روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

و همچنین اگه میخواید صدا رو به اسپیکر بدید باید یدونه تبدیل 3 سر مادگی که یه طرفش ورودی جک 3.5mm و طرف دیگش 2 تا صدای Right و Left مربوط به همون کابل میخوره بخرید ، زیاد گرون در نمیاد ، 300 تومن !!!!
اون کابل مادگی به مادگی برای VGA هم 1500 تومن ...

سلام
دوستان تابحال کسی خودش تبدیل RGB به VGA ساخته؟
کابل VGA هم RGB هست ولی با فرق اینکه VGA دو رشته سیم دیگه هم داره به اسم HSYNC و VSYNC که سیگنال و رزولیشن مانیتور رو کنترل میکنند حالا میخواستم بدونم بدونه استفاده از این 2 سیم فقط با وصل کردن RGB مانیتور تصویر میده چون برعکس این روش رو قبلاً تست کردم و کاملاً جواب داده فقط RGB رو از روی VGA گرفتم ولی حالا میخواستم قبل از اینکه وسیله بخرم با دوستان مشورت کنم که هزینه ی بیخودی نکنم، یه نقشه گرفتم ولی خودم که ازش چیزی سر در نیوردم یعنی مشکلم اون قسمت Sync Combiner هست:

121boer.gif

بخشید اگه توی تاپیک نامناسب پست زدم تاپیک دیگه ای که به این موضوع ربط داشته باشه پیدا نکردم

اگه میشه یه عکس از این کابل HDMI to DVI بذارید و بگید قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد tnx

قیمت این کابل 20 تا 25 هزار تومان هست و شرکت پرتو و NextGen هم می فروشن.می تونید باهاشون تماس بگیرید و خرید کنید. ;)

سلام
من می خواستم از کابل HDMI TO DVI استفاده کنم وان نبدیلی که تو پک ایت را هم هست را پیدا کردم ولی از انجایی که اسپیکر یک ورودی صدا بیشتر ندار ه باز هم احتیاج به مادگی یا تبدیلی خاصی هست؟ اگر هم میشود یک عکس یا تصویری ازن بزارید :blushing:

اونوقت واسه انتقال صدا از خود کابل composit کنسول باید استفاده کنیم ؟

باید از کابل زیر استفاده کنید :

131322-xbox_cable1_350.jpg

کابل کامپوزیت رو که جا بزنی اون یکی کابل به دلیل کمبود جا وصل نمیشه.
توی پک الایت هست و باید از کسانی که الایت دارن بخریش. ;)

میتونی به روش زیر هم عمل بکنی:

1473305444_e9a000bf7e_o.gif

xbox-hdmi-hack-1.jpg

این روش ممکنه باعث ایجاد اتصالی در کابل بشه.خیلی پیشنهاد نمیشه.
وقتی راه حل داره بهتره که اینطوری به جون کنسول نیفتید... ;)

سلام
1931 bw سامسونگ hdcp رو ساپورت میکنه؟

بله HDCP Support هست.برای اطمینان بیشتر اینجا رو بخون :

Code:
http://www.samsung.com/iran/consumer/detail/detail.do?group=it&type=monitor&subtype=19inch&model_cd=LF19MEWSFV/HAC

این روش ممکنه باعث ایجاد اتصالی در کابل بشه.خیلی پیشنهاد نمیشه.
وقتی راه حل داره بهتره که اینطوری به جون کنسول نیفتید... ;)
وقتي تجهيزات گرون باشه يك سري كار ها ارزش داره :biggrin1:

وقتي تجهيزات گرون باشه يك سري كار ها ارزش داره :biggrin1:

و وقتی اون تجهیزات خیلی هم گرون نباشه انجام دادنش جالب نیست... ;)

قیمت XBox Audio Adaptor بیشتر از 25000 تومان نیست.از کسایی که الایت دارن هم میشه خرید... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or