روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

سلام یه مانیتور قدیمی سمسونگ با رزولیشن 1280 در 1224 مدلش mb1793 است خوبه برای xbox 360 preimium?
همون مانیتور به قول شما قدیمی کیفیتش دوبرابر یه تلویزیون معمولی هستش همون طور که موحد جون گفتن یه کابل VGA هم نیاز داری که کمترین قیمتش 25 تومن هستش . منظورتون از 1280 در 1224 همون 1280در 1024 دیگه . ;)

مدل مانيتورت؟
دقيقا بگو ميخواي چي كار كني؟

F700P
به من گفتن این مانیتور تا رزولوشن بالایی ساپورت میک نه اما الان روی 768*1024 هست می خواستم اون رو بالاتر کنم به من گفتن که درایور اصلی اون رو دانلود کن و بعد نصب کن
من دانلود کردم اما نمی دونم چطور نصبش کنم

من 2 تا راه ميدونم:
1-روي درايور داونلود شده كليك كني تا بياد نصبش كني.
2-بري تو قسمت device manager بعد مانيتورت رو انتخاب كني و بعد روي update driver كليك كني كه بعدش ميتوني درايور رو انتخاب كني تا خودش اتوماتيك نصب كنه.;)

قربونت علی هستم
نه نشد :( :(
نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم

مگه شما برای 360 نمیخوای ؟؟
اگه برای 360 میخوای درایور هیچ تاثیری نداره چون فقط برای ویندوز قابل شناسایی هست .
در ضمن فکر نمیکنم درایور مانیتور رزلیشن رو بالا ببره به نظر من بهتره بری درایور گرافیکت اگه قدیمیه رو آپدیت کنی .

بچه ها.من به زودی یه 360 میخرم.مدل مانیتورم lg f700p هست.کابل vga real هم دارم.میشه بهم طریقه وصل کردنشو بگید؟ایا کیفیتش خوبه؟

از بچه هایی که 360 دارند و با مانیتور بازی میکنند خواهش میکنم که از یه بازی که در حال انجام دادنش هستند عکس بگیرن و نشون بدن...

بچه ها.من به زودی یه 360 میخرم.مدل مانیتورم lg f700p هست.کابل vga real هم دارم.میشه بهم طریقه وصل کردنشو بگید؟ایا کیفیتش خوبه؟

از بچه هایی که 360 دارند و با مانیتور بازی میکنند خواهش میکنم که از یه بازی که در حال انجام دادنش هستند عکس بگیرن و نشون بدن...
4-5 صفحه قبل عکس گذاشتن که البته هیچ وقت نمیتونی کیفیت واقعی مانیتور رو تو عکس ببینی.
مژده به کسایی که 940bw گیرشون نمیاد به rayaneh.com ایمیل زدم قیمت 940 رو آوردند 295000 تومن خوبه؟
دستت درد نکنه علی.
قابل توجه آقای موحد که در به در دنبال این مانیتور بود.

من رو Intermediat:confused: گذاشتم
من رو expanded گذاشتم چون محیط طبیعتر و تاریکتره و bright یا روشنایی اظافه نداره.شما چرا رو دومی گذاشتی؟
مانيتور 940 كه اسپيكر نداره پس بايد يه اسپيكر هم خريد؟اون وقت با كابل وي جي اي مي شه 360 رو به اسپيكر وصل كرد؟

اره باید به اپیکر وصل کنی .خیلی راحت. خروجی vga 360 2 تا فیش صدا هم داره که به پشت speakerت وصل میکنی. اگه اسپیکرت سوزنیه یه تبدیل هم میخوای;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or