روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

این سوویچ ها خیلی خوبه خیلی کلاس داره . اینا سه تا ورودی VGA دارن و شما هم سه تا کابل دارید یکی کابل مانیتور یکی 360 و یک کابل هم که باید جدا بخرید که اون کابله جدا یک سرش میخوره به پشت کیس و یه سرش به سووچ به دو سر دیگه هم یکی کابل 360 میخوره و یکی هم کابل مانیتور یعنی به ورودی اصلی کابل مانیتور میخوره و به 2 ورودی دیگه که فرعی هستند کابل pc و 360 و با فشار یک دکمه تصویر خیلی راحت سوویچ میشه فقط تنها بدی که داره اینه که این سوویچ ها نیاز به بزق دارن و همیشه یه آداپتور باید بهش وصل باشه

این سوویچ رو کجاها میفروشن ؟ قیمتش چقدره ؟ اسمش چی هست ؟ دستت درد نکنه..

به نظرت پایتخت داره ؟

من ديروز يه 26اينچ hdlcd tv r81 samsung خريدم.قيمتش 760 واسم افتاد.واقعا كه محشره.من قبلش با تلوزيون معمولي بازي ميكردم .همينقدر بگم كه دارم تموم بازيها رو با اين تيوي جديد از نو بازي ميكنم.چون احساس ميكنم كه دارم يه بازي جديد رو بازي ميكنم.ال سي دي من تا 1080 اي رو ساپورت ميكنه.ميخواستم بدونم،به نظر شما رو 1080 اي بزارم بهتره يا رو 720 پي.آخه من تو اساسينس كريد احساس كردم رو 1080 اي بهتره ولي تو ويرشوا تنيس3 انگار 720 پي بهتر بود.
وآيا رزوليشن بالا به 360 بيشتر فشار مياره يا نه؟
ممنونم از همه بچه هاي بازي سنتر به خصوص :آقا اشكان،اقا امير ،اقا پيام و آقاكسري ،كه منو در خريد اين تيوي راهنمايي كردند.
آقا مباركه:p
باهاش بازيهايي كه صحنه هاي سريع دارن بازي كردي؟مثه pes يا فيفا ؟تصويرش تار(blur) نميشه؟hdmiداره ديگه؟ با ميزش اين قيمت شد؟
ممنون:love:

اینم چند تا عکس از مانیتور : (این عکس هارو روز اولی که خریدم گرفته بودم ولی دیگه ی مشکلی پیش اومده و نتونستم بزارم که الان براتون میزام)
واقعا با كيفيته
فقط فكر ميكنم داخل اون عكسي كه از بسكتبال اندختي تصوير موقع حركت بازيكنا تار شده
اشكال از دوربين بوده يا مانيتور؟

واقعا با كيفيته
فقط فكر ميكنم داخل اون عكسي كه از بسكتبال اندختي تصوير موقع حركت بازيكنا تار شده
اشكال از دوربين بوده يا مانيتور؟

اشکال از دوربین هست ... براتون ی عکس خوب میگیرم تا دیگه پشت سر مانتیور انقدر حرف در نیارین :biggrin1: (شوخی) ولی جدی . کفیتش خوب هست و باهاش میتونی راحت ی 9-10 ساعت بازی کنی .. (اصلا چشم رو اذیت نمیکنه) مهمتر از همه اینکه تنظیماتش هم زیاد هم کار باهاشون خیلی راحته.

در کل مانتیور خوبیه...;)

آقا الان با كابل vga بازي ميكني؟ ماركش چيه؟ورودي كامپوننت كه نداره؟
در ضمن كار ما جماعت فقط ايراد گرفتنه .زياد جدي نگير:cheesygri

سلام...

اره با کابل VGA بازی میکنم که اصل ماکروسافت هم هست ;):biggrin1: وردی کامپوننت از کدوماس . بگو تا بهت بگم داره یا نه ! (بعدشم انقدر سوال های سخت سخت نپرسید :biggrin1: )

من یک سوال تکنیکی دارم
آیا هیچکدوم از دوستان تونستن با این مانیتورهای واید (1440×900 و 1680×1050) با استفاده از کابل VGA به رزولوشن 1080i برسند یا نه؟

به عنوان مثال من از یک f700p استفاده می‌کنم که اصولا تا 1980×1440 رو ساپورت می‌کنه ولی وقتی دستگاه رو روی 1080i تنظیم می‌کنم برمی‌گرده به حالت 640*480 لذا با وجود اونکه رزلوشنش بالاتر از 1080i هست ولی از نظر سخت افزاری نمی‌تونه اونو ساپرت کنه

لطفاً دوستان تجربیات خودشون رو در این زمینه با اشاره به مدل مانیتورشون بگن چون قصد دارم یک مانیتور برای دستگاه تهیه کنم.

پیشاپیش از همکاریتون متشکرم

راستی یک پیشنهاد هم دارم اونم اینه که هر کس یک review ساده شامل نقاط قوت و ضعف نمایشگر خودش بنویسه تا بقیه بتونن استفاده کنن

نبود؟!
ما منتظر خواندن تجربیات شما هستیم ها!

اولیش رو من در مورد دستگاه خودم می‌گم

نقاط قوت:
1) ارزان قیمت (من اینو دست دوم خریدم 80 تومن!)
2) ساپرت کردن کامل 720p
3) روشنایی و زمان پاسخگویی مناسب (مثل هر CRT دیگه)
4) برخورداری از خدمات پس از فروش مناسب (بقیه چیزها رو نمی‌دونم ولی مادایران روی مانیتورهای CRT اش خوب گارنتی و خدمات پس از فروش میده)

نقاط ضعف:
1) در حالت 720P روی 60 هرتز کار می‌کنه (اصولاً تو ویندوز می‌تونه تا 100 هرتز جواب بده ولی در حالتی که به 360 وصله دسترسی به هیچ گزینه تنظیمی وجود نداره) که باعث خستگی چشم در زمان طولانی میشه
2) جاگیر (مثل هر CRT هفده اینچ دیگه!)
3) از دور خارج (اگر اشتباه نکنم مدتیه که دیگه تولید نمی‌شه)

جمع بندی:
مناسب برای گیمورهای Casual مثل خودم که هم بودجه زیادی ندارند و هم زمان زیادی رو به بازی اختصاص نمی‌دن (کلا فکر کنم این جمع بندی برای بیشتر CRT های 17 که تا 1280×1024 رو ساپرت می‌کنن صادقه)

منتظر نظرات شما هستم

این هم برای اینکه رفته بود صفحه قبل!

نبود؟!
ما منتظر خواندن تجربیات شما هستیم ها!
يكي از دوستان كه مانيتورش 1650*1050 ساپورت ميكرد ، تونسته رزلوشن روي 1080p تنظيم كنه ، و هيچ مشكلي پيش نيومده ، البته ايشون با كابل HDMI to DVI اين كار انجام دادند ، فكر ميكنم با كابل VGA هم بشه رو 1080p تنظيم كرد و البته نكته مهم اينه كه اون رزلوشن Native نيست و 1080p واقعي نيست!

سلام به همه دوستان
راه دیگه ی هم بغیر از کابل vga برای وصل کردن دستگاه به مانیتور هست ؟
اگه نیست میشه خودمون کابلشو بسازیم؟
اگه میشه اموزششو از کجا باید گیر بیارم و چی لازمه لطفا راهنمایی کنید.
راستی مانیتور من samsung :syncmaster n1470 17inch به نظر شما چجوریه ؟ ارزش داره xbox بزنم بهش ؟

سلام به همه دوستان
راه دیگه ی هم بغیر از کابل vga برای وصل کردن دستگاه به مانیتور هست ؟
اگه نیست میشه خودمون کابلشو بسازیم؟
اگه میشه اموزششو از کجا باید گیر بیارم و چی لازمه لطفا راهنمایی کنید.
راستی مانیتور من samsung :syncmaster n1470 17inch به نظر شما چجوریه ؟ ارزش داره xbox بزنم بهش ؟

1- نه نیست.
2- یه جایی تو همین سایت خوندم که میشه .
3- از طریق گوگل سرچ کن پیدا میکنی.ولی فکر نکنم چیز جالب و با کیفیتی در بیاد .به نظر من اگه بخری بهتره.
4- خیلیها با همین CRT ها بازی میکنن راضی هم هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or