روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام
حالتون خوبه ؟؟ (اگه آره كه خدا رو شكر اگرم نه بازم خدا رو شكر :laughing:)
مي خواستم ببينم اين قابليت HD Ready چيه؟؟؟:-"
مرسي اگه زود بجوابين:biggrin1:

توی این تاپیک و تاپیک مربوط به تلویزیون HD برای XBox 360 یه چند صفحه آخر رو بگردی پیدا می کنی جوابت رو.

مرسی.آقا پیام همون صاحب شرکت پرتو هست؟

خیر.مدیر پرتو آقای هومن عسگری هستن.

سلام
دو تا سوال برام پيش اومده كه اميدوارم بتونيد سريع جواب بدين.
1 . مي شه 360 رو به مانيتور لپ تاپ وصل كرد ؟؟ اكثرشون يه جاي VGA دارن كه مي شه يه مانيوتر ديگه وصل كرد. (اگه تبديلي چيزي مي خواد لطفا با اسم و عكس توضيح بدين)
2 . اگه بخوايم 360 رو به مانيتور LCD وصل كنيم بهتره با كابل HDMI to DVI وصل كنيم يا با اين كابل VGA ها ؟؟ كدومش كيفيتش بيشتره ؟؟ تو همين تاپيك ابته خيلي قبل (حدافل 40 صفحه قبل) يكي گفته بود اين بهتره يكيم گفته بود اون بهتره منم حوصلم نشد 4 5 صفحه پست بخونم بفهمم آخر نتيجه دعوا چي ميشه.
پ . ن : آقا پدرام يا هر كسي كه مي خواد جواب بده لطفا آدرس نده جواب بده مثلا نگين 2 صفحه قبلو بخون ، تاپيك داره اين سوالت ، بگرد پيدا مي كني و ...
مرسي

میشه یکم در مورد hdcp توضیح بدید که چی هست؟
من مانیوتورم ساپورت میکنه ولی نمیدونم به چه دردی میخوره

High-Bandwidth Digital Content Protection یا همان HDCP یک نوع تکنولوژی مقابله با کپی رایت میباشد.
این تکنولوژي فعلا فقط توسط DVI-D و HDMI منتقل میشود و باقی اتصالاتی که به نوعی میتوانند HD باشند (D-SUB / Component Video) توانایی استفاده از این تکنولوژی رو ندارند.

کار HDCP این هست که کپی رایت تصویر همراه با خود تصویراست. یعنی فرض کنید شما یک Blu-Ray Player دارید، و هم یه ‌Blu-Ray Recorder ، میخواهید این دو تا رو با HDMI بهم متصل کنید و فیلمتان را بدون کوچکترین افت کیفیت کپی کنید، اینجاست که Blu-Ray Recorder پیغام میدهد این تصویری که دارم دریافت میکنم HDCP Enabled هستش و اجازه ضبط کردن ندارید.

خلاصه میتوان گفت اطلاعاتی که همراه تصویر منتقل میشود تا وضعیت کپی رایت تصویر ارسالی رو کنترل کند.

حالا مثلا شما میروید و یک گرافیک 8800GTX میخرید ،روی آن نوشته HDCP Support!! یعنی چی؟ یعنی این VGA از HDCP پشتیبانی میکند، یعنی شما اگه BD-ROM داشته باشی و بخواهید یک فیلم Blu-Ray بزارید و ببیند، و آن فیلم کپی رایت داشته باشد، کارت گرافیک شما از پس این قضیه بر میاد که سیکنال تصویر رو جدا کنه و بفرسته به مانیتور. این میشه HDCP Support .
ماینتور ها و TV هایی جود دارند که HDCP Support هستند، یعنی میتوانند مستقیم به منبع HD شما وصل شوند و تصاویری که HDCP Enable هستند رو هم پخش کنند.

برای PS3 کاربرد داره... ;)

سلام
1 . مي شه 360 رو به مانيتور لپ تاپ وصل كرد ؟؟ اكثرشون يه جاي VGA دارن كه مي شه يه مانيوتر ديگه وصل كرد. (اگه تبديلي چيزي مي خواد لطفا با اسم و عكس توضيح بدين)
2 . اگه بخوايم 360 رو به مانيتور LCD وصل كنيم بهتره با كابل HDMI to DVI وصل كنيم يا با اين كابل VGA ها ؟؟ كدومش كيفيتش بيشتره ؟؟ تو همين تاپيك ابته خيلي قبل (حدافل 40 صفحه قبل) يكي گفته بود اين بهتره يكيم گفته بود اون بهتره منم حوصلم نشد 4 5 صفحه پست بخونم بفهمم آخر نتيجه دعوا چي ميشه.
پ . ن : آقا پدرام يا هر كسي كه مي خواد جواب بده لطفا آدرس نده جواب بده مثلا نگين 2 صفحه قبلو بخون ، تاپيك داره اين سوالت ، بگرد پيدا مي كني و ...
مرسي
كسي نبود جواب ما رو بده ؟؟
:( :(( :( :(( :(

سلام

اون پورت vga که روی لپتاپ هست خروجی هست نه ورودی
یعنی فقط تصویر خود لپتاپ رو میشه با اون پورت برای یه نمایشگر دیگه فرستاد

اون پورت vga که روی لپتاپ هست خروجی هست نه ورودی
یعنی فقط تصویر خود لپتاپ رو میشه با اون پورت برای یه نمایشگر دیگه فرستاد
مرسي كه جواب دادين :smile:
هر كي بلده جواب سوال دوم من رو هم بده
. اگه بخوايم 360 رو به مانيتور LCD وصل كنيم بهتره با كابل HDMI to DVI وصل كنيم يا با اين كابل VGA ها ؟؟ كدومش كيفيتش بيشتره ؟؟ تو همين تاپيك ابته خيلي قبل (حدافل 40 صفحه قبل) يكي گفته بود اين بهتره يكيم گفته بود اون بهتره منم حوصلم نشد 4 5 صفحه پست بخونم بفهمم آخر نتيجه دعوا چي ميشه.

جون هر كي دوست دارين يكي بگه كابل HDMI to DVI بهتره يا VGA ؟؟؟ اصلا از نظر كيفيت فرقي مي كنند؟؟ (براي 360 مي خوام )

HDMI To DVI عملا کیفیت بهتری داره اما شما توی مانیتور تفاوت کیفیت این 2 کابل رو نمی بینید.
کلا HDMI To DVI خوبه.فقط شما برای گرفتن صدا باید XBox 360 Audio Adaptor هم داشته باشید.

HDMI To DVI عملا کیفیت بهتری داره اما شما توی مانیتور تفاوت کیفیت این 2 کابل رو نمی بینید.
کلا HDMI To DVI خوبه.فقط شما برای گرفتن صدا باید XBox 360 Audio Adaptor هم داشته باشید.
آقا پدرام خيلي خيلي ممنون كه جوابمو دادي
الان كه اينو گفتي دوباره 2 تا سوال برام پيش اومد :blushing::blushing::blushing::blushing:
1 . اگه مانيتور خودش اسپيكر داشته باشه با HDMI to DVI وصل كنيم به 360 بازم صدا نداره و از اينا كه گفتي بايد بگيريم؟؟؟
2 . اين Xbox 360 Audio Adapter كه گفتي چي هست ؟؟؟ عكسشو سرچ كردم ديدم
همينه ديگه : http://images.pcworld.com/news/graphics/131322-xbox_cable1_350.jpg
فقط نفهميدم مگه 360 يدونه خروجي hdmi بيشتر نداره خب وقتي اونو به dvi مانيتور بزنيم بعد اين XBox 360 Audio Adaptor كه شما مي گي رو كجا بزنيم؟؟
3 . مانيتوري نيست كه ورودي كامپوننت داشته باشه ما اينقدر زجر نكشيم .:cheesygri (جدي پرسيدم ها)
پ . ن : البته كلا من خيلي زجر نمي كشم چون همه اين سوالارو از طرف كس ديگه اي مي پرسم چون خودم كه 360 ندارم :cheesygri:blushing: ولي خودمونيم ها به خاطر همين دوست خوبم كه براش اينجا سوالاشو مي پرسم خودم خيلي تو كار 360 وارد شدم ها :laughing: البته احتمالا به درد آينده خودم هم مي خوره
دعا كنيد 360 منم جور شه :(( :(( :(( :(( :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or