روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

من همه جوره LG L1960TR رو پسندیدم ! فقط میخوام بدونم کسی این مانیتور رو داره ؟ اگر کسی هست در مورد اینکه ازش راضی هست یا نه توضیح بده ! مثلا اینکه vga و dvi رو با هم داره ؟
چون برای 360 میخوام ...
یه مقدار در مورد کادر های سیاه کنار توضیح بدین و اینکه میشه با تنظیمات مانیتور از بین بردشون ؟ و اگر میشه تصویر غیر طبیعی نمیشه ؟

یه مقدار در مورد کادر های سیاه کنار توضیح بدین و اینکه میشه با تنظیمات مانیتور از بین بردشون ؟ و اگر میشه تصویر غیر طبیعی نمیشه ؟

عزیز من اون کادر سیاه برای مانیتوهاییه که واید ( پهن یا مستطیلی ) نیستند.

وقتی مانیتور واید باشه دیگه این اشکال پیش نمیاد.

برای رفتنش میتونی تنضیماتش را دستکاری کنی ولی تصویر بی کیفیت میشه چون کلی از pixel هاش در کادر سیاه مصرف میشه فقط فقط واید بگیر اگه میخوای 3 در 4 بگیری lcd نگیر برای اینکه تو crt پیکسل نداره و کیفیت خوبه.تمام کن بحث واید و ..................را please

من همه جوره LG L1960TR رو پسندیدم ! فقط میخوام بدونم کسی این مانیتور رو داره ؟ اگر کسی هست در مورد اینکه ازش راضی هست یا نه توضیح بده ! مثلا اینکه vga و dvi رو با هم داره ؟
چون برای 360 میخوام ...
اگه بخواي كه كادر سياه درست نكني تصوير كشيده ميشه . براي اينكه كشيده نشه بايد كادر هاي سياه رو خودت بسازي ;)

دوستان من مونیتور lcd الجی دارم و اندازه تصویرش حداکثر 1280.1024 است
البته 1360.768 رو هم out of range نمیده اما تصویر بیکیفیت تر میشه
آیا روی 1280.1024 هم اون نوارای سیاه هستن ؟ چجوری از بین ببرمشون
(نمیدونم چرا با مونیتورم نمیشه سایز رو کم و زیاد کرد آیا برنامه ای برای این کار نیست)

خوب بالاخره بعد از کلی سبک سنگین و بالا پایین کردن :laughing: این خوبه اون بده و ... مانیتور خریدم ! LG 1760TR
ازش راضیم ! در حالت معمولی شاید کیفیت مانتیور قبلیم رو نداشته باشه (SAMSUNG 153V) ولی وقتی F-ENGIN رو فعال میکنم واقعا کیفیتش عالی میشه ! حدودا 20-%30 بیشتر از سامسونگی که داشتم.
مخصوصا برای بازی چون هم رنگ و هم شفایت تصویر رو واقعا زیاد میکنه !
به هر حال اگر کسی در مورد این مانیتور سوالی داره من در خدمتم ! ;)

من كه اينو مي گيرم ... خيال ام هم راحته كه وايد هستش...
4t5pvdh.jpg

Samsung 205BW
قيمت :‌ 429.000 تومان
مشخصات :
  1. مانیتور LCD واید در سایز 20 اینچ
  2. پيکسل پيچ 0.255X0.255 mm
  3. شدت روشنايی 300cd/m2
  4. کنتراست 600:1
  5. زمان پاسخگويی تصوير 6ms
  6. فرکانس افقی 30-81 کيلوهرتز
  7. فرکانس عمودی 75-56 هرتز
  8. ورودی DVI
  9. سازگار با Mac
  10. Magic Bright2, Narrow Bezel
  11. وضوح تصوير 1680X1050
موفق باشيد...

بهترین و برترین سازنده LCD سامسونگ می باشد. و در دنیا قبل از محصولات دیگر این شرکت، سامسونگ را با LCD هایش می شناسند. به نظر من در زمینه LCD، چنانچه بخواهیم سونی رو به خاطر قیمتش کنار بگذاریم LG در جایگاه دوم قرار می گیره. همینطور که می بینید LG مرتبا مدل های مختلف با شکل و شمایلی جدید ارائه میده اما سامسونگ تقریبا روی یک Style قرار داره و این نشون دهنده اینه که انتخاب حرفه ای ها برای LCD سامسونگه. در حال حاضر سامسونگ تنها رقیب جدی سونی در مبحث LCD می باشد. ضمنا در نمایشگاه E3 سال 2006 در غرفه مایکروسافت از LCD های سامسونگ جهت اتصال به 360 استفاده شده بود. راستی Refresh rate عالی سامسونگ رو هم نباید فراموش کرد. موفق باشید

آخرین ویرایش:
من كه اينو مي گيرم ... خيال ام هم راحته كه وايد هستش...
4t5pvdh.jpg

Samsung 205BW
قيمت :‌ 429.000 تومان
مشخصات :
  1. مانیتور LCD واید در سایز 20 اینچ
  2. پيکسل پيچ 0.255X0.255 mm
  3. شدت روشنايی 300cd/m2
  4. کنتراست 600:1
  5. زمان پاسخگويی تصوير 6ms
  6. فرکانس افقی 30-81 کيلوهرتز
  7. فرکانس عمودی 75-56 هرتز
  8. ورودی DVI