duke_nukem
کاربر سایت
یعنی یگانه 75000 تومن از من گرفته حتی کابل real هم به من نداده آدم اینقدر نامرد؟ باید برم یکی اصلشو بخرم ولی اینبار خودم حضوری
سلام: ميگم پس يه لطفي بكن اگه گرفتي بيا اينجا بمون بگو فرقش چقده ببينينم ميارزه يه اصل بگيريم يا نه؟یعنی یگانه 75000 تومن از من گرفته حتی کابل real هم به من نداده آدم اینقدر نامرد؟ باید برم یکی اصلشو بخرم ولی اینبار خودم حضوری
اشکان که میگفت ارزشش رو نداره بری اصلشو بگیری کیفیتشون زیاد فرق ندارهسلام: ميگم پس يه لطفي بكن اگه گرفتي بيا اينجا بمون بگو فرقش چقده ببينينم ميارزه يه اصل بگيريم يا نه؟
خب تصویر که اومده اون 2 تا سیم دیگه رو وصل کن به اسپیکرت!
اگه جاش رو نداره باید یه تبدیل براش بخری(این رو محمدرضا گفته من خبر ندارم:biggrin1
قیمتش هم ارزنه...
من تامب رایدر رو (که اتفاقا همین امشب تمومش کردمآقا یه سوال اگه یه بازی که تا 720p ساپورت می کنه ما بزاریمش رو یه رزولوشن بالاتر مثل 1360.768 چی میشه؟
من تامب رایدر رو (که اتفاقا همین امشب تمومش کردم)که 720p هستش , در lcd سامسونگم که 1440*900 ماکزیمم ساپورته شه رو, روی 768*1360 امتحان کردم.اون صافی رو که تو 720 بود این نداشت![]()
ا:biggrin1:
ميشه يكم در مرد اين كابل هايي كه مي گيد توضيح بديد؟
همونطور که میدونید رزلوشن Xbox 360 روی مانیتور از 640.480 شروع میشه تا 1360.768 .اکثر ماها هم امکان دسترسی به Hd-tv یا یک مانیتور Wide Screen نداریم ، از طرفی هم اکثر بازی های X360 به صورت Wide نمایش داده میشه مگر اینکه در رزلوشن 640.480 بخواهیم بازی کنیم ، البته Wide Screen بودن بازی های X360 یه مزیتی که داره اینه که ما از سمت کنار تصویر (چپ و راست تصویر) فضای بیشتری را خواهیم داشت نسبت به بازی های Pc . قبلا یه توضیحی دادم و دوباره میگم که ما با تغییر دادن Potision میتونیم مقدار کادر سیاه رنگ بالا و پایین تصویر (scope) را کم کنید ، البته با این کار تصویر ما کشیده خواهد شد پس لازم هستش که از کنار (چپ و راست) هم تصویر را بکشیم در نتیجه مقدار میدان دید ما در بازی تقریبا میشه در حد و اندازه های بازی های Pc ... ، موضوع دیگه ای که میخوام بگم استفاده ی بهینه از تنظیمات هستش، پس شما هر رزلوشنی را که انتخاب میکنید میتونید در 2 حالت Wide و Normal قرار بدید ، در حالت Normal کارد سیاه رنگ را خواهید داشت
ولی در حالت Wide Screen اون کادر سیاه نخواد بود ولی در عوض تصویر شما کشیده میشود. چیزی که میخوام بگم اینه که بهترین انتخاب شما Wide Screen هستش اینجا یه سوال پیش میاد که نمیشه با تصویر کشیده بازی کرد که ؟ درسته ولی با انتخاب Wide Screen (که صفحه کشیده میشود) میتونید خودتون با تغییر در Position مانیتور تصویر را هماهنگ کنید و کادر سیاه را خودتون درست کنید! در نتیجه تصویر به در ابعاد عادیه خودش قرار میگیره
سوال دیگه که پیش میاد اینه که خوب چه فرقی داره در نهایت اون کادر سیاه وجود داره ؟
درسته کادر سیاه در 2 حالت وجود داره ولی در حالت قبلی (normal) مقدار زیادی از Pixel های تصویر وقف کادر میشد ، چون که اون کادر جزوی از خروجیه دستگاه بوده
ولی درحالت Wide Screen (که شما کادر را به وجود آوردید) تمام Pixel ها جزوی از تصویر هستند و هیچ پیکسلی ضایع نمیشه ، این روش کاملا تست شده و میتونم بگم مقدار شفافیت تصویر تا 2 برابر میشه !
من خودم رزلوشن 1360.768 را پیشنهاد میکنم که خودتون هم کادر را براش درست کنید که اتفاقا این رزلوشن ,تنها حالت Wide Screen را داره این بهترین رزلوشنی هستش که میتونید انتخاب کنید دلیلش هم بعدا میگم
امیدوارم متوجه شده باشید اگر در این مورد سوالی داشتید توی همین تاپیک مطرح کنید
ببخشید یه تاپیک جدا زدم ولی حیفم اومد خیلی از کسانی که از Xbox 360 استفاده میکنند اینا ندونند