روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

دليلش مناسب بودن قيمتش و ديگه اينكه فكر كنم 205bw ،hdcp ساپورت نيست، نميدونما مطمئن نيستم .
گارانتي دار اما سام سرويس نيست. دليلشم اينكه ساخت مالزي و وطنيها پيچاشو سفت نكردن. الان tv هاي سامسونگ هم داره ابران ميزنه با لايسنس سامسونگ البته نه همه مدلهاشو .

نه من مطمئنم که 205BW HDCP هست.ولی توی کاتالوگ سام سرویس ننوشته.ولی HDCP هست.

به نظر من همون 940BW خیلی بهتره.درسته که یه اینچ کوچیکتره ولی سایر مشخصاتش خیلی بهتره.

سلام
من تهران نیستم
کسی جایی رو میشناسه که هم قابل اعتماد باشه که بشه براش پول بفرستم و هم قیمت مناسبی بده
مگه اینو نخوندی؟؟؟

ایشون جواب سوالاتتو داده:
من كه از sabarayan نخريدم و يا از دوستانم كسي رو سراغ ندارم. اما مطمئن باش كه مطمئنن و يكي از با سابقه ترين فروشگاههاي مجازين در ضمن سايت rayanehهم بد نيست، ميتوني با خيال راحت به جفتشون اعتماد كني .
نه 940bw خودش ورودي تصويرش female و تبديل نميخواد .
من كه كابل اطلاع درستي ندارم اما ميدونم كه بچه ها گفته بودن كه real هم كيفيتش خوب اگه برات قيمت مهم real بگير اما اگه نه يه ms، چون فكر كنم اگه اصلش گيرت بياد بايد از real مالتر باشه .بچه ها ميگفتن كه pixel اكثرا جنساش اصل توي سايتشم عكس همون كابلو زده، حالا ميل خودت .

یک سوال می پرسم ولی نخندیدا !
می خواهم به F700B با کابل real
x360 را وصل کنم آیا کیفیت خوبی داره یا منصرف بشم؟
با تشکر
خیلی از دوستان از این مانیتور دارن و همه هم راضی هستند هیچ مشکلی نداره هرچی باشه از تلویزیون معمولی خیلی بهتره . موفق باشید

دوتا فروشگاه هم هست توی طبقه سوم پاساژ علاالدین که اسماشونو نمی دونم اونها هم این مانیتور رو دارن .
من خودم از بازار رضا گرفتم فروشگاه سپیده که دوستمون در بالا معرفیش کردن به نظرم کارش درسته . :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or