روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام

منم امروز یه 1931bw گرفتم 225

یه سوال داشتم این مانیتور یه ورودی dvi (دیجیتال) داره و یه ورودی rgb (آنالوگ)

کارت گرافیک من خروجی dvi داره و به راحتی به مانیتور متصل شد اما 360 خروجی hdmi نداره میخواستم ببینم باید وصلش کنم به ورودی rgb مانیتور یا راهی هست که بشه به dvi وصلش کرد اصلا تفاوتی تو این دو حالت داره؟

در ضمن این hdcp چی هست؟

ممنون

سلام

منم امروز یه 1931bw گرفتم 225

یه سوال داشتم این مانیتور یه ورودی dvi (دیجیتال) داره و یه ورودی rgb (آنالوگ)

کارت گرافیک من خروجی dvi داره و به راحتی به مانیتور متصل شد اما 360 خروجی hdmi نداره میخواستم ببینم باید وصلش کنم به ورودی rgb مانیتور یا راهی هست که بشه به dvi وصلش کرد اصلا تفاوتی تو این دو حالت داره؟

در ضمن این hdcp چی هست؟

ممنون
نه تفاوتي تو اين منيتور ها ندارن .
تفاوتشون تو lcd هاي سايز بالا مشخص ميشه مثلا full hd ها .
شما بايد يك vga hd cable بخري . من 24 خريدم .
تبديل dvi to 2 dvi من ديدم كه روش سويچ داشت ولي نميصرفه 35 تومان قيمتش بود .
hdcp هم ماله ps3 و 360 نداره , فكر كنم نوعي قانون كپي رايت باشه !
حالا آقا پدرام واردتر هستن سوال كنيد .

سلام ..... ببخشید من میخواستم بدونم که این vga box خروجی صدا داره ؟ آخه وقتی با کابل hd به مانیتور وصل میکنم دیگه نمیشه از کابل کامپوننت برای صدا استفاده کرد .... خیلی این دو پورت رو نزدیک به هم ساختن

سلام ..... ببخشید من میخواستم بدونم که این vga box خروجی صدا داره ؟ آخه وقتی با کابل hd به مانیتور وصل میکنم دیگه نمیشه از کابل کامپوننت برای صدا استفاده کرد .... خیلی این دو پورت رو نزدیک به هم ساختن

باید زیر کابل Component رو ببری که بتونی راحت هر 2 رو جا بزنی.آموزشش توی همین بخش هست یکی از کاربر ها گذاشته.

ببخشید روشی که شما گفتید میگن باعث reset شدن دستگاه میشه ...حالا میخوام بدونم hdmi av cable گیر میاد؟ این کابل رو مایکروسافت جدیدا داده بیرون

خوب می تونید از تبدیل همراه Elite استفاده کنید برای این کار که بقول خودتون مایکروسافت تازه به صورت جدا عرضه کرده.

این از عکس این تبدیل که همراه الایت هست :

Code:
http://i29.tinypic.com/4g13jd.jpg

اقا پدرام دوباره من سوال دارم من میخوام primium بگیرم با کابل Hdmi to dvi به lcd وصل کنم برا صدا از همون composite هایی که همراه primuim هست میتونم استفاده کنم دیگه (چون میخوام کابل primium رو دوستم بدم که lcd hd tv داره وخودم از کابل arcade برای صدا استفاده کنم مشکلی نداره که ؟)

اقا پدرام دوباره من سوال دارم من میخوام primium بگیرم با کابل Hdmi to dvi به lcd وصل کنم برا صدا از همون composite هایی که همراه primuim هست میتونم استفاده کنم دیگه (چون میخوام کابل primium رو دوستم بدم که lcd hd tv داره وخودم از کابل arcade برای صدا استفاده کنم مشکلی نداره که ؟)

شما عکسی که من چند پست بالاتر لینکش رو دادم ببینید.باید این قطعه رو بخرید. ;)
با Composite بخواید بازی کنید نمی تونید هم زمان کابل HDMI To DVI و Composite رو وصل کنید به دلیل کمبود جا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or