روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام پدرام جان
میشه بهم بگی مانیتور مدل 206BW چند p هست ( 720p یا 900p ) میدونم برای 360 باید 720 باشه و اینکه من با خرید این مانیتور باید یه کابل HDMI به DVI هم بخرم درسته ؟

سلام پدرام جان
میشه بهم بگی مانیتور مدل 206BW چند p هست ( 720p یا 900p ) میدونم برای 360 باید 720 باشه و اینکه من با خرید این مانیتور باید یه کابل HDMI به DVI هم بخرم درسته ؟

کیفیت 720p رو که فکر می کنم اجرا می کنه.شما باید از روی رزولوشن ها تشخیص بدی که اجرا می کنه تو 720p یا نه.
اگر کنسولت پورت HDMI داره می تونی از کابل HDMI To DVI استفاده کنی... ;)

پدرام جان ببخشید یه سوال
فرق DVI 25pin با 19pin فقط همین تعداد پین هاش هست یا نه تو کیفیت تصویر هم تاثیر داره اگه تاثیر داره کدام مدل بهتره 25 یا 19 ؟ الان مانیتورهای LCD که تولید میشن از کدام نوع استفاده میکنن؟

پدرام جان ببخشید یه سوال
فرق DVI 25pin با 19pin فقط همین تعداد پین هاش هست یا نه تو کیفیت تصویر هم تاثیر داره اگه تاثیر داره کدام مدل بهتره 25 یا 19 ؟ الان مانیتورهای LCD که تولید میشن از کدام نوع استفاده میکنن؟

در مورد این که این مدل ها چند پین هست DVI هاشون اطلاعی ندارم.این رو دوستانی که یکی از این مدل ها رو دارن باید بهت بگن.

سلام پدرام جان
من بالاخره رفتم مانیتور سامسونگ مدل 206 رو خریدم ورودی انالوگش حرفی برای گفتن نداره ولی وای تو ورودی دیجیتالش شفافیت تصویر دیونت میکنه.
یه سوال دارم این مد حداکثر رزولوشنش 1050*1680 هست میخوام بدونم چند P میشه (720 یا 900 یا هرچیز دیگه ) چون هرچی تو مشخصاتش خوندم جایی به این مورد اشاره نکرده بود.

دوستان من میخواستم یه مانیتور بخرم ترجیحا 19 wide باشه!
واسه بازی با 360 میخوام چه مدلی رو پیشنهاد میکنید در ضمن شفافیت تصویر واسم خیلی مهمه;)
با تشکر

2 تا سوال
1- کنسول من پرمیوم هست و مانیتورم هم دوتا ورودی Dvi و vga داره ، حالا کابل تبدیل به DVI وجود داره یا باید کابل تبدیل به Vga بگیرم؟
2-حالا که کابل تبدیل استفاده میکنم چطوری باید صدا رو به اسپیکر برسونم؟

دوستان من میخواستم یه مانیتور بخرم ترجیحا 19 wide باشه!
واسه بازی با 360 میخوام چه مدلی رو پیشنهاد میکنید در ضمن شفافیت تصویر واسم خیلی مهمه;)
با تشکر

بهترین انتخاب توی سری 19 اینچ مانیتور Samsung 1931Bw هست.
اگر با کنتراست بیشتر و 1 اینچ بیشتر می خوای مدل های Samsung 2032Bw یا 206Bw رو پیشنهاد می کنم.

2 تا سوال
1- کنسول من پرمیوم هست و مانیتورم هم دوتا ورودی Dvi و vga داره ، حالا کابل تبدیل به DVI وجود داره یا باید کابل تبدیل به Vga بگیرم؟
2-حالا که کابل تبدیل استفاده میکنم چطوری باید صدا رو به اسپیکر برسونم؟

1. کابل HDMI To DVI توی بازار هست.شما می تونید از PartoGames.Com بخرید.می تونید از کابل VGA هم استفاده کنید و DVI رو برای PC بذارید.
2. اگر از HDMI To DVI استفاده می کنی از کابل Component برای صدا میشه استفاده کرد.اگر هم از کابل VGA استفاده کنی که خودش فیش های صدا رو داره. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or