روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

من کابل REAL خریدم 25 تومن خیلی هم راضی هستم از پاساژ لباف فروشگاه فتحی !
شماره اين فروشگاه چنده ؟ تو ايام تعطيل باز هستند ؟ ديگه كجا همين قيمتي هست ؟ من عجله دارم در ضمن اين فتحي قابل اعتماده يعني جنس تقلبي كه نميده يا نه ؟

شماره اين فروشگاه چنده ؟ تو ايام تعطيل باز هستند ؟ ديگه كجا همين قيمتي هست ؟ من عجله دارم در ضمن اين فتحي قابل اعتماده يعني جنس تقلبي كه نميده يا نه ؟

شماره : 33911083
و 33952458
کد تهران هم که دیگه میدونی ;)
اینم موبایل اقای طهماسب زاده هست زنگ بزن ازش سوال کن توی همون فروشگاه فتحی کار میکنه !
09122755663

با سلام به همه براي اتمام حجت از بچه ها ميخوام بپرسم كسايي كه مارك Real دارن چه جوريه؟
تفاوتش با كابل خود ماكرو چه جوريه؟ لرزش و سايه داره يا اصلا محسوس نيست؟ يعني ازنظر كيفي
شما OK ميدين؟ يك سوال ديگه اين فتحي كه معرفي كرديد خواهشا قابل اعتماده و جنس تقلبي كه نميده؟ سال نو مبارك

با سلام به همه براي اتمام حجت از بچه ها ميخوام بپرسم كسايي كه مارك Real دارن چه جوريه؟
تفاوتش با كابل خود ماكرو چه جوريه؟ لرزش و سايه داره يا اصلا محسوس نيست؟ يعني ازنظر كيفي
شما OK ميدين؟ يك سوال ديگه اين فتحي كه معرفي كرديد خواهشا قابل اعتماده و جنس تقلبي كه نميده؟ سال نو مبارك
سلام
یادمه اشکان یه بار اومد درباره ی real و کابل اصلی توضیح داد و نتیجه این شد که زیاد فرقی نمیکنن و با توجه به اینکه real ارزون تره به نفع تره!
برو از همین فتحی بگیر real دیگع تقلبی و اصلی نداره:)

لرزش نداره ولی سایه یکم داره که البته خیلی محسوس نیست و باید به تصویر دقت کنی کامل تا بتونی اون سایه ها رو پیدا کنی و در حالت عادی به چشت نمیان.

شما باید یه تبدیل بخری که اون 2 تا سیم سفید و قرمز به اون سیم سبز وصل بشن!!!

میشه بگی کلا این جور تبدیل هارو کجا میفروشند؟
(اخه من هم برای اسپیکرم و هم برای مانیتورم که LG F700P هستش باید تبدیل بخرم)
ممنون
موفق و سربلند و گیمر باشید!

با سلام به همگي
ميخوام از بچه هايي كه كابل Real رو گرفتند بپرسم طول دقيق اين كابل چندمتره ؟ اگه ميشه سريع جواب بديد كه برم با بيل و كلنگ حفاري رو تو خونه استاد كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or