داداش همه حرفات درست ولی فکر میکنم اون ادرس گذاشتی واسه فروش,فروشندش ایربلو 2018 هست منم همونروز دیدم با ایدی شما تقریبا برابره فقط 2018 نداره الان این ایدی شما تو بازیسنتر ایربلو خالی هست بنابراین اینجا سو تفام شده البته من اینطوری فک نکردم و اینو تصادفی دونستم بازم از جانب خودم میگم ارزش ندارهو خودتون رو اذیت نکنید.داداش اصلا منو اگر بشناسی من جای دیگم تو تاپیکا هستم الان ی بنده خدا تو اموزش PS4 اومده بود راجب ی مشکل دریفت دسته حرف شده بود بعد یه دوستی ادرس سایت دو تا فروشگاه واسه خرید و حل مشکل گذاشته بود پس اونجام حمله کنن داری تبلیغ میکنی بعد این خودش داره به وضوح حالا اگر این نظرتم ببینه نگه این داداش یا فامیلته چون اینطور ادما هر کاری میکنن بعد ی حرکت کسی بزنه واسشون منبر میرنو حکم صادر میکنن,اونم من چقد گفتم اموزشش همینجا گذاشتن و میتونی اصلا خودت بسازیش و دوست داشتی واس اینکه مشکل ساز نشه و ی زمان دستگاهت اسیب نبینه امادشو بخری بهتره بعد اگر قرار بر این باشه که مثلا این تبلیغشو من داشتم و نفعی بخوام ببرم اینهمه جا واسه تبلیغ بیام تو تاپیک خزو خیل تو اینکارو انجام بدم!!!!
خجالت داره واقعا من که به خودم مطمعنم اونم سایت اصلیش که گذاشتمو کاملا گویاس همه چیز اموزشای ساختشم تا دلت بخواد هست بازم خواسی بگو بزارم البته اگر نگه دست اول من بودم که گذاشتم اینجا...