روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

Hdcp

آقا من يه مانيتور "Viewsonic 22 ميخوام بگيرم رزولوشن 1680*1050 رو ساپورت ميكنه زمان پاسخگوييشم 5 ميلي ثانيه DVI-D و HDCP رو هم ساپورت ميكنه ميخواستم بدونم مناسب براي Xbox360 هست يا نه؟
اين HDCP چيه؟
يه سوال ديگه با مانيتور بازي كردن ربطي به كارت گرافيك داره؟ مرسي

آقا من يه مانيتور "Viewsonic 22 ميخوام بگيرم رزولوشن 1680*1050 رو ساپورت ميكنه زمان پاسخگوييشم 5 ميلي ثانيه DVI-D و HDCP رو هم ساپورت ميكنه ميخواستم بدونم مناسب براي Xbox360 هست يا نه؟
اين HDCP چيه؟
يه سوال ديگه با مانيتور بازي كردن ربطي به كارت گرافيك داره؟ مرسي
دوست عزیز شما قیمت این مانیتور رو هم بگو تا دوستان بهت بگن که کاریش نسبت به قیمتش خوب هست یا نه راستی واید هست یا معمولی ؟
در مورد HDCP یکی از بچه ها چند صفحه قبل توضیح دادن .
نه ربطی نداره چون اصلا با کیس یا کارت گرافیک کاری نداریم .

دوست عزیز شما قیمت این مانیتور رو هم بگو تا دوستان بهت بگن که کاریش نسبت به قیمتش خوب هست یا نه راستی واید هست یا معمولی ؟
.

ميلاد جان اين مانيتور رو قراره برام بيارن مجاني در مياد :laughing: در ضمن وايد هم هست.
ميخواستم بدونم خوب هست يا نه تازه ViewSonic از بين مانيتورهاي وايد بهترين شناخته شده.

يه جوون مرد پيدا بشه دوباره درباره HDCP توضيح بده مرسي

ميلاد جان اين مانيتور رو قراره برام بيارن مجاني در مياد :laughing: در ضمن وايد هم هست.
ميخواستم بدونم خوب هست يا نه تازه ViewSonic از بين مانيتورهاي وايد بهترين شناخته شده.

يه جوون مرد پيدا بشه دوباره درباره HDCP توضيح بده مرسي
پس لااقل مدلشو بگو تا یه تحقیق بکنیم و بهت بگیم .
ببنید HDCP یه جور قفل سخت افزاری هستش که برای فرمت HD استفاده میشه که روی فیلمهاش میزارن (منظور فیلمهای HD ) . مثلا شما اگر بخوای PS3 بازی کنی باید مانیتور ت حتما HDCP داشته باشه و تصویری دریافت نمی کنی HDCP فقط روی HDMI کار می کنه .

عکسهایی از Gears Of War در یک مانیتور Wide

آقا ما که نتونستیم عکسی از مانیتور وایدمون بزاریم ولی (سورپرایز ) چند تا عکس توپ پیدا کردم که کیفیتش خیلی خوبه از یه مانیتور واید که اتفاقا طرف داره بازی Gears Of War رو بازی می کنه (البته مانیتورش 940 نیست ولی واید که هست ) :) مانیتورش NEC هست و خیلی شبیه اون مانیتور فراسو هستش که بچه ها عکسهاشو گذاشتن مانیتورش هم 19 هستش :

راستی مارک مانیتورش هم 20WMGX2 هستش

اینم یه عکی از دو مانیتور 20WMGX2 و FW900 سونی تفاوت را احساس کنید . :cheesygri

حالا کدومو قراره برات بیارن اگه قراره از بین این سه تا یکی رو انتخاب من دوتاشو گزینه قرار دادم :

1382_l.jpg

vg2230wm_us_eng_lrg.jpg

هرکدوم خلاصه یه برتری نسبت به هم دارن ولی در کل باهم یکی هستن مشخصاتشون هر دو کنتراست خوبی دارن ولی سرعت پاسخگویی تصویر در اون Asus بیشتر هست 2ms ولی برایViewsonic هست 5ms . ولی خوب اون مانیتور Viewsonic اسپیکر داره ولی Asus نداره در ضمن Viewsonic خیلی زیباتر هستش حالا با این تفاسیر تصمیم نهایی با خودت هستش ولی نظر من Viewsonic هستش . :)

قیمت اون Asus رو نمی دونم ولی اون Viewsonic توی سایتش نوشته بود 349 دلار البته با تخفیف قیمت اصلیش 390 دلار بود . 22 اینچ هم هستش قیمتش هم خیلی به نظرم خوبه و یخورده هم عجیبه (الان 20 اینچش زیر 400 تومن پیدا نمیشه توی ایران اونوقت ... :thinking:) البته شاید توی سایتش اون قیمت می فروشن حالا نمی دونم ولی هرچی هست هنوز فکر کنم توی اینجا نیومده چون من تا حالا ندیدمش .

یه سوال من مانیتورم lg studio works 775e هست و بالا تر از 1280.1024 ساپورت نمیکنه (قدیمیه دیگه) میشه با کابل vga کیفیت رو در حد hd برد (درضمن مانیتورم 17 اینچه) میشه توضیح بدید؟

یه سوال من مانیتورم lg studio works 775e هست و بالا تر از 1280.1024 ساپورت نمیکنه (قدیمیه دیگه) میشه با کابل vga کیفیت رو در حد hd برد (درضمن مانیتورم 17 اینچه) میشه توضیح بدید؟
توی این مانیتور شما می تونی روزولوشن 720P رو راحت اجرا کنی یعنی کیفیتش نزدیک به HD هستش و چند برابر بهتر از TV این مانیتور عمل می کنه راستی مانیتورت صفحه تخت یا معمولی البته اگه معمولی هم باشه بازم کیفیتش چند برابر بهتر از تلویزیون هست شما تا وصل نکنی به مانیتور متوجه نمی شی چه تفاوتی با هم دارن . :)

دیروز یه کابل vga گرفتم (real) اولا که به مانیتور وصل نمیشد با کلی درد سر یه تبدیل دو سر ماده 15 پین پیدا کردم و به مانیتور وصل شد حالا با اسپیکر مشکل دارم اصلا اسپیکر من یه جک داره این کابل دو تا ورودی و این دو تا هم با اون یه جک اسپیکر ما یکی نیس واسه این باید چه خاکی بر سرمون کنیم ما
این شد شکنجه نشد کابل vga

توی این مانیتور شما می تونی روزولوشن 720P رو راحت اجرا کنی یعنی کیفیتش نزدیک به HD هستش و چند برابر بهتر از TV این مانیتور عمل می کنه راستی مانیتورت صفحه تخت یا معمولی البته اگه معمولی هم باشه بازم کیفیتش چند برابر بهتر از تلویزیون هست شما تا وصل نکنی به مانیتور متوجه نمی شی چه تفاوتی با هم دارن . :)

میلاد جان مرسی ولی میتونی درباره ی رزولوشن 720p بیشتر توضیح بدی من اصلا نمیدونم 720p چی هست:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or