روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

اقا من یک سوال ده صفحه پیش پرسیدم ها گفتم در حالت VGA REFRENCE را EPANDED INTERMEDIA STANDARD بزارم کدوم بهتره با رزولوشن 3 تا پایین تر از آخرین رزولوشنی که نوشته یادم نیست چی بود منیتورم هم FALTRON ez T730PU

يه سوالي!!!
چرا سايز كادرهاي سياه رنگ در بازي ها با هم فرق ميكنه؟؟؟
من وقتي Gow بازي ميكنم كادرش خيلي زياده نسبت به بازي هاي ديگه

من lg 1900e خریدم ولی نه رو خودش دکمه برای تنظیم داره و نه تو برنامش که برای تنظیم رنگ و کنتراست و ... هست فقط میشه کل صفحه رو تکون داد ولی نمیشه از هر طرف که خواستیم تنظیم کنیم حالا من چی کار کنم تصویر تو 360 کشیده میشه ولی هیچ تنظیمی برای درست کردنش نیست.لطفا یکی کمک کنه

من lg 1900e خریدم ولی نه رو خودش دکمه برای تنظیم داره و نه تو برنامش که برای تنظیم رنگ و کنتراست و ... هست فقط میشه کل صفحه رو تکون داد ولی نمیشه از هر طرف که خواستیم تنظیم کنیم حالا من چی کار کنم تصویر تو 360 کشیده میشه ولی هیچ تنظیمی برای درست کردنش نیست.لطفا یکی کمک کنه

یعنی یه مقداری از تصویر خارج از چارچوبه مانیتوره و دیده نمیشه؟ تو داشبورد 360 میتونی رزلوشن تصویر و حالتشو Widescreen و اینطور چیزاشو تغییر بدی. اونا رو دستکاری کن شاید تصویر بهتر بشه.

نه رو واید گذاشتم و تصویر تو بازی کش میاد ولی هیچ راهی برای تنظیم دستی کادر ندارم یعنی رو خود مانیتور هیچ دکمه ای نیست تو cd تنظیماتش هم گزینه تنظیم دستی نداره

نه رو واید گذاشتم و تصویر تو بازی کش میاد ولی هیچ راهی برای تنظیم دستی کادر ندارم یعنی رو خود مانیتور هیچ دکمه ای نیست تو cd تنظیماتش هم گزینه تنظیم دستی نداره

خب اگه رو وایداسکرین تصویر کشیده میشه بذار رو حالت نرمال یا معمولی و از واید استفاده نکن.

شرمنده اینقدر سوال میکنم ولی رو معمولی هم که کلی بالا و پایین کادر سیاه هست بالاخره باید با تنظیم دستی درستش کنم ولی نمیدونم تنظیم دستیش چطوریه

شرمنده اینقدر سوال میکنم ولی رو معمولی هم که کلی بالا و پایین کادر سیاه هست بالاخره باید با تنظیم دستی درستش کنم ولی نمیدونم تنظیم دستیش چطوری

من مانیتورم 720p ساپورت میکرد گزاشتم روی زرولوشن یکی مونده به اخری(بدون اینکه داشبورد رو اپدیت کرده باشم) ولی اصلا بالای صفحه سیاه نشد اینگار روی Tv داری بازی میکنی خود به خود اندازه ی مانیتورم شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or