باشن :D

gtaaaaaa.JPG

در کل منتظرم تا ببینم چی میشه :-", ولی وایس سیتی چه خوشگل بشه با این گرافیک :x.

اگه Billie Jean و Self Control رو دوباره از Vice City حذف کنن، سمتش هم نمی‌رم.
جدی حذف کردن؟ :|
Self Control رسما یکی از نماد های وایس سیتی بود :|, من اسم بازی رو میشنوم سریع یاد این آهنگ می افتم :|.

آقا ناراحت نشید ولی آخه خدایی GTA هم شد بازی :-&
والا just cause 4 رو بیشتر میپسندم تا این ام الفساد رو :))
hold-up-hold-on.gif

شوخی بود دیگه؟ :D, مگه میشه کسی جاست کاز رو به GTA ترجیح بده؟ :D
داداش یه فرصت دیگه بده, فکر کنم سری رو تو دوران PS2 ول کردی :D.

جدی حذف کردن؟ :|
Self Control رسما یکی از نماد های وایس سیتی بود :|, من اسم بازی رو میشنوم سریع یاد این آهنگ می افتم :|.

View attachment 220545

شوخی بود دیگه؟ :D, مگه میشه کسی جاست کاز رو به GTA ترجیح بده؟ :D
داداش یه فرصت دیگه بده, فکر کنم سری رو تو دوران PS2 ول کردی :D.
نه داداش من gta نسخه های اصلی به همراه vice city و san رو بازی کردم ولی کلا نمیپسندم
به هر حال با سلیقه من جور در نمیاد
جالبه بدونی توی گیم نت هم با اینکه درخواست gta زیاد داشتم اما براشون جاست کاز نصب کردم همگی gta رو ترک کردن =))

این سه گانه جای خودش رو‌داره و اگه ریمیک میشد بیشتر استقبال میکردم. ریمستر این سه گانه چندتا مشکل داره یکی اینکه بخاطر جو دنیای امروز خیلی چیزا رو باید سانسور کنن مثلا مکالمات رادیو استیشن ها یا مثلا راننده تاکسیای همیشه هندی 😁 تو GTA3. دوم اینکه احتمالا لایسنس خیلی از ترک های بازی تموم شده و راکستار نمیتونه دوباره لایسنسشون کنه. مورد بعدی هم اتمسفر این بازی هاست مخصوصا SA که بهش گند زدند تو پورت نسخه PC و ریمستر x360.

• Like
Reactions: spartanX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or