روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

دوستان مانيتوره من در 1680 در 1050 بهترين تصوير رو ميده و در كل يه مانيتوره 16:10 وايد هستش و با اين رزولوشن ها سازگاري داره
1280 در 800
1440 در 900
1680 در 1050
ولي هيچ كدوم از اينا رو تو 360 نداره:(
اما 720 رو داره.من اشتباها گفتم و منظورم 1280 در 800 بود كه نداره.شما ميگيد بزارم رو 720 ؟ آخه من يه 1680 گرفتم كه از نهايته رزولوشنش استفاده كنم

بهترین رزولوشن برای مانیتور واید 720*1280 هست و البته حتما از تو داشبورد قسمت screen format رو روی wide بزارید.
يه عكس ميشه از قسمت Screen Resolution بذاري ؟ حتي اگه مانيتور CRT هم بهش وصل كني بايد همه رزلوشن ها رو در قسمت تنظيمات داشته باشه!
اول بگم من از وي جي اي استفاده ميكنم اچ دي ام آي ندارم.شما چنين مشكلي نداريد؟ اگه نداريد مانيتورتون چند اينچه؟
يه چيز ديگه من اگه روي 1920 در 1080 بزارم چه طور ميشه؟

اول بگم من از وي جي اي استفاده ميكنم اچ دي ام آي ندارم.شما چنين مشكلي نداريد؟ اگه نداريد مانيتورتون چند اينچه؟
ربطي به HDMI يا VGA نداره ! من خودم 2232BW دارم اما چاره اي نيست رزلوشن رو بايد بذاري رو 720p . در ضمن ظاهرا با آپديت پاييزي جديد كه قراره بياد ، رزلوشن هاي 16:10 هم بهش اضافه بشه!

ربطي به HDMI يا VGA نداره ! من خودم 2232BW دارم اما چاره اي نيست رزلوشن رو بايد بذاري رو 720p . در ضمن ظاهرا با آپديت پاييزي جديد كه قراره بياد ، رزلوشن هاي 16:10 هم بهش اضافه بشه!
مانیتور من هم 2232BW هست ولی رزولوشن رو گذاشتم رو 1920*1080 که خیلی هم بهتر از 720p نشون میده.
فقط یه سوال داشتم اینکه آیا تصویر با کابل HDMI TO DVI در مقایسه با VGA چقدر فرق میکنه وارزش خریدن داره؟

مانیتور من هم 2232BW هست ولی رزولوشن رو گذاشتم رو 1920*1080 که خیلی هم بهتر از 720p نشون میده.
فقط یه سوال داشتم اینکه آیا تصویر با کابل HDMI TO DVI در مقایسه با VGA چقدر فرق میکنه وارزش خریدن داره؟

شما به ظاهر فرقی نمی بینید توی تصویر.اما خوب خیلی ها می پسندن که از کابل HDMI To DVI استفاده کنن.

ربطي به HDMI يا VGA نداره !
من فكر كردم كه با DVI رزولوشن هاي ديگه اي هم ساپورت ميكنه

من خودم 2232BW دارم اما چاره اي نيست رزلوشن رو بايد بذاري رو 720p .
مگه چه مشكلي داره بزاري رو 1080p ?

در ضمن ظاهرا با آپديت پاييزي جديد كه قراره بياد ، رزلوشن هاي 16:10 هم بهش اضافه بشه!
.
خدا كنه هميني كه شما ميگي بشه من كه خيلي اعصابم سره اين خورد شد
نه.من قبلا فكر مي كردم DVI زولوشن هاي بيشتري ساپورت ميكنه و با 360 فيت تره ولي اين طور كه دوستمون گفت ارزش نداره تازه بايد به جاي يه كابل 2 تا كابل بگيري يكي براي تصوير و يكي براي صدا

خوب مگه نمیتونی تو تنظیمات Screen Resolution داشبورد کنسول عوضش کنی؟

درسته حق با شماست.اشتباه از من بود.ولی هنوز مانیتور تاریک نشون میده.
من کابلم را از نکست جن گرفتم 26 تومن.این چه فرقی با این کابل های به اصطلاح اصل 50 تومنی مایکروسافت داره؟

مگه چه مشكلي داره بزاري رو 1080p ?
مشكلي نداره ! :biggrin1: چون اين مانيتور ها 1080p رو ساپورت نميكنن گفتم شايد رو 720p بهتر باشه ولي به قول اون دوستمون رو 1080p تصوير بهتره ، من خودم همين الان تست كردم .

مشكلي نداره ! چون اين مانيتور ها 1080p رو ساپورت نميكنن گفتم شايد رو 720p بهتر باشه ولي به قول اون دوستمون رو 1080p تصوير بهتره ، من خودم همين الان تست كردم .
وقتی مانیوتر 1080p رو ساپورت نمیکنه و 720 p رو ساپورت میکنه و اونوقت بزاریم رو 1080 p چی میشه؟

======================
یعنی شما میگید من که مانیتورم dvi میخوره برم کابل vga بگیرم نه hdmi to dvi و کیفیت هیچ تغییری نمیکنه؟

وقتی مانیوتر 1080p رو ساپورت نمیکنه و 720 p رو ساپورت میکنه و اونوقت بزاریم رو 1080 p چی میشه؟
كيفيته فكر كنم 1680 بهت ميده كه يه زره كش اومده ولي بهتره از 1280 حتما امتحان كن

یعنی شما میگید من که مانیتورم dvi میخوره برم کابل vga بگیرم نه hdmi to dvi و کیفیت هیچ تغییری نمیکنه؟
اين بحثه ما هيچ جاش مرتبط به اينكه دي وي آي بهتره يا وي جي اي نبود حالا من نمي دونم از كجاش اينو برداشت كردين:cheesygri
اون جور كه من فهميدم از جواب هايي كه دوستان در مورد DVI دادن(چون 360 من DVI نداره كه دقيق بهت بگم) الان هيچ برتري نسبت به VGA نداره ولي تكنولوژي جديد تر و استاندارد تره و مطمئنا در آينده 360 مچتره با اين پورت نسبت به VGA .اما از نظر كيفيت واقعا قابله تشخيص نيست كه كدوم بهتره

شما حتما HDMI to DVI بگير.فكر مي كنم 1920 رو هم ساپورت كنه حالا اگه نمي كنه دوستان بگن

======================
1- چيزي نميشه ، تصوير Scale ميشه يعني متناسب با مانيتور ، ظاهرا در اين حالت كيفيت تصوير بهتره .

2- فرق كه داره اما شما همينجوري نميتوني تشخيص بدي چون تفاوت خيلي كمه مگر اينكه با ذره بين بيوفتي به جون LCD !:biggrin1:
البته اينجا منظور كابل اورجينال مايكروسافت هست ، چون كابل متفرقه اكثرا از كيفيت پايين تري برخوردارند.

مزيت كابل VGA اينه كه خودش فيش صدا داره ، اما اگه بخواي از H2D استفاده كني بايد صدا رو جدا بگيري

شما حتما HDMI to DVI بگير.فكر مي كنم 1920 رو هم ساپورت كنه حالا اگه نمي كنه دوستان بگن
VGA هم 1080p رو ساپورت ميكنه

من مانیتورم mb17960 samsunge تا رزولویشن 1600 در 1200 ساپورت می کنه.
رو 1900 در 1000 که گذاشتم یه مقدار از طول صفحه نشون نمی داد می رفت خارج از کادر .الان روی 1300 در 720 گذاشتم.ولی احساس می کنم refresh rate screen افت می کنه تو این رزولویشن مثلا تو مایه های60hertz میره ولی من رو 85 hertz می خوام باشه .باید چه رزولویشنی بزارم؟ از کجا باید بفهمم الان تو این رزولویشن rate من چند hertz ?????????????????
یه سوال دیگم داشتم این داشبورد جدید رزولویشن 1600 در 1200 داره؟کلا کسی اطلاع داره چه رزولیشن هایی داره؟

با سلام
مانیتور من f700B تو ویندوز 1280*1024 هم استفاده می کنم.تو تنظیمات کنسول هم این رزولوشن را انتخاب کردم ولی وقتی وارد منوی خود مانیتور میشم بیشتر از 1024*768 بهم نمیده.در ضمن روی 60Hz هم نشون میده.
من چطوری میتونم رزولوشن بیشتر و ریت 85 Hz بدست بیارم؟
با تشکر

من مانیتورم mb17960 samsunge تا رزولویشن 1600 در 1200 ساپورت می کنه.
رو 1900 در 1000 که گذاشتم یه مقدار از طول صفحه نشون نمی داد می رفت خارج از کادر .الان روی 1300 در 720 گذاشتم.ولی احساس می کنم refresh rate screen افت می کنه تو این رزولویشن مثلا تو مایه های60hertz میره ولی من رو 85 hertz می خوام باشه .باید چه رزولویشنی بزارم؟ از کجا باید بفهمم الان تو این رزولویشن rate من چند hertz ?????????????????
یه سوال دیگم داشتم این داشبورد جدید رزولویشن 1600 در 1200 داره؟کلا کسی اطلاع داره چه رزولیشن هایی داره؟

اقا یکی جواب بده:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or