Saeed.x360
کاربر سایت
شماره اين فروشگاه چنده ؟ تو ايام تعطيل اين فروشگاهها باز هستند ؟ ديگه كجا همين قيمتي هست ؟من کابل REAL خریدم 25 تومن خیلی هم راضی هستم از پاساژ لباف فروشگاه فتحی !
شماره اين فروشگاه چنده ؟ تو ايام تعطيل اين فروشگاهها باز هستند ؟ ديگه كجا همين قيمتي هست ؟من کابل REAL خریدم 25 تومن خیلی هم راضی هستم از پاساژ لباف فروشگاه فتحی !
شماره اين فروشگاه چنده ؟ تو ايام تعطيل باز هستند ؟ ديگه كجا همين قيمتي هست ؟ من عجله دارم در ضمن اين فتحي قابل اعتماده يعني جنس تقلبي كه نميده يا نه ؟من کابل REAL خریدم 25 تومن خیلی هم راضی هستم از پاساژ لباف فروشگاه فتحی !
ARE BABA HAMOONIKE LAHJE TORKI GHALIZ DAREاین فتحی همونیه که بقل فروشگاه شادی هست؟!

شماره اين فروشگاه چنده ؟ تو ايام تعطيل باز هستند ؟ ديگه كجا همين قيمتي هست ؟ من عجله دارم در ضمن اين فتحي قابل اعتماده يعني جنس تقلبي كه نميده يا نه ؟
ادمای خوبی هستن البته من فقط یه کابل VGA ازشون خریدم ولی برخوردشون با مشتری خوبه و تخفیف هم میدناین فتحی خوده دستگاه رو چند میده؟!
از قبل ذکر خیرش رو شنیده بودم!!
سلامبا سلام به همه براي اتمام حجت از بچه ها ميخوام بپرسم كسايي كه مارك Real دارن چه جوريه؟
تفاوتش با كابل خود ماكرو چه جوريه؟ لرزش و سايه داره يا اصلا محسوس نيست؟ يعني ازنظر كيفي
شما OK ميدين؟ يك سوال ديگه اين فتحي كه معرفي كرديد خواهشا قابل اعتماده و جنس تقلبي كه نميده؟ سال نو مبارك
شما باید یه تبدیل بخری که اون 2 تا سیم سفید و قرمز به اون سیم سبز وصل بشن!!!
من از پایتخت طبقه پایین بخش تعمیرات گرفتممیشه بگی کلا این جور تبدیل هارو کجا میفروشند؟
(اخه من هم برای اسپیکرم و هم برای مانیتورم که LG F700P هستش باید تبدیل بخرم)
ممنون
موفق و سربلند و گیمر باشید!
با سلام به همگي
ميخوام از بچه هايي كه كابل Real رو گرفتند بپرسم طول دقيق اين كابل چندمتره ؟ اگه ميشه سريع جواب بديد كه برم با بيل و كلنگ حفاري رو تو خونه استاد كنم