روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

اره gow زیاد نشون نمیده خودش رو(از چند نفر پرسیدم این طور میگفتن و حتی محمد رضا هم همینو میگفت)!
من با هیچ بازی مشکلی نداشتم و اصلا کشیده نمیشد نمیدونم چرا ولی خب نمیشه:)
انگار واسه بازی با 360 ساختنش:love:

من مشکلم اینه که این lg الاغ برای این مانیتوره گزینه تغییر سایز نذاشته وگرنه من یه lg f700b دارم 17 اینچ خیلی راحت با تنظیم سایز درستش کردم مثل tv شد ولی این L1900E نمیدونم چطوری تنظیم میشه نه دکمه داره نه تو cd تنظیماتش هست

من مشکلم اینه که این lg الاغ برای این مانیتوره گزینه تغییر سایز نذاشته وگرنه من یه lg f700b دارم 17 اینچ خیلی راحت با تنظیم سایز درستش کردم مثل tv شد ولی این L1900E نمیدونم چطوری تنظیم میشه نه دکمه داره نه تو cd تنظیماتش هست

تو دیسک همراهش یه برنامه هست بنام Forte manager. اینو نصب کنی میتونی از طریق کامپیوتر صفحه رو تنظیم کنی ولی از طریق 360 نمیشه. باید از گزینه هایه تویه خود داشبورد استفاده کنی برای تنظیم تصویر.

با همین برنامه میکنم ولی گزینه تنظیم سایز نداره.من این سوال رو تو یه سایت دیگه پرسیدم مدیرش گفت lcd رو مثل crt نمیشه تغییر سایز داد آیا حرفش درسته و من دیگه باید بیخیالش بشم

با همین برنامه میکنم ولی گزینه تنظیم سایز نداره.من این سوال رو تو یه سایت دیگه پرسیدم مدیرش گفت lcd رو مثل crt نمیشه تغییر سایز داد آیا حرفش درسته و من دیگه باید بیخیالش بشم

ببین LCD یه چیز داره به نام native resolution. بعد اگه هر رزلوشنی پائینتر از این رزلوشن انتخاب کنی ممکنه تصویرت بهم بخوره از لحاظ مقیاس و اندازه. میتونی رزلوشنهایه مختلف تو داشبورد انتخاب بکنی ببینی کدوم مناسبتره. در ضمن آره LCD مثل مانیتورهایه قدیمی نیست که با دکمه اندازه تصویرو تنظیم کنی !

ببین LCD یه چیز داره به نام native resolution. بعد اگه هر رزلوشنی پائینتر از این رزلوشن انتخاب کنی ممکنه تصویرت بهم بخوره از لحاظ مقیاس و اندازه. میتونی رزلوشنهایه مختلف تو داشبورد انتخاب بکنی ببینی کدوم مناسبتره. در ضمن آره LCD مثل مانیتورهایه قدیمی نیست که با دکمه اندازه تصویرو تنظیم کنی !

من زياد با مدل هاي متفاوت اشنا نيستم ولي يكي دوتا مدل رو ديدم كه ميشه سايز تصوير رو بزرگ و كوچيك كرد و خودمم سايزشون رو تغيير دادم(توي گيم نت)
فكر كنم مانيتور اين اقا استثنا هست و نداره!!:confused:
من lg 1900e خریدم ولی نه رو خودش دکمه برای تنظیم داره و نه تو برنامش که برای تنظیم رنگ و کنتراست و ... هست فقط میشه کل صفحه رو تکون داد ولی نمیشه از هر طرف که خواستیم تنظیم کنیم حالا من چی کار کنم تصویر تو 360 کشیده میشه ولی هیچ تنظیمی برای درست کردنش نیست.لطفا یکی کمک کنه

شما همون جا بگرد بايد باشه

باور کن دل و روده خودش و cdش رو گشتم ولی دکمه تنظیم یا گزینه برای تنظیم نداشت اگه کسی اطلاعاتی داره بگه آخه خیلی زور داره کله سم فیشر میشه مثل کومبیزه

باور کن دل و روده خودش و cdش رو گشتم ولی دکمه تنظیم یا گزینه برای تنظیم نداشت اگه کسی اطلاعاتی داره بگه آخه خیلی زور داره کله سم فیشر میشه مثل کومبیزه

خوب چرا رزلشن رو بالا نميبري كه وايد باشه ؟ دو تا حاشيه بالا و پايين درست ميشه بهتر از اينه كه سم كله خربزه اي باشه ....

اون اسکوپ رو باید با تنطیمات دستی روی مانیتورت درست کنی دیگه!

من روي مانيتور قبلي كه داشتم اين كا رو كردم ولي بازم مثل اول ادما كله خربزه اي ميشدن ...:laughing:
اگر ميخوايين اين مشكلو نداشته باشيد بايد برين يك وايد بگيرين ........ ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or