روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

عزیز من به رزولوشن زیر 720p میگن SD و به رزولوشن بالای 720p میگن HD .

حالا خودت برو ببین HD , SD چقدر فرق دارن.

البته بازم HD داریم تا HD ولی فقط اینو بهت بگم که اگه کیفیت خوب میخوای برو سراغ HD.

یعنی اینکه برو بالای 720 پیکسل.

منظور از 720p اینه که پیکسلهای عمودی 720 تا باشند.

مثلا 1024*920 HD هست و Ful HD یعنی اینکه 1650*1080 باشه که میگن 1080 پیکسل یا فول HD.

معذرت می خوام! ولی این حرف شما کلی ایراد داشت!

اول 720P کیفیت HD هست و 480P کیفیت SD!
و جناب CAPITAN DOOM صد در صد کیفیت 720p نسبت به 480p از کیفیت بالاتری برخورداره! و تفاوت زیادی نسبت به هم دارن!
کیفیت 720p فوقالعاده کیفیت خوبیه! و در سایزهای زیر 40 اینچ و حتی 40 اینچ زیاد فرقی با 1080p نمکنه! ( یعنی برای ما زیاد قابل تشخیص نیست! )
کیفیت FullHD هم 1080*1920 هستش و کسی هم نمیگه 1080 پیکسل! حرف P اختصار Progressive هست نه Pixel !
رزولوشنی که شما گفتی یعنی 1650*1080 اصلا وجود نداره!
اگر وقت کردید یک نگاهی به این مقاله بندازید: www.wikipedia.com

در ضمن بچه ها ، هر وقت خواستید جواب یکی رو بدید ، اگر مطمئتن نیستید جواب ندید! مخصوصا اگر سوال ( و یا جوابی که می خواید بدید ) دارای نکته ای تخصصی باشه!

آخرین ویرایش:
نه بابا من بنکیو رو قیمت کردم 340 تومن
حالا چی میرزه ؟
تازه رزولوشنش هم 1080 در 1650 هست
موحد جان یا من اشتباهی مشخصات یه مانیتور دیگه رو دادم یا واقعا توی این یک ماهو نیم اینقدر اروزن شده منظور من Benq fp202w بود (امیدوارم منظور شما هم همین مانیتور باشه ) من این مانیتور رو یک ماهو نیم پیش قیمت کردم 420 تومن اگه منظورتون همین مانیتوری که مشخصاتش رو درست دادم و اگه 340 تومن باشه خیلی خوبه چون 20 اینچ هستش . البته روزولشن 1650 در 1080 رو ساپورت کنه یا نکنه فرقی نمی کنه چون روی 360 شما یا باید بزاری رو 1366 در 768 یا باید بزاری رو 1920 در 1080 که دومی رو که نمی تونی بزاری پس می مونه اولی که خوب مانیتورهای دیگه هم این روزولشن رو ساپورت می کنن ولی یه مورد منفی داره این مانیتور اونم اینه که سرعت پاسخ گویی این مانیتور خیلی افتضاح هستش (8ms) که خیلی بالاست و یکم مشکل ایجاد می کنه دیگه خودتون می دونید چه مشکلی هست و برای بازیهای شوتر و سریع خوب نیست . در مورد قیمت هم لازم شد برم فردا پس فردا دوباره یه قیمت بگیرم یعنی اینقدر ارزون شده ؟ :eek:
ولی در کل همون دوتا مانیتوری اولی ارزش خرید بیشتری دارن اگه دوست دارین صفحه نمایش مانیتورتون بزرگتر باشه این مانیتورو بخرید . موفق باشید

عزیز ممنون از لطفت
من یه کم که با خودم فکر کردم دیدم مانیتور به درد من نمیخوره
میخوایم یه تی وی اچ دی ساپورت بخریم
راحت
دیگه اگه نسل جدید بازی ها بیاد یه مانیتور این مدلی به درد نمیخوره
باید بفروشمش
امه تی وی نه
به هر حال ممنون خیلی اذیتت کردم توی این مدت
راستی کسی میدونه کلا اختلاف اچ دی ام ای با اچ دی چقدره یا اینکه زیاده ؟
فقط با دلیل بگید همینجوری نپرونید

آخرین ویرایش:
معذرت می خوام! ولی این حرف شما کلی ایراد داشت!

اول 720P کیفیت HD هست و 480P کیفیت SD!
و جناب CAPITAN DOOM صد در صد کیفیت 720p نسبت به 480p از کیفیت بالاتری برخورداره! و تفاوت زیادی نسبت به هم دارن!
کیفیت 720p فوقالعاده کیفیت خوبیه! و در سایزهای زیر 40 اینچ و حتی 40 اینچ زیاد فرقی با 1080p نمکنه! ( یعنی برای ما زیاد قابل تشخیص نیست! )
کیفیت FullHD هم 1080*1920 هستش و کسی هم نمیگه 1080 پیکسل! حرف P اختصار Progressive هست نه Pixel !
رزولوشنی که شما گفتی یعنی 1650*1080 اصلا وجود نداره!
اگر وقت کردید یک نگاهی به این مقاله بندازید: www.wikipedia.com

در ضمن بچه ها ، هر وقت خواستید جواب یکی رو بدید ، اگر مطمئتن نیستید جواب ندید! مخصوصا اگر سوال ( و یا جوابی که می خواید بدید ) دارای نکته ای تخصصی باشه!
ايول فرزاد !! :) كارت درسته پسر !! :laughing:

عزیز ممنون از لطفت
راحت
باید بفروشمش
امه تی وی نه

من نمی دونم تو چرا همه رو میزاری سر کار تا حالا 10 بار گفتی مانیتور می خوام بخرم بعد می گی پشیمون شدم :mad: :mad:

عزیز ممنون از لطفت
راحت
باید بفروشمش
امه تی وی نه
موحد جان هرچی میخوای بخری فقط عجله کن اینقدر فس فس نداره کی یادمه اول شما می خواستی 940bw بخری اینقدر لفتش دادی که L194TW اومد گفتی می خوام اینو بگیرم بعد از یه مدت گفتی نه 202 بنکیو چطوره حالا هم که می خوای تلویزیون HD بگیری امیدوارم اینو یکی رو دیگه بخری . پس عجله کن اگه عجله نکنی بازی کردن Gears Of War یا بازیهای دیگه بعد از گذشت زمان و اومدن بازیهای بهتر دیگه معنی ای نداره چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ گیم پلی و غیره . چقدر فکر آینده هستی اینقدر فکر آینده رو می کنی که اصلا به فکر الانت نیستی بابا اینقدر فقط به فکر آینده نباش یخورده هم به حال بیندیش چون بازی کردن چیزی هستش که الان مهم چون بازی کردن آینده نداره مهم الانه که لذت ببری . اگه هزینه رو داری درنگ نکن و سریع تهیه ش کن که و مطمئنا باش برای نسل بعد هم باید این تلویزیون HD رو هم عوض کنی چون در نسل بعد این روزولشنها دیگه به چشم نمی یان وارد نسل XHD یا حتی بالاتر می شیم . پس HD TV و مانیتور الان بیشتر بدردت میخوره تا آینده چون کیفیتش برات لذت بخش تره مطمئنا شما با دیدن کیفیت بازیهای آینده و XHD دیگه نگات هم به این روزولشنهای الانی نمی یفته و اصلا این کیفیت در آینده قانعت نمی کنه . چقدر حرف زدم امیدوارم درست حسابی منظورم رو رسونده باشم چون خیلی با عجله نوشتم چون کار دارم . (البته هدف من از نوشتن این مطالب فقط شما نبودید و کلی گفتم برای کسانی که هی دوست صبر کنن که شاید در آینده یدونه مانیتور یا تلویزیون بهتری بیاد تا هزینه شو دارید درنگ نکنید نگران آینده هم نباشید مطمئنا تا چند سال دیگه خدا خودش جور می کنه تا دوباره بتونید مانیور یا تلویزیونتون رو عوض کنید ) . موفق باشید .:)

شما فکر کنم تصویر رو گذاشتید روی Normal برای همین تصویر تمام صفحه شده ولی در این صورت تصویر از بالا و پایین کش می یاد به غیر از این امکان نداره شما اون کادرهارو نداشته باشید اگه میشه یه عکسی از مانیتورتون بزارید ما هم ببینیم . تشکر .
.
اينم مشخصات بخش تنظيمات رزولوشن دستگاه من:
1360*768
WideScreen
گزينه Screen Format هم در اين رزولوشن بسته است اما در رزولوشن هاي ديگه بازه
تصوير نرمال نيست و كشيده هم نشده
عكس ميگيرم ميذارم
اما من تنها تو بازي Virtua Tennis 3 از نظر سايز و كشيده شدن به مشكل برخوردم با اين تنظميات
ميشه بگيد با اين وضعيت تصوير در چه حالتي (منظور از xP و xI ) اجرا ميشه؟
عكس مانيتور من:
LG_L1720B__335831.jpg

اينم مشخصات بخش تنظيمات رزولوشن دستگاه من:
1360*768
WideScreen
گزينه Screen Format هم در اين رزولوشن بسته است اما در رزولوشن هاي ديگه بازه
تصوير نرمال نيست و كشيده هم نشده
عكس ميگيرم ميذارم
اما من تنها تو بازي Virtua Tennis 3 از نظر سايز و كشيده شدن به مشكل برخوردم با اين تنظميات
ميشه بگيد با اين وضعيت تصوير در چه حالتي (منظور از xP و xI ) اجرا ميشه؟
عكس مانيتور من:
LG_L1720B__335831.jpg
حتما یه عکس ازش بزار تا ببینیم . عجیبه ؟:-"
تنظیمات شما روی رزولشن 768p هستش راستی شما فقط روی این رزولوشن تصویرتون اینطوریه را روی تمام رزولوشن هایی که مانیتور ساپورت میکنه دو کادر مشکی رو نداری ؟
چند نفر هستند توس سایت که از مانیتور شما دارن ولی تا حالا در این مورد چیزی نگفته بودن مال شما فکر کنم از نیروی فرا روانی بهره می بره . :)

حتما یه عکس ازش بزار تا ببینیم . عجیبه ؟:-"
تنظیمات شما روی رزولشن 768p هستش راستی شما فقط روی این رزولوشن تصویرتون اینطوریه را روی تمام رزولوشن هایی که مانیتور ساپورت میکنه دو کادر مشکی رو نداری ؟
چند نفر هستند توس سایت که از مانیتور شما دارن ولی تا حالا در این مورد چیزی نگفته بودن مال شما فکر کنم از نیروی فرا روانی بهره می بره . :)
در مورد جمله اخر كه نيروي فرا رواني داره راتسشو بگم من جادوش كردم:laughing::cheesygri:biggrin1:
---------------------
خوب من تويه رزولوشن 1280*1024 اول گذاشته بودم كادر داشت بعد بازي GRAW2 خريدم بازي اجرا نمي شد مي گفت بايد با ديويدي بازي آپديت كني آپديت كردم اين رزولوشن 1360*768 اومد توي ليست انتخاب كردم ديگه كادر نيومد گزينه Screen Format هم خاموش شد.
-------------
اينم عكس ها با رزولوشن 2048*1536 با موبايل گرفتم چون دوربين ام از دوربين مبايلم ضعيف تره:cheesygri:biggrin1:
يكشون DiRT اون يكي هم GOW البته كيفيت عكس هام خيلي پايينه(سايز عكسها بزرگه لينك دادم خود عكسو نذاشتم)
http://kingofgame.persiangig.com/Public Image/22062007304.jpg
http://kingofgame.persiangig.com/Public Image/22062007309.jpg

Blackcats جان عکسات باز نمیشه اگه میشه توی این سایت آپلود کن امان از این Persiangig همیشه بعضی موقع ها این مشکلو داره . :mad:
www.tinypic.com
اينم لينك يكي از تصاوير(DiRT) سرعت خيلي پايين بود فقط همينو آپلود كردم
http://i7.tinypic.com/4q5ondj.jpg
اما يه بار ديگه پرشين گيگ هارو امتحان كنيد لطفا

اينم لينك يكي از تصاوير(DiRT) سرعت خيلي پايين بود فقط همينو آپلود كردم
http://i7.tinypic.com/4q5ondj.jpg
اما يه بار ديگه پرشين گيگ هارو امتحان كنيد لطفا
سلام
یعنی منم رو مانیتورم بازی کنم این طور بازی کشیده میشه؟:((
برو صفحات اول تاپیک رو با دقت بخون بچه ها چیزهای جالبی نوشتن!

LG یک خرابکاری بزرگ کرده : قرار دادن رزولوشن Wide رو مانیتور استاندارد ( 4:3 )!:laughing:
برای همینه تصویر کش اومده!
برحسب رزولوشن مانیتور واید هست ولی بر حسب اندازه Screen نه خیر!:confused:

رو کارتون مانیتورت هم نگاه کن ببین اونجا چه رزولوشنی نوشته! چون اینکار از LG بعیده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or