روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

با سلام
دوستان یکی مرا روشن کنه!
کابل VGA با کابل hdmi to dvi چه فرقی داره؟
می خوام از الیت به مانیتور (crt) وصل کنم.کدوم را بگیرم؟
با تشکر
كابل VGA تصوير رو بصورت Analog منتقل ميكنه اما HDMI بصورت ديجيتال تفاوتي خيلي كمي تو كيفيت دارن !

مانيتور CRT چون ورودي DVI نداره ، شما بايد كابل VGA بگيري .

با سلام
دوستان یکی مرا روشن کنه!
کابل VGA با کابل hdmi to dvi چه فرقی داره؟
می خوام از الیت به مانیتور (crt) وصل کنم.کدوم را بگیرم؟
با تشکر

کابل HDMI TO DVI برای مانیتور های LCD میشود که خروجی DVI دارن - تصویری که از کابل HDMI TO DVI می گیرین 150 درصد به قو ل دوستان بهتر از VGA هست- شما هم که می خواهی XBOX به مانیتور CRT وصل کنین باید از همین کابل VGA استفاده کنین :cool:

کابل HDMI TO DVI برای مانیتور های LCD میشود که خروجی DVI دارن - تصویری که از کابل HDMI TO DVI می گیرین 150 درصد به قو ل دوستان بهتر از VGA هست- شما هم که می خواهی XBOX به مانیتور CRT وصل کنین باید از همین کابل VGA استفاده کنین :cool:
با سلام.
اتفاقا کابل VGA خیلی بهتر از HDMI to DVI است.به این دلایل:
در سایت xbox.com در مورد این کابل نوشته:
Showcase stunning Xbox 360 high-definition graphics on your PC monitor or HDTV using the VGA input. Play high-quality audio with the included Stereo connection or utilize the Optical Audio port for digital sound.
-----------------------------------------------------
این هم ویژگی های این کابل:

• DV-15S Standard VGA Connector
  • Video outputs settings of 480p,720p,1080i & 1080p
  • Dolby Digital 5.1 Surround Sound output
  • 8-foot long shielded cable
عکس :
packagingxbox360VGAHDcable.jpg

تنها فرق این کابل با HDMI to DVI اینه که این کابل نیاز به تبدیل صدا نداره.تازه کیفیتش هم بیشتره.

Showcase stunning Xbox 360 high-definition graphics on your PC monitor or HDTV using the VGA input. Play high-quality audio with the included Stereo connection or utilize the Optical Audio port for digital sound.
كجاي اين نوشته VGA از HDMI 2 DVI بهتره ؟

از نظر كيفيت كابل HDMI باعث ميشه نويز كمتري رو تصوير ايجاد بشه ! اما همونطور كه گفتم تفاوت خيلي كمي دارند بطوري شايد متوجه اون نشيد .

ولي از نظر صدا حق با شماست كابل VGA دنگ و فنگ HDMI رو نداره:biggrin1:

دوستان من یدونه samsung 19 wide syncmaster cw 1931 level 1 دارم بعدشم 360 رو با کابل hdmi to dvi وصل کردم بهش اما مشکل اینه که در این حالت مانتیور میره روی دیجیتال و دیگه نمیشه تنظیمات خودکار باشه و میگه باید تنظیمات دستی بهش بدی میخواستم بدونم کسی میدونه بهترین تنظیمات دستی برای این مانتیور و با این کابل رو 1240x720 چیه؟

با تشکر از همه ی دوستان
پس vga برای من بهتره.ولی حالا اگر بخوام ازHdmi2Dvi استفاده کنم تبدیلی براش هست یا نه؟قیمتش چنده؟(خودش و تبدیلش)
بازم ممنونم

ممنونم پدرام جان زحمت کشیدی تو این مدلی که گفتی دیگه چه مارکهایی هست؟
البته این قیمتش بالا بود پایینتر ازاینم هست؟

بله.از همین سری 1932Bw هست و یه مدل پایین تر 1931Bw که قیمتاشون 230 تا 250 هست.

با تشکر از همه ی دوستان
پس vga برای من بهتره.ولی حالا اگر بخوام ازHdmi2Dvi استفاده کنم تبدیلی براش هست یا نه؟قیمتش چنده؟(خودش و تبدیلش)
بازم ممنونم

البته کیفیت در درجه اول قرار داره و برام خیلی مهمه.کدوم را بخرم؟
رو خود کنسول یک کابل هست که فقط خروجی صدا میده.از لحاظ صدا فکر نکنم مشکلی داشته باشم.

البته کیفیت در درجه اول قرار داره و برام خیلی مهمه.کدوم را بخرم؟
رو خود کنسول یک کابل هست که فقط خروجی صدا میده.از لحاظ صدا فکر نکنم مشکلی داشته باشم.

شما چون مانیتور CRT داری فقط می تونی از کابل VGA استفاده کنی.کیفیت این 2 کابل به چشم قابل تشخیص و مقایسه نیست.
شما باید به همراه کابل VGA یه تبدیل مادگی-مادگی هم بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or