روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام دوستان . من مانیتور BF1731 سفارش دادم . از نظر Contrast و دیگر خصوصیات اونجوری که خوندم کاملا مشابه 1931 BW بود . می خوام ببینم دوستان متخصص این مانیتور رو واسه XBOX 360 تایید می کنن ! ؟

سلام
اقا من میخواستم 2032bw بگیرم که یه هو:eek: تو بازار رضا یه مانیتور با نام view sonic دیدم عالی بود حالا یکی لطف کنه اطلاعات مامل در مورد این مانیتور بزاره از سامسونگ بهتره یا نه

سلام
اقا من میخواستم 2032bw بگیرم که یه هو:eek: تو بازار رضا یه مانیتور با نام view sonic دیدم عالی بود حالا یکی لطف کنه اطلاعات مامل در مورد این مانیتور بزاره از سامسونگ بهتره یا نه

View Sonic قیمت بالایی داره.مانیتور هاش هم خیلی خوب هستن.اما Samsung 2032Bw هم جز بهترین مانیتور های Wide بازار هست.چند تا از کاربرهای اینجا خریدن و من خودم هم همین مدل رو دارم می گیرم.

به به چطوری پدرام جان
میدونم خودمم میخواستم 2032bw بگیرم ولی وقتی کیفیت این مانیتور رو دیدم ....
فروشنده گفت یه مدل 20 اینچ داره 140 خوب این 20 تومن از سامسونگ گرون تره

ميشه يه تلويزيون خوب معرفي كنين تا حدود 450 تومن؟ (تلويزيون آخه تاپيك نداره كه اونجا بپرسم).

من يه سامسونگ 22اينچ ميخواستم بگيرم ولي از اينكه ديدم هيچكس نخريدتش تاحالا و HDCP داشتنش هم مشكوكه و نميشه تصوير PS2 رو روش تست كرد، نخريدم.

گفتم اگه تلويزيوني ميشناسين بگين.

ميشه يه تلويزيون خوب معرفي كنين تا حدود 450 تومن؟ (تلويزيون آخه تاپيك نداره كه اونجا بپرسم).

من يه سامسونگ 22اينچ ميخواستم بگيرم ولي از اينكه ديدم هيچكس نخريدتش تاحالا و HDCP داشتنش هم مشكوكه و نميشه تصوير PS2 رو روش تست كرد، نخريدم.

گفتم اگه تلويزيوني ميشناسين بگين.

تاپیک هست...خوبشم هست :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2481&page=95

خودت رو اذیت نکن.وقتی TV هست نیاز به HDCP نداره.اون برای مانیتور هست فکر کنم.این وقتی ورودی HDMI داره یعنی راحت می تونی برای خودت بازی کنی...قیمتش هم که مناسب هست اون مدلی که samsung بهت معرفی کرد. ;)
فکر می کنم با PS3 هم مشکلی نداشته باشه...من HDCP رو فقط توی مانیتور دیدم.توی TV ندیدموچون TV های LCD مثل همین مدل HDMI دارن پس نیازی به HDCP نباید باشه.

من برم همین 2032 رو بگیرم خوب دیگه مسئولیتش با پدرام:biggrin1:
view sonic شنیدم خوبه

View Sonic مارک خیلی خوبیه اما قیمتش بالاست...

خوشم میاد همیشه باید یه چیزی تو پاچم بره... :biggrin1:

2032Bw رو با گارانتی بگیر که بعد نگی پدارم گفت بخر همش تقصیر پدرامه...
من خودم دارم این مانیتور رو برای این که XBox 360 بازی کنم می گیرم دیگه شماها به خودتونه...می خواید View Sonic بگیرید...می خواید LG بگیرید... یا هر چیزی که دلتون خواست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or