روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام ميخوام 360 تمو به مانيتور LCDسامسونگ مدل BF1740وصل کنم با کابل HDMI to DVIيا VGA cable.

کدوم بهتره ؟ بعد اینکه من اسپيکر هامو به کجا بايد وصل کنم تا صدا هم داشته باشم؟ يک هدست عالی هم ميخوام بخرم که اونم نميدونم به کجا بايد وصل کنم.!

کابل HDMI To DVI بخر و یه XBox 360 Audio Adaptor به اضافه یه کابل تبدیل اسپیکر برای آداپتور صدا که شبیه تصویر زیر هست :

HRCA.jpg

کمک فوری

سلام بچها من مانیتور CRT samsung mb1793 دارم 360 تمو بهش وصل کردم زیاد کیفیتش مناسب نبود آخه تلوزیونمون LCD هست کیفیتش خوبه ولی من دانشجوام وبرم دیگه tvتو دسترسم نیست خواستم ببینم بهترین مانیتور LCD واسه 360 چیه وقیمتشم بین 200 تا 230
باشه چنتا مدل samsung هست مثلا BW1953+ که ورودی DVI هم دارهقیمتشم 225 ایناست در کل میخوام یه چیز با کیفیتی باشه ....ممنون میشم راهنمایی کنید ... یه مانیتوری باشه که بشه از 360 به نحو احسن استفاده کرد ... میتونید از تجربه ی خودتونم بگید... یا علی;)

سلام بچها من مانیتور CRT samsung mb1793 دارم 360 تمو بهش وصل کردم زیاد کیفیتش مناسب نبود آخه تلوزیونمون LCD هست کیفیتش خوبه ولی من دانشجوام وبرم دیگه tvتو دسترسم نیست خواستم ببینم بهترین مانیتور LCD واسه 360 چیه وقیمتشم بین 200 تا 230
باشه چنتا مدل samsung هست مثلا BW1953+ که ورودی DVI هم دارهقیمتشم 225 ایناست در کل میخوام یه چیز با کیفیتی باشه ....ممنون میشم راهنمایی کنید ... یه مانیتوری باشه که بشه از 360 به نحو احسن استفاده کرد ... میتونید از تجربه ی خودتونم بگید... یا علی;)

من مانیتورم ام بی 17960 کیفیتش خوبه ولی اصلا به پای تلویزیون اج دی نمی رسه.من رو تی وی اج دی پارادیسو دیدم اصلا باورم نمی شد چه گرافیک محشری داره ولی رو مانیتور :sick:
کسیم ندیدم بگه من رو مانیتور ال سی دی کیفیت تی وی اج دی می گیرم.خودمم دارم یه تی وی اج دی می گیرم حیف این بازیا نیست رو مانیتور بازی کنیم;)

آقا ما یه xbox 360 elite داریم میخوام وصل کنم به مانیتور .
میخواستم بدونم که اگه کابل HDMI to DVI بگیرم بهتره یا اینکه از همون کابل HDMI دستگاه استفاده کنم و به یه سرش تبدیل HDMI to DVI بزنم.

آقا ما یه xbox 360 elite داریم میخوام وصل کنم به مانیتور .
میخواستم بدونم که اگه کابل HDMI to DVI بگیرم بهتره یا اینکه از همون کابل HDMI دستگاه استفاده کنم و به یه سرش تبدیل HDMI to DVI بزنم.
فرق نمیکنه منم خودم با تبدیل وصل کردم تبدیل فکر کنم ارزون تر باشه من از دبی 6 تومان خریدم اینجا رو نمیدونم

قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد:love:

قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد:love:

از اینا که گفتی هیچی نمیدونم:biggrin1:
فقط میتونم بگم هرچی میگیری wide بگیر(عریض)
HDMI TO DVI فکر کنم بهتر باشه ولی نه خیلی:confused:

مرسی
------------------------
خودمم یه سوال داشتم
تازه کابل VGA گرفتم خیلی خوبه:p (بهتر از اون TV قولِ 29 اینچه:sick:)
رزولوشن 13xx*10xx هم ساپورت میکنه ولی تصویر کشیده میشه:(
کاریش نمیشه کرد؟

بازم مرسی:love:

كيا شما رزوليشن رو در بالاترين حالتي كه هم 360 و هم مانيتورت ساپورت ميكنه قرار بده و بعد تصوير را بصورت دستي ( يعني با دكمه هاي مانيتور) تنظيم كن. مثلا يه دايره را روي صفحه در نظر بگير و طول و عرض را روي اون تنظيم كن بطوري كه بيضي نباشه:clover:

خودمم یه سوال داشتم
تازه کابل VGA گرفتم خیلی خوبه (بهتر از اون TV قولِ 29 اینچه)
رزولوشن 13xx*10xx هم ساپورت میکنه ولی تصویر کشیده میشه
کاریش نمیشه کرد؟

مانیتورت 4:3 هست؟
خوب رزولوشن رو بزار رو 1024*1280 و نرمال رو انتخاب کن
اینجوری تو بازی ها دو تا کادر میفته بالا و پایین ولی تصویر درسته

SCART ADAPTER چیه؟؟؟؟؟ باسه چی توی جعبه هست؟؟؟؟ به کجای 360 وصل میشه؟؟؟؟ کابل HDMI TO DVI دارم.... صداش رو با چی وصل کنم به اسپیکر؟

با تبدیل صدایی که همراه Elite هست و با استفاده از سیمی که توی پست 1906 تصویرش رو گذاشتم.

سلام
من بين اين 2تلويزيون موندم:
1- LA22S81
رزولوشن 1366x768
has HDMI port
aspect ratio 16:9

LG M228WA-2
1680x1050
has DVI port, no HDMI
aspect ratio 16:10
فك كنم HDCP نداره.

هردو 22اينچ هستن و كامپوننت و كامپوزيت دارن و همينطور قيمت يكساني دارن (حدود 350 هستن)

نكته ديگه اينكه سامسونگه يه تلويزيونه كه قابليت مونيتور داره ولي ال جي يه مونيتوره كه قابليت تلويزون داره.

نكته ديگه اينكه نصبت طول به عرض توي ال جي 16:10 هست، يعني تصوير يا كش مياد يا بايد نوار سياه بالاي تصوير بذاره (اگه اين امكان رو داشته باشه)

خوب،
مشكل اينه كه خروجي 360 بيشتر به صورت 720p هستش و روي اولي كه رزولوشن اولي بهش نزديك تره، تو تئوري گرافيك كامپيوتري بايد تصوير بهتري بده چون upscale كمتري روش رخ ميده.

من اين تلويزون رو براي 360 و PS2 ميخوام و گاها كه يكي از بچه ها بهم PS3 بده، اونو هم بهش وصل كنم.

به نظر شما كدوم بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or