روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

با سلام
اساتید من یه سوال دارم ازتون
همانطور که قبلا گفتم یه کابل VGA به اصطلاح اصل مایکروسافت خریدم ، حالا نمی دونم اصل هستش یا نه ، رنگش طوسیه و نوکه فیشاش هم طلاییه ولی با اون عکسی که تو سایت مایکرو هستش فرق داره ، ولی نمی دونم چجوریه که پکش خیلی خفن بود و اصلا نمیشه تشخیص داد.
دوستان کسی تا حالا از این کابلا گرفته ؟
جریان این کابلا چی هستش ؟ بعضی ها میگن تحت لیسانس مایکرو هستش ، بعضی ها میگن همون کابل Real هستش تو پک مایکرو
حالا اگه همون Real هم باشه از نظر کیفیت با اصل مایکرو چقدر فرق داره ؟
البته بگم که اصلا سایه نداره فقط یه مقداری تصویر تو داشبورد سفید نمایش داده میشه ، کلا Brightness زیادی داره
مانیتورم هم Samsung 940BW هستش
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید .
شما اول بگید کابل رو چند خریدید و از کجا ؟
ولی با توجه به توضیحات خودتون احتمالا همون REAL هست !
واسه بار چندم هم میگم کابل REAL با کابل اصل مایکروسافت تفاوت چندانی نداره یعنی تفاوتش اصلا به چشم نمیاد در حد کمی هستش !

شما اول بگید کابل رو چند خریدید و از کجا ؟
ولی با توجه به توضیحات خودتون احتمالا همون REAL هست !
واسه بار چندم هم میگم کابل REAL با کابل اصل مایکروسافت تفاوت چندانی نداره یعنی تفاوتش اصلا به چشم نمیاد در حد کمی هستش !

من کابل رو از فروشگاه پیکسل گرفتم به قیمت 45/000 تومان

من کابل رو از فروشگاه پیکسل گرفتم به قیمت 45/000 تومان

بهتره بدونی همین کابل طاهر جون ( nextgen ) می فروخت دونه ای 27 تومن :laughing:
در ضمن من بهش گفتم برام کابل real بگیره بعد که رفته بود بگیره دیده اونجا کابل اروجینال هم آوردن و واسه من یدونه گرفت بهتر بود از ایشون خرید می کردی قیمتش هم 35 تومن بود :eek: :biggrin1:

با سلام
دوستان من یه 2 تا عکس از تصویر مانیتورم که 940bw هستش گرفتم ، یه نطر بدین بگین چجوریه ؟
ماته ؟ شفافه ؟ استاندارده ؟
6b2sjmt.jpg

6468z09.jpg

6g3azxk.jpg

من 940bw را گرفتم ولي براي وصل كردن اون به اسپيكر نوع كابل با پورت اون يكي نيست.
1.بايد چيكار كنم؟
2.اگه احتياج به تبديل هست از كجا مي تونم تهيش كنم؟

من 940bw را گرفتم ولي براي وصل كردن اون به اسپيكر نوع كابل با پورت اون يكي نيست.
1.بايد چيكار كنم؟
سلام
اره احتیجاج به تبدیل هست!
فکر کنم همین مغازه هایی که کابل vga دارن هم بفروشن...

1.بايد چيكار كنم؟
توی توپخونه فتو فراوان ریخته یه پاساژ هم مختص سیمو فیش و اینجور چیزا داره که الان اسم پاساژشو یادم نیست ولی خیلی تابلوه پاساژو نگاه کنی از در دیوارش سیم فیش آویزونه از این فیش هم اونجا ریخته دونه ای 500 تومن .

اگر از تلویزیون معمولی استفاده میکنید تصویر اونو روی واید بزارین کیفیت اون چند برابر میشه (اگه تلویزیون شما واید رو ساپرت میکنه ) هر چند تصویر باریک میشه ولی به کیفیت بالای اون میرزه

مدل مانیتور من lg 775e studio works هست می تونم 360 وصل کنم (با کیفیت بالا)؟
راستی خرید کابل وی جی ای ضروریه؟
چه جوری باید وصلش کنم ؟
:blushing:
اولا بگو كه مانيتور تا چه رزلوشني را ساپورت ميكنه .
اگه مانيتورت بتونه كيفيت 720p رو ساپورت كنه و اگه تلويزيون با كيفيت HD نداري ،بهتره كه يه كابل VGA بخري
براي وصل كردنش نياز به يك تبديل داري كه يه طرفش كابل VGA وصل ميشه يه طرفش هم كابل مانيتور . من خودم از بازار رضا (چهار راه ولي عصر) خريدم (فروشگاه صدف 2000 تومن) .

براي صدا هم نياز به تبديل براي صدا داري كه دو فيش صدا مي خوره بهش و بايد بزنيش به اسپيكر يا ... . اون هم من از بازار رضا خريدم 1000 تومن از يه مغازه ديگه خريدم اسمشو يادم نيست.

افرادي كه 940 بي دبليو دارند به من چه اسپيكري رو پيشنهاد ميكنند؟
در ضمن من اين مانيتورهاي joytech رو پيشنهاد ميكنم منم داشتم از يگانه خريده بودم ولي به دست پسر عموي 5سالم ال سي ديش شكست قيمتش هم 250000 است.و داراي اسپيكر است عكسش هم كه جلوي چشمتونه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or