روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

من يك مانيتور sync Master DFX1793 سامسونگ دارم اگه بخوام يه تبديل VGAبراش بگيرم چند هزار تومن ميشه؟
شما دوستان پيشنهاد ميكنيد بگيرم يا نگيرم؟:confused:

من يك مانيتور sync Master DFX1793 سامسونگ دارم اگه بخوام يه تبديل VGAبراش بگيرم چند هزار تومن ميشه؟
شما دوستان پيشنهاد ميكنيد بگيرم يا نگيرم؟:confused:
بستگی به تلوزیونت داره اگه خوبه یعنی hd هست احتیاج نیست اگه معمولیه کابل vga بگیر (مارک real)که قیمتش 25 -30 تومنه...

به جز 940 bw یه مانیتور 250 تا 400 معرفی کنید با مشخخصات زیر =
1.رزولیشن 940 bw را داشته باشه.
2. کنتراست 1000.1 باشه.
19 یا 15 یا 17 اینچ باشه
واید باشه
crt یا lcd باشه فرقی نداره

نوشته شده توسی : Pandora Tommorow
سلام
دستت درد نکنه
فقط نمیشه با تظیمات مانیتورم اون کادر رو درست کنم بدون اینکه کشیده نشه؟!
چرا نمیشه امین می تونی خودت درستش کنی و کم و زیادش کنی اگه درست تنظیمش کنی کشیده نمیشه باید امتحان کنی دیگه . آموزششو هم بچه ها توی صفحات اول گذاشتن پس دیگه نمی گم این استفاده از این روش (ساخت کادر دستی) باعث افزایش کیفیت بازی میشه (تقریبا دوبرابر ) چون در حالت عادی حدود 40 درصد پیکسلهای روی صفحه برای ساخت اون دوتا کادر به هدر میره اگه شما کادر رو خودت درست کنی اون 40 درصد هم به تصویر اضافه میشه و خوب مسلما کیفیت تصویر بالاتر میره .

نوشته شده توسط Punisher_j
دوستان از بين سه مانيتور زير
L194WT=LG

940bw=Samsung

Benq fp202w=Benq

1-كدوم زمان پاسخگويي كمتري داره
2-كدوم ورودي DVI داره
3- آخرين رزولوشن هر سه مانيتور رو بگيد .
4-كدوم كيفيت و رنگ آميزي بهتري داره
5- Wide هستند يا نه ؟!!

در ضمن كسي ميدونه از اين مانيتورا تو دبي گير مياد يا نه ؟؟!!
يعني چقدر از ايران ارزون تره ؟؟

6- Thank you !!
1. 940bw با 4ms
2. فکر کنم همشون دارن ولی در مورد Benq مطمئن نیستم و بقیه رو مطمئنم چون کاملا زیروشون کردم .
3. 940bw و L194wt هر دو 1440 در 900
Benq Fp202w چون 20 اینچ هستش 1680 در 1050
4. از لحاظ رنگ آمیزی همشون باهم یکی هستش ولی شفافیت L194tw از بقیه بهتره
5. هر سه تا واید هستند .

حتما گیر می یاد ولی متاسفانه قیمت ندارم شرمنده
6. کوچیکتم :cheesygri

نوشته شده توسط : kinggame20 به جز 940 bw یه مانیتور 250 تا 400 معرفی کنید با مشخخصات زیر =
1.رزولیشن 940 bw را داشته باشه.
2. کنتراست 1000.1 باشه.
19 یا 15 یا 17 اینچ باشه
واید باشه
crt یا lcd باشه فرقی نداره
ضمنا lcd با crt در کیفیت برای بازی فرقی داره؟
L194tw مشخصاتی رو که خواستی داره 315 تومن قیمت داره 19 اینچ هم هستش
LCD اولا شفافیت بهتری نسبت به CRT داره هم زیباتره و هم جای کمتری رو اشغال می کنه . همین . موفق باشید

سلام .میگم این 940bw چه قدر همه گیر شده توی بچه های این سایت:eek:
من اولین کسی بودم که توی سایت 940bw رو خریدم ولی نمی دونم چرا این مانیتور بر خلاف تعاریف
بچه ها از همون اول به دلم ننشست و هنوزم میگم تصاویرش اصلا اون شارپنس و کنتراستی رو که میشه از 360 توی یه tv معمولی دید,نمیشه توش دید و این بزرگترین عیبشه:((
(مطمئنا اگر نیاز بعضی بازیها که برای خوندن نوشته های بازی باید رزولوشن p720 یا بالاتر باشه,نبود حتما 360 ام رو دو باره به تلویزیون 29 اینچ سونیم وصل میکردم و رزولوشن 720p در این مانیتور رو فدای شفافیت و زنده بودن بازیها در tv ام میکردم):(
ثانیا تصویر توش یه کم دراز تر از حد طبیعیه.واین بخاطر 16 به 10 بودن ابعادشه و متاسفانه هیچ تنظیمی هم برای ایجاد کادر مشکی در تصویر و رفع این مشکل تا حالا ندیدم.متعجبم که چطور هیچکدوم از بچه ها تا حالا در باره این موضوع صحبتی نکردند:confused:

عزيز من مگه شما چقدر خرج اين مانيتور كرديد كه حالا مي خواييد امكانات يك اچ دي وايد 30 - 40 اينچيه 1 تا 3 ميليون تومني رو ازش ببريد.

بازم به نظر من تو اين رنج قيمت و با اين امكانات من اين مانيتورو به هر CRT و تلويزيون SD ديگه اي ترجيح مي دم.

میلاد دستت درد نکنه:love:
همش فکر میکردم صفحه کشیده میشه کلی حالم گرفته میشد!
راستی واسه مانیتور 17 بهترین رزولوشن چیه؟(البته در نظر بگیر که بعدش با روش دستی درستیش بکنیم)

میلاد دستت درد نکنه:love:
همش فکر میکردم صفحه کشیده میشه کلی حالم گرفته میشد!
راستی واسه مانیتور 17 بهترین رزولوشن چیه؟(البته در نظر بگیر که بعدش با روش دستی درستیش بکنیم)
نه اصلا کشیده نمیشه با قشنگ تنظیم کنی که این مشکل به وجود نیاد کادر سیاه کلا 7 سانت از تصویر رو در بر می گیره که می تونی با تنظیم دستی هم کیفیت تصویر رو بالا ببری هم کادر رو تا حد زیادی خودت کوچیک کنی البته باید یکم هم از اطراف صفحه رو بکشی تا صفحه کش نیاد یکم مشکلی پیش نمی یاره و اصلا حس نمی کنی که تصویر از کنار کشیده شده چون معمولا Hud های بازی با فاصله از کناره ها مانیتور هستند و با یکم کشیده شدن از طرفین کاملا مشخص و واضح خواهند بود .

امین اگه بخوای کادر دستی درست کنی بهترین رزولوشن 720p هستش چون بعضی بازیها وقتی کادر دستی درست می کنی و رزولوشن رو روی مثلا 1280 در 1024 بزاری سایز صفحه بهم می ریزه مثل Gears Of War ولی اگه روی 720p باشه هیچ مشکلی پیش نمی یاد . :)

دستت درد نکنه
اینم اخرین سوال
وقتی تنظیمات مانیتور رو دست میزنی با تنظیم دستی وقتی بری تو محیط ویندوز رزولوشن بهم ریخته؟یعنی باید دوباره درستش کنی؟!

دستت درد نکنه
اینم اخرین سوال
وقتی تنظیمات مانیتور رو دست میزنی با تنظیم دستی وقتی بری تو محیط ویندوز رزولوشن بهم ریخته؟یعنی باید دوباره درستش کنی؟!
نه به هیچ وجه تنظیمات مانیتور در محیط ویندوز بهم نمی ریزه و این تنظیمات درون 360 ذخیره میشه و هروقت خواستی به 360 وصل شی این تنظیمات به مانیتور داده میشه و به هیچ وجه با محیط ویندوز تداخلی ایجاد نمی کنه .

دوستان از بين سه مانيتور زير
L194WT=LG

940bw=Samsung

Benq fp202w=Benq

1-كدوم زمان پاسخگويي كمتري داره
2-كدوم ورودي DVI داره
3- آخرين رزولوشن هر سه مانيتور رو بگيد .
4-كدوم كيفيت و رنگ آميزي بهتري داره
5- Wide هستند يا نه ؟!!

در ضمن كسي ميدونه از اين مانيتورا تو دبي گير مياد يا نه ؟؟!! :laughing:
يعني چقدر از ايران ارزون تره ؟؟

6- Thank you !!:laughing:

اضافه کنم که همه DVI دارن
L194WT = کنتراست = 2000
940BW = کنتراست = 500

بنکیو را نمیدونم ولی میدونم خیلی گرونه در ضمن هیچ کدام به غیر از LG از سیستم F engine برای شفافیت تصویر استفاده نمیکنه.
فکر کنم صحبتهای میلاد را کامل کردم .:p;)

بستگی به تلوزیونت داره اگه خوبه یعنی hd هست احتیاج نیست اگه معمولیه کابل vga بگیر (مارک real)که قیمتش 25 -30 تومنه...

تلويزيو من معمولي هست .دمت گرم لطفا ادرس جايي كه اي قيمت ميده رو بنويس :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or