روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

نه تفاوتش خیلی قابل تشخیص نیست.
همون 1931Bw فکر کنم با صرفه تر هم باشه.اما خوب خیلی ها اینچ بیشتر رو می پسندن.
اون یه اینچ هم قابله تشخیص نیست.حالا 22 اینچ رو میشه یه کاری کرد ولی 20 و 19 تفاوتشون تقریبا هیچه .
ممنون از اینکه توجه کردی پدرام جان:love:
دوستان دیگه نظری ندارند؟چون من می ترسم این 1931 یه مشکله دیگه داشته باشه که من ندونسته بخرم و یا 2032 یه برتریه خاص دیگه داشته باشه که ارزشه خریدن داشته باشه.

اون یه اینچ هم قابله تشخیص نیست.حالا 22 اینچ رو میشه یه کاری کرد ولی 20 و 19 تفاوتشون تقریبا هیچه .
ممنون از اینکه توجه کردی پدرام جان:love:
دوستان دیگه نظری ندارند؟چون من می ترسم این 1931 یه مشکله دیگه داشته باشه که من ندونسته بخرم و یا 2032 یه برتریه خاص دیگه داشته باشه که ارزشه خریدن داشته باشه.

خوب خیلی ها 2032Bw رو اول برای قیافه ای که داره میگیرن.کاربر MAHABCO مانیتور 1931Bw داره می تونی ازش بپرسی... ;)

با اجازه اساتيد، چون كسي جواب نداده بود من جواب ميدم.
شما بايد كابل HDMI TO DVI بگيري و اينكه بله، شما ميتوني 720p رو هم تجربه كني با اين مونيتور فقط سايز تصويرت كوچيك ميشه چون صفحه wide screen بازي رو ميچپونه تو صفحه مونيتورت و بالا و پايين تصوير سياه ميشه و هرز ميره.

البته چنتا بازي full screen ميشن خود به خود، مثله Half Life.

من خودم دارم همينطوري بازي ميكنم.

به مونيتورت DVI ميخوره ديگه؟
پشت مانیتور یک پاوره یک دونم همون vga بهش خورده نه DVI نداره
میشه لطف کنید یک عکس در حال بازی کردن بزارید ببینم اگه خوب نباشه اصلا 360 نمیخرم چون tv ما crt هست و رو اون هم که خوب نمیشه (اگه میخواید تاپیک سنگین نشه پیغام خصوصی بدید)ممنون

خوب خیلی ها 2032Bw رو اول برای قیافه ای که داره میگیرن.کاربر MAHABCO مانیتور 1931Bw داره می تونی ازش بپرسی...
درسته .من هم گفتم من که نمی خوام تا 3-4 ساله دیگه مانیتورم رو عوض کنم خوب چرا یه درست حسابیش رو نگیرم برا همین 2032 گرفتم
ممنون از راهنماییت

میشه لطف کنید یک عکس در حال بازی کردن بزارید ببینم اگه خوب نباشه اصلا 360 نمیخرم چون tv ما crt هست و رو اون هم که خوب نمیشه (اگه میخواید تاپیک سنگین نشه پیغام خصوصی بدید)ممنون
کسی نمیدونه؟

کسی نمیدونه؟
شما باید یه کابله معمولی VGA بگیری اگه پی سی هم داری و می خوای از هر دوشون استفاده کنی یه VGA Box ایکس باکس باید بگیری که بتونی بینشون سویچ کنی.

مرسی بهترین مارکشم همون که مارک ماکروسافت داره دیگه قیمت جهانی شو لطف می کنید چیز دیگه که نباید بخرم ؟
اگه یک عکس در حال بازی کردن با مانیتور 17 اینچ بزارید ممنون میشم

اين عكس رو يكي از بچه ها محبت كرد گذاشت و باعث شد من 360 بگيرم! چون مونيتور منم دقيقا همينه فقط رنگش خيلي كم شده:

w7ngk.jpg

من یه 2032 دارم فقط cd ای که توش بود کج شده بود حالا توض چیزه مهمی داره از کجا میتونم پیداش کنم

ممکنه درایور و یه سری Manual بوده باشه...

اون ها رو می تونی از اینجا بگیری :

Code:
http://www.samsung.com/uk/support/download/supportDown.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_nm=2032BW&disp_nm=SM2032BW&language=&cate_type=all&dType=D&mType=DR&vType=R&prd_ia_cd=05020100

سلام

دوستان نظرتون درباره این مدل چیه؟ Monitor LG - L 226 WT

توضیحات بیشتر http://rayaneh.com/product-4055.aspx

قیمتش که خیلی خوبه

در ضمن میشه بگید قیمت 1931bw الان تو بازار چنده؟

ممنون

این مدل LG هم قیمتش خوبه هم Info خوبی داره.
با مدل های 2232Bw و 226Bw سامسونگ برابری می کنه.
مدل 1931Bw هم 250 تا 280 هست قیمتش.

این مدل http://rayaneh.com/product-2656.aspx

هم مشخصاتش تقریبا مثل 1931bw است ولی قیمتش مناسبتره فک کنم تو بازار بشه 220 گیرش آورد

من الان حدود 250 دارم میخواستم بدونم " 19 بگیرم یا صبر کنم "22 بگیرم ؟

کلا 19 اندازه صفحش کوچیک نیست برا 360؟
نه کوچیک نیست خیلی هم مناسب هست
من خودم 17 دارم بازم احساس می کنم مناسب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or