روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

بازم سلام پدرام جان امیدوارم که به این سوالم بتونی پاسخ بدی . . .
من برای 360 یه کابل vga گرفتم و زدم پشت مانیتور و مشکلش حل شد ، اما برای اینکه نخوام برای PC هم از کابل VGA استفاده کنم ( چون میخواد مدام کابلها رو عوض کنی ) اومدم از کابل DVI استفاده کنم اما یه مشکلی وجود داشت ، اونم اینه که کابل DVI که روی مانیتورم بود 19 پین هست به این شکل

dvi_ds.gif

و سوکت پشت کارت گرافیکم 24 پین هست که این شکلیه :

dvi_id.gif

حالا میخوام بدونم ایا تبدیلی وجود داره که اینهارو به هم تبدیل کنه چون من هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم.
ممنون .

بازم سلام پدرام جان امیدوارم که به این سوالم بتونی پاسخ بدی . . .
من برای 360 یه کابل vga گرفتم و زدم پشت مانیتور و مشکلش حل شد ، اما برای اینکه نخوام برای PC هم از کابل VGA استفاده کنم ( چون میخواد مدام کابلها رو عوض کنی ) اومدم از کابل DVI استفاده کنم اما یه مشکلی وجود داشت ، اونم اینه که کابل DVI که روی مانیتورم بود 19 پین هست به این شکل

dvi_ds.gif

و سوکت پشت کارت گرافیکم 24 پین هست که این شکلیه :

dvi_id.gif

حالا میخوام بدونم ایا تبدیلی وجود داره که اینهارو به هم تبدیل کنه چون من هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم.
ممنون .

فکر کنم باید بری یه کابل DVI To DVI بخری که یه سرش 19 پین باشه و یه سرش 25 پین باشه.(البته اگر DVI پشت مانیتور هم 19 پین باشه)

بهترین انتخاب توی سری 19 اینچ مانیتور Samsung 1931Bw هست.
اگر با کنتراست بیشتر و 1 اینچ بیشتر می خوای مدل های Samsung 2032Bw یا 206Bw رو پیشنهاد می کنم.

1. کابل HDMI To DVI توی بازار هست.شما می تونید از PartoGames.Com بخرید.می تونید از کابل VGA هم استفاده کنید و DVI رو برای PC بذارید.
2. اگر از HDMI To DVI استفاده می کنی از کابل Component برای صدا میشه استفاده کرد.اگر هم از کابل VGA استفاده کنی که خودش فیش های صدا رو داره. ;)

ممنون پدرام جون راستی کابل VGA به این مانیتورها وصل میشه دیگه یعنی از این لحاظ مشکلی ندارن؟
206bw اون طوری که توی وبسایت تخصصی محصولات سامسونگ زده بود 22 اینچ باید باشه ولی اختلاف قیمتش با 2032bw فقط 5 تومن هست دلیلش چیه؟:confused:

منم 2032 BW گرفتم واقعا تصویرش عالیه.دنبال 2232 بودم که گیرم نیومد.پدرام جان فکر کنم خودت 2232 گرفتی.میخواستم بدونم برای بازی تنظیماتت چیه؟رزولوشن؟
من یه مشکلی که دارم تو بازیایی که یه ذره تاریکن تصویر خیلی سیاهه مثلا دیروز توی SPLINTER CELL:DA توی سایه ها هیچی نمیدیدم.

ممنون پدرام جون راستی کابل VGA به این مانیتورها وصل میشه دیگه یعنی از این لحاظ مشکلی ندارن؟
206bw اون طوری که توی وبسایت تخصصی محصولات سامسونگ زده بود 22 اینچ باید باشه ولی اختلاف قیمتش با 2032bw فقط 5 تومن هست دلیلش چیه؟:confused:

بله وصل میشه.
اشتباه زدن.این مانیتور 20 اینچ هست.مدل 22 اینچ این ماینیتور اسمش 226Bw هست.

منم 2032 BW گرفتم واقعا تصویرش عالیه.دنبال 2232 بودم که گیرم نیومد.پدرام جان فکر کنم خودت 2232 گرفتی.میخواستم بدونم برای بازی تنظیماتت چیه؟رزولوشن؟
من یه مشکلی که دارم تو بازیایی که یه ذره تاریکن تصویر خیلی سیاهه مثلا دیروز توی SPLINTER CELL:DA توی سایه ها هیچی نمیدیدم.

من هنوز مانیتور نخریدم.از خرید 2232Bw هم منصرف شدم به دلیل بزرگ بودنش.چند تا از بچه ها 22 دارن.باید بیان بگن برای بازی چه تنظیماتی میذارن.اگر از کابل VGA استفاده می کنی یا برو جنس مرغوب تر بگیر یا کابل HDMI To DVI بخر.

مارک Microsoft VGA که اصلی هست اگر پیدا بشه خیلی خوبه.چون چیزی هست که خود مایکروسافت عرضه کرده. ;)

سلام
میدونین کابل هایی که پرتو میفروشه, چه مارکی هست و چنده؟
NextGen چی, اون چه کابل هایی داره و به چه قیمت هایی میده.

تشکر.

سلام
میدونین کابل هایی که پرتو میفروشه, چه مارکی هست و چنده؟
NextGen چی, اون چه کابل هایی داره و به چه قیمت هایی میده.

تشکر.

نمی دونم ولی پرتو جنس کابل هاش خوبه.زنگ بزن ازشون بپرس.شاید Microsoft VGA Cable داشته باشن که آکبند باشه. ;)

نمی دونم ولی پرتو جنس کابل هاش خوبه.زنگ بزن ازشون بپرس.شاید Microsoft VGA Cable داشته باشن که آکبند باشه. ;)
تشكر
زنگ زدم پرتو، گفت كابل هاي ما مارك نداره و روش نوشته For Xbox360، قيمت هم اگه درست يادم باشه، 23 ميگفت.
NextGen هم فقط يه مدل داشت، گفت به اينا ميگن "مشابه اصل" و ميگفت 26 تومن.

خوبي كابل پرتو اين بود كه ميشه تو مغازه اش تصويرش رو ديد، ولي ماله NextGen رو نميشه، البته اگه كابل ايراد داشته باشه، NextGen مطمئنم خيلي راحت برام عوضش ميكنه، نگرانيم اينه كه كيفيت يكيشون بيشتر از اونيكي باشه.

تا نظر شما چي باشه.

تشكر
زنگ زدم پرتو، گفت كابل هاي ما مارك نداره و روش نوشته For Xbox360، قيمت هم اگه درست يادم باشه، 23 ميگفت.
NextGen هم فقط يه مدل داشت، گفت به اينا ميگن "مشابه اصل" و ميگفت 26 تومن.

خوبي كابل پرتو اين بود كه ميشه تو مغازه اش تصويرش رو ديد، ولي ماله NextGen رو نميشه، البته اگه كابل ايراد داشته باشه، NextGen مطمئنم خيلي راحت برام عوضش ميكنه، نگرانيم اينه كه كيفيت يكيشون بيشتر از اونيكي باشه.

تا نظر شما چي باشه.

بهتر هست کابل پرتو رو امتحان کنی.
خریدن کابل از NextGen هم ریسکه چون ممکنه خوب در نیاد.پیشنهاد می کنم کابل اصلی رو بگیری.می تونی بگی پیام از دوبی برات بیاره... ;)

دوستان محترم من یه لبتاپ خریدم که صفحش Full-HD هست، آیا میتونم Xbox 360 رو به این وصل کنم و استفاده کنم؟ با چه کابلی؟ چگونه باید وصل کرد؟ لطفا کامل توضیح دهید که چی به چی....

با تشکر;)

دوستان محترم من یه لبتاپ خریدم که صفحش Full-HD هست، آیا میتونم Xbox 360 رو به این وصل کنم و استفاده کنم؟ با چه کابلی؟ چگونه باید وصل کرد؟ لطفا کامل توضیح دهید که چی به چی....

با تشکر;)

اگر لپ تاپ شما پورت HDMI داشته باشه امکان داره بتونید با کابل HDMI To HDMI کنسول رو به لپ تاپ وصل کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or