روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

کی گفته فقط DVi داره .
VGA هم داره در ضمن من الان 360 رو روی رزولوشن 1380+760 فکر کنم همین باشه گذاشتم
جالبه بدونید ساپورت کرد که فکر نمیکردم ساپورت کنه
کسانی که با نور زیاد مشکل دارن میتونند کم کنند ولی نور کم رو نمیشه زیاد کرد :laughing:

در کل بگم که مانیتور L194WT
نور بیشتر
شفافیت بیشتر
رزولوشن بالاترین 360
و موتور Fegngine
ورودی DVI VGA

باتشکر

گفتم يه مقايسه انجام بدم كه اقلن دوستاني كه مي خوان از بين اين دوتا مانيتور يكي رو انتخاب كنن گيج نشن.

هومن جان اينجوريام نيست! شما داري از كاه كوه مي سازي ،بنظر من فقط براي كمي تفاوت اينقدر هزينه حداقل براي ماها بصرفه نبوده و نيست.

LG_L194WT_19_Widescreen_TFT_Monitor_.jpg
LG L194WT 19" Widescreen TFT Monitor

The L194WT is a 19" TFT LCD with 5ms GTG response time. It can display 16.2 millions different colors. It can output a maximum resolution of 1440 x 900 pixels, featuring 0.284 mm dot pitch, 2000:1 contrast and 300 cd/m2 brightness
.
LG L194WT 19" Widescreen TFT Monitor details

Brand LG

Monitor Type Flat Panel LCD TFT (Active Matrix)

Size 19"

Contrast Ratio 2000:1

Max. Resolution 1440 x 900

Aspect Ratio 16:10

Brightness 300 cd/m2

Response Time 5 ms

Digital Video Input Standard DVI-D
D-Sub

Synchronization Range - Vertical 56 - 75 Hz

Synchronization Range - Horizontal 30 - 83 kHz

Product Lines Widescreen

حالا مي رسيم به برند سامسونگ.

_Syncmaster_940BW_19_inch_LCD_WIDE_BLACK.jpg
Samsung 940BW 19" Wide TFT Monitors

The Samsung SyncMaster 940BW is a 19-inch Wide TFT-LCD delivering a 500:1 contrast ratio, 300 cd/m2 brightness, 1440 x 900 resolution, 160 degree viewing angle and scanning frequency of 30-81kHz horizontal and 56-75Hz vertical. It is also HDTV Ready with DVI input with HDCP support

Samsung 940BW 19 inch LCD Black Monitor details

Brand Samsung

Monitor Type Flat Panel LCD TFT (Active Matrix)

Size 19"

Contrast Ratio 500:1

Max. Resolution 1440 x 900

Aspect Ratio 16:10

Brightness 300 cd/m2

Response Time 4 ms

Dot Pitch 0.285mm

Digital Video Input Standard DVI-D
D-Sub

Synchronization Range - Vertical 56 - 75 Hz

Synchronization Range - Horizontal 30 - 81 kHz

Height 327.3mm

Weight 4.85 kg

Product Lines SyncMaster

همونطور كه مي بينيد تنها تفاوت بارز و مشخصشون در چند تا چيز خلاصه مي شه كه حتي مي شه گفت نسبت به اختلاف قيمتي كه دارن تعجب اوره كه چرا اينقدر تفاوتشون كمه!!

به نظر من جنسي كه روش مارك Sony و Samsung بخوره خيلي بيشتر از اينا ارزش داره.
------------------------------------------------------------------------------------------------
940BW HDCP-1 ساپورت هست ولي 194WT HDCP ساپورت نيست به همين دليل نمي تونين براي PS3 ازش استفاده كنيد.

2-940BW Response Time 4 ms داره ولي در مقابل 194WT Response Time 5ms داره وهمين به نظر اختلاف كوچيك مي تونه داخل بازي هاي اكشن و ريسينگ كه كلا سرعت دوربينو اجسام در بازي بالاست براتون مشكل ايجاد كنه مخصوصا اينكه براي بازي مانيتور هرچه ميزان پاسخ دهيش كمتر باشه بهتره.

3-194WT داراي 2000:1 كنتراست هست در مقابل سامسونگ داراي 500:1 كنتراست.كه اين زياد خودشو نشون نمي ده مگه اينكه جلوي مانيتور بخوايد ملق بزنيد!!!

194WT-4 هم مثل 940BW داراي رزوليشن 900*1440 هست و همينطور داراي دوتا خروجي DVI(ديجيتال) و VGA(آنالوگ) ايناهم شباهت هاي مهمشون هست.

ديگه فرق ديگه اي من درشون نمي بينم!
اميدوارم مفيد بوده باشه:love:

در ضمن بالاترين رزوليشن 360 1080*1920 هست نه اوني كه شما گفتي و سامسونگ هم 768*1360 رو مثل ال جي ساپورت مي كنه پس تو اين قسمت هم مساوين و هردو تا مانيتور نمي تونن بالاترين رزوليشن كه 1080*1920 هست رو درست نمايش بدن.

در محیط داشبورد مشکلی نداری!
ولی در بازی با این مشکل مواجه میشی! اگر در بازی مشکلی نداری مانیتورت Wide هست! غیر از این نمیتونه باشه !
اگر واید باشه (16:9) این رزولوشنه : 768×1366
اگر واید نباشه (4:3) این رزولوشنه : 1360x1024
ببین کدوم یکیه! بعد بگو ببینیم اصلا مانیتور شما چیه! ولی احتمالا همون اولیه چون خودت گفتی 1346 و این نکته رو هم بگم که در محدوده 1300 فقط همین دو رزولوشن وجود داره!

مانيتور من LG L1720B
و در رزولوشن 1366*768 اجرا ميشه و وايد
خيلي جالب من تا امروز نفهميده بودم مانيتور وايد دارم آخه زياد تابلو نيست سايز مانيتورم 28*35 سانيتمتره:biggrin1:

گفتم يه مقايسه انجام بدم كه اقلن دوستاني كه مي خوان از بين اين دوتا مانيتور يكي رو انتخاب كنن گيج نشن.

هومن جان اينجوريام نيست! شما داري از كاه كوه مي سازي ،بنظر من فقط براي كمي تفاوت اينقدر هزينه حداقل براي ماها بصرفه نبوده و نيست.

همونطور كه مي بينيد تنها تفاوت بارز و مشخصشون در چند تا چيز خلاصه مي شه كه حتي مي شه گفت نسبت به اختلاف قيمتي كه دارن تعجب اوره كه چرا اينقدر تفاوتشون كمه!!

به نظر من جنسي كه روش مارك Sony و Samsung بخوره خيلي بيشتر از اينا ارزش داره.
------------------------------------------------------------------------------------------------
940BW HDCP-1 ساپورت هست ولي 194WT HDCP ساپورت نيست به همين دليل نمي تونين براي PS3 ازش استفاده كنيد.

2-940BW Response Time 4 ms داره ولي در مقابل 194WT Response Time 5ms داره وهمين به نظر اختلاف كوچيك مي تونه داخل بازي هاي اكشن و ريسينگ كه كلا سرعت دوربينو اجسام در بازي بالاست براتون مشكل ايجاد كنه مخصوصا اينكه براي بازي مانيتور هرچه ميزان پاسخ دهيش كمتر باشه بهتره.

3-194WT داراي 2000:1 كنتراست هست در مقابل سامسونگ داراي 500:1 كنتراست.كه اين زياد خودشو نشون نمي ده مگه اينكه جلوي مانيتور بخوايد ملق بزنيد!!!

194WT-4 هم مثل 940BW داراي رزوليشن 900*1440 هست و همينطور داراي دوتا خروجي DVI(ديجيتال) و VGA(آنالوگ) ايناهم شباهت هاي مهمشون هست.

ديگه فرق ديگه اي من درشون نمي بينم!
اميدوارم مفيد بوده باشه:love:

در ضمن بالاترين رزوليشن 360 1080*1920 هست نه اوني كه شما گفتي و سامسونگ هم 768*1360 رو مثل ال جي ساپورت مي كنه پس تو اين قسمت هم مساوين و هردو تا مانيتور نمي تونن بالاترين رزوليشن كه 1080*1920 هست رو درست نمايش بدن.

پس من نظر نمیدم ولی بهتره برای اینکه از LG بیشتر بدونید و اطلاعاتتون زیاد بشه این سایتها رو حتما مطالعه کنی
برای من هم فرقی نمیکنه کسی بخواد LG بگیره یا نه ولی LG از samsung یه سر و گردن در این مدل از مانیتور کاملا مشخص هست که بالاتر و کاملتر هست .
خودت ببین :p

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/newsdetail.asp?NewsID=310

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=900&ID=90#

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1660

امیدوارم مفید باشه .

در ضمن اگر بگیم HDCP ساپورت نمیکنه خیلی خنده دار میشه چون از اولین شرکتهای ساپورت HDCP همین LG بوده .

این رزولوشن هم بیشتر برای Elite استفاده میشه .
1920*1080

مانيتور من LG L1720B
و در رزولوشن 1366*768 اجرا ميشه و وايد
خيلي جالب من تا امروز نفهميده بودم مانيتور وايد دارم آخه زياد تابلو نيست سايز مانيتورم 28*35 سانيتمتره
شما فکر کنم تصویر رو گذاشتید روی Normal برای همین تصویر تمام صفحه شده ولی در این صورت تصویر از بالا و پایین کش می یاد به غیر از این امکان نداره شما اون کادرهارو نداشته باشید اگه میشه یه عکسی از مانیتورتون بزارید ما هم ببینیم . تشکر .

در مورد این دوتا مانیتور (940bw و L194TW ) باید بگم که امروز این مانیتور رو پسر عمم گرفت 315 تومن با گارانتی مادایران نمی دونم از کجا خریده ولی من رفتم و تصویر این مانیتور رو دیدم باید بگم این مانیتور کیفیت خوبی داره و از 940bw شفافتر هستش ولی فرقشون اینقدر نیست که بخوام از کلمه زمین تا آسمون استفاده کنم (حیف دوربین نداشتم وگرنه عکسهاشو از داخل بازی براتون می زاشتم البته این رو هم بگم که تنظیمات این مانیتور در تصویر (L194TW) بهتر از 940bw هستش و تنها فرقشون هم در همینه این مانیتور هم مثل 940bw ساپورت می کنه HDCP رو و تنها فرق این دو مانیتور به نظر من در کنتراست اونها هستش که L194TW بهتر هستش البته فکر نمی کنم شما بخوای هنگام بازی کردن جای مانیتور حرکات موزون انجام بدی که کنتراست پایین اذیتت بکنه شما فقط کافیه مانیتور رو برای دید خود تنظیم کنید همین . در کل فرقشون کم هستش چون خودم با چشم هر دو رو امتحان کردم دارم می گم ولی خوب L194TW بهتر هستش البته خوب قیمتش هم بیشتره و حدودا 30 تومن با هم اختلاف قیمت دارن که این برتری طبیعی هستش در کل کسانیکه که توانایی خرید رو تا این قیمت دارن (310 الی 320 تومن) حتما L194TW رو بخرن ولی اگه نمی خوان پول اضافی یا بیشتر بدن با 940bw هم کارشون راه می یوفته و کیفیت خوبی رو لمس خواهند کرد . زیاد در مورد این دو مانیتور بحث نکنید هردو خوبن اینجاست که سلیقه حکم می کنه کدوم مانیتور رو بخرن بعضیها با مانیتورهای LG بیشتر حال می کنن یا از کیفیت مانیتوراش راضی بودن خوب L194TW رو بخرن بعضی ها هم بلعکس از Samsung خوششون می یاد و از مانیتوراش راضی بودن مثل خودم 940bw بگیرن و هردو هم خوبن اینقدر وسواس به خرج ندید باور کنید من خودم هردوشو رو تست کردم که دارم این حرفارو می زنم از
هردو هم زیبا هستند ولی L194TW زیباتر هستش . حالا انتخاب به عهده خودتون هست . ببخشید طولانی شد . موفق باشید .

پس من نظر نمیدم ولی بهتره برای اینکه از LG بیشتر بدونید و اطلاعاتتون زیاد بشه این سایتها رو حتما مطالعه کنی
برای من هم فرقی نمیکنه کسی بخواد LG بگیره یا نه ولی LG از samsung یه سر و گردن در این مدل از مانیتور کاملا مشخص هست که بالاتر و کاملتر هست .
خودت ببین :p

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/newsdetail.asp?NewsID=310

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=900&ID=90#

http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1660

امیدوارم مفید باشه .

در ضمن اگر بگیم HDCP ساپورت نمیکنه خیلی خنده دار میشه چون از اولین شرکتهای ساپورت HDCP همین LG بوده .

این رزولوشن هم بیشتر برای Elite استفاده میشه .
1920*1080

خوب...حرف شماهم يجوريا درسته پس با اين اوضاع هنوز ضعف در پاسخدهي سر جاشه..نه؟!

براي منم مهم نيست كي چي ميخره يا نمي خره...مهم اينه كه انتخابم رو كردم و ازش راضيم.
موفق باشي

salam.ye soal dashtam ke shayad tekrari bashe be har hal bebakhshid mikhastam bedonam ke 480 ta 720 cheghadr fargh dare chon khodam hanoz test nakardam?
عزیز من به رزولوشن زیر 720p میگن SD و به رزولوشن بالای 720p میگن HD .

حالا خودت برو ببین HD , SD چقدر فرق دارن.

البته بازم HD داریم تا HD ولی فقط اینو بهت بگم که اگه کیفیت خوب میخوای برو سراغ HD.

یعنی اینکه برو بالای 720 پیکسل.

منظور از 720p اینه که پیکسلهای عمودی 720 تا باشند.

مثلا 1024*920 HD هست و Ful HD یعنی اینکه 1650*1080 باشه که میگن 1080 پیکسل یا فول HD.

سلام
دوستان نظرشون در رابطه با بنکیو 202 چیه ؟
جونه من نظر های توپ بدین با دلیل
مانیتورهای (940bw و L194tw ) تمام کارایی های این مانیتور رو در قیمتهای خیلی پایین تر دارن این مانیتور قیمت خیلی بالایی داره (بالای 400 تومن ) ولی خوب این مانیتور 20 اینچ هستش و نمایشگر بزرگتری محسوب میشه ولی از لحاظ کیفیت فرق آنچنانی با این دو مانیتور نداره و و نسبت به قیمتی که داره کارایی کمی داره شما می تونی با صرف هزینه مثلا 300 تومن تمام کارایی این مانیتور رو داشته باشی حالا با یک اینچ کوچکتر و حالا کیفیت کمی پایین تر (نامحسوس ) . این مانیتور رو من از نزدیک دیدم و توش بازی هم کردم مانیتور خوبی هستش ولی به نسبت قیمتی که داره اولا به صرفه نیست دوما اینکه هرکسی قدرت خریدشو نداره وقتی مانیتورهای با قیمت کمتر وجود دارن با تقریبا همون کارایی دیگه کسی دنبال مانیتورهای گرون نمیره . درست نمی گم .
یعنی اینکه 1650*1080 باشه که میگن 1080 پیکسل یا فول HD.
M.marsh جان فکر منظورتون از Full HD روزولشن 1920 در 1080 بود که به اختصار 1080p گفته میشه . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or