روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام
1-متاسفانه الان دسترسی به دوربین ندارم ولی چند روز دیگه حتما میزارم;)
2-من توی حالت4:3بازی میکنم
3-از خروجی A/Vاستفاده میکنم
4-بلهHDCPهم ساپورته
5-این یکی رو دیگه نمیدونم والا!:cheesygri
6-نه بنظر من خیلی هم خوبه (شاید من تلویزون کنتراست بالا ندیدم!):cheesygri
7-این قابلیت یعنی مخصوصه گیم هست کاملا با بازیها و کنسولSETمیشه:cool:
ممنون.
خيلي متشكر مند شدم.
اگه عكس بذاري خيلي ممنون تر هم ميشم.
اگه ميشه مورد 7 رو يكم توضيح بده.

سلام درمورد قابلیت GameModدر این تلویزیون باید نکات زیر رو بگم
یه مطلب که بهش اشاره کرده بودم و نکته بعدی این هست که درمواقعی ما دارین بازی میکنین
سیستم تلویزیون تشخیص میده و شدت روشنایی تصویر رو 15%پایینتر میاره(که چشم اسیب نبینه)
(چون موقع بازی کمتر پلک میزنیم و به بازی خیره میشیم!)
کنتراست بازی رو تشخیص میده و خودشو به بهترین حالت بازی تنظیم کنه
یعنی در حالتTVبا یک کنتراست خواص تصویر میگیرید و در حالت Gameبا یک کنتراست دیگر
امر دیگه ای باشه در خدمتم.;)

یه مطلب که بهش اشاره کرده بودم و نکته بعدی این هست که درمواقعی ما دارین بازی میکنین
سیستم تلویزیون تشخیص میده و شدت روشنایی تصویر رو 15%پایینتر میاره(که چشم اسیب نبینه)
یعنی تکنولوژی اینقده پیشرفت کرده

گفتی اسمش چی بود؟

زمون ما از این چیزا نبود یه کمودور 64 داشتیم باهاش می رفتیم فضا و می اومدین زمین

گفتی اسمش چی بود؟

زمون ما از این چیزا نبود یه کمودور 64 داشتیم باهاش می رفتیم فضا و می اومدین زمین

گفتی اسمش چی بود؟

سلام
اسمش Game Modهست:cheesygri
ماهم همینطور البته خیلی هم حال میداد :laughing:

خودت دستي فكر كنم ميذاريش رو game mode، خودش كه نميفهمه تصويري كه مياد از كجاس، درسته سينا؟

راستي، تو آسمون رفتنات اگه بازم رفتي، دور و ور منو ميبيني، با Last Ninja II.

خودت دستي فكر كنم ميذاريش رو game mode، خودش كه نميفهمه تصويري كه مياد از كجاس، درسته سينا؟

راستي، تو آسمون رفتنات اگه بازم رفتي، دور و ور منو ميبيني، با Last Ninja II.
شاید باورتون نشه ولی من این کمودور 64 رو بیشتر از کنسولای نسل جدید بازی میکنم راستی یادم باشه دفعه بعد ببینمت:biggrin1:

دوستان سلام
من مانیتور LG L1752S
دارم میخوام ببینم کیفیت روش چه جوریه 720P رو میشه گرفت و اسم انگلیسی کابل هایی رو که باید بگیرم رو بگید چون میخوام از دبی بگیرم ممنون

سلام
آقا من یه خورده گیج شدم !یکی از دوستام ال سی دیشو از تهران گرفته.1931 BW +
کنتراست این مانیتور 2000 هستش.می گفت رفته اونجا و 2 تا مانیتور 2000 و 3000 سامسونگ رو که کناره هم بوده دیده .وهر چی تلاش کرده نتونسته تفاوت اون دو رو بفهمه.یعنی هیچ تفاوتی نداشتن:confused:
من خودم نمیتونم اینکارو بکنم چون توی قم کسی ساسونگ حرفه ای کار نمی کنن و اصلا 4 5 تا مانیتور کنار هم نمی زارن.
اگه این طور که اون گفته تفاوتی ندارن منم همین مدل یعنی 1931 BW + رو میگیرم که 230 تومنه و فقط یه اینچ پایین تره از 2032 و رزولشن هم 1440 اینقدر تفاوت نداره با 1640 که 2032 ساپورت میکنه.اما قیمته 2032 ،310 تومنه و 80 تومن بیشتر تقریبا برای هیچی.
نظره شما چیه؟

آقا720*1280
on widescreen
این دوستمون 1680 مانیتورش ساپورت میکنه بهتر نیست روی 1440 بزاره؟اقا بهترین رزولوشن برای 360 چیه که فشارم به 360 نیاد؟
سلام
كسي اينو تا حالا خريده ؟ از نزديك ديده؟
جنس ايرانيه اصل دست و دلم به خريد نميره.
ميدوني، جنسي نيست كه همه طالبش باشن و امتحانش رو پس داده باشه، يكم خريدش ترسناكه.
به نظره من یه مانیتوره 22 بگیری از این بهتره.یه نمایشگر خوب برای بازی حداقل به نظره من باید 2 میلی ثانیه باشه. من یه مدل 22 ساسونگ دیدم دقیق نمی دونم کدوم مدل بود ولی عالی بود.اگه برای بازیه یه مانیتور توپ بگیر نه یه تی ویه متوسط .

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من یه خورده گیج شدم !یکی از دوستام ال سی دیشو از تهران گرفته.1931 BW +
کنتراست این مانیتور 2000 هستش.می گفت رفته اونجا و 2 تا مانیتور 2000 و 3000 سامسونگ رو که کناره هم بوده دیده .وهر چی تلاش کرده نتونسته تفاوت اون دو رو بفهمه.یعنی هیچ تفاوتی نداشتن:confused:
من خودم نمیتونم اینکارو بکنم چون توی قم کسی ساسونگ حرفه ای کار نمی کنن و اصلا 4 5 تا مانیتور کنار هم نمی زارن.
اگه این طور که اون گفته تفاوتی ندارن منم همین مدل یعنی 1931 BW + رو میگیرم که 230 تومنه و فقط یه اینچ پایین تره از 2032 و رزولشن هم 1440 اینقدر تفاوت نداره با 1640 که 2032 ساپورت میکنه.اما قیمته 2032 ،310 تومنه و 80 تومن بیشتر تقریبا برای هیچی.
نظره شما چیه؟

2032Bw زاویه دید خیلی خوبی داره برای همین پیشنهاد میشه.
ولی از نظر کنتراست خیلی تفاوتی ندارن.می تونی همون 1931Bw بخری.

زاویه دید خیلی خوبی داره برای همین پیشنهاد میشه.
ولی از نظر کنتراست خیلی تفاوتی ندارن.می تونی همون 1931Bw بخری.
10 درجه یعنی اینقدر تفاوت داره؟نوزدهه 160 درجه هست، بیسته 170

دوستان سلام
من مانیتور LG L1752S
دارم میخوام ببینم کیفیت روش چه جوریه 720P رو میشه گرفت و اسم انگلیسی کابل هایی رو که باید بگیرم رو بگید چون میخوام از دبی بگیرم ممنون

با اجازه اساتيد، چون كسي جواب نداده بود من جواب ميدم.
شما بايد كابل HDMI TO DVI بگيري و اينكه بله، شما ميتوني 720p رو هم تجربه كني با اين مونيتور فقط سايز تصويرت كوچيك ميشه چون صفحه wide screen بازي رو ميچپونه تو صفحه مونيتورت و بالا و پايين تصوير سياه ميشه و هرز ميره.

البته چنتا بازي full screen ميشن خود به خود، مثله Half Life.

من خودم دارم همينطوري بازي ميكنم.

به مونيتورت DVI ميخوره ديگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or