روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

بچه ها من میخواسم یه کابل VGA بخرم ;)
مانیتورمم LG F700B هستش (CRT) . حالا به نظر شما کابل VGA چه مارکی بخرم ؟؟
کابل VGA HD اصل مایکروسافت که واقعا به زور هم گیر میاد از نظر کیفیت تفاوتی با کابلای دیگه مثه Real داره ؟؟ (لطفا اگه کسی هردوشو امتحان کرده نظر بده) یعنی هیچ فرقی با هم ندارن ؟؟
راسی اگه کابل VGA بخرم کیفیت بازیها به خوبی کیفیت بازیها رو PC میشه ؟؟
یعنی مثلا ارتعاش و لرزش نداره ؟؟
کلام اخر : از کجا بخرم ؟؟ چه مارکی بخرم ؟؟ قیمت چنده ؟؟
با تشکر :love: :love:

سلام
به قول این دوست عزیز emin 3 mizzuo اصلا میرزه ما ین کابل رو بخریم
تفاوت با تلوزیون معمولی زیاده ؟
شك نكن تفاوت خيلي زياده.
در شرايط طبيعي هم تصوير عاليه و هيچ لرزش يا چيز ديگه اي نداره
كلام آخر : اگه يه مانيتور معمولي 17" به بالا داري و با tv معمولي داريد بازي ميكنيد خيلي چيزا رو از دست ميديد

مانیتورم 17 فلت سامسونگ مجیک گرین هست
به نظر شما چیکار کنم ؟ موندم چه کنم
اخه اونجوری یه ضرر میکنم که وقتی می خوام سیستم رو بفروشم یه 100 تومنی کم میشه از پولش و دوم ینکه باید 40000 بدئم سه کابل هم بخرم که جمعا ضررش به 140000 میرسه
به نظر شما میرزه همچین ضرری رو بدیم ؟

منم بخاطر اينكه تفاوت تصوير توي اين tv هاي نفتي با يه lcd وايد از زمين تا آسمونه، فعلا بيخيال 360 هستم. البته فعلا در حاليكه پولشم جور ولي تا وقتي يه lcd وايد نگيرم، عمرا 360 نميگرم. چون حال بازي رو اونجور كه بايد بهت نميده. ار ما گفتن

از اونهایی که از کابل REAL دارن یه سوال دارم
من موقعی که از این کابل استفاده میکنم کنار تصویر یه ذره سایه میفته میخواستم بدونم برای شما هم همینجوریه ؟
چکار باید بکنم که برطرف شه ؟ :confused:
??????????????????????????????????????????????:confused::confused::confused:

بچه ها من میخواسم یه کابل VGA بخرم ;)
مانیتورمم LG F700B هستش (CRT) . حالا به نظر شما کابل VGA چه مارکی بخرم ؟؟
کابل VGA HD اصل مایکروسافت که واقعا به زور هم گیر میاد از نظر کیفیت تفاوتی با کابلای دیگه مثه Real داره ؟؟ (لطفا اگه کسی هردوشو امتحان کرده نظر بده) یعنی هیچ فرقی با هم ندارن ؟؟
راسی اگه کابل VGA بخرم کیفیت بازیها به خوبی کیفیت بازیها رو PC میشه ؟؟
یعنی مثلا ارتعاش و لرزش نداره ؟؟
کلام اخر : از کجا بخرم ؟؟ چه مارکی بخرم ؟؟ قیمت چنده ؟؟
با تشکر :love: :love:

کسی نمیخواد جواب ما رو بده :-" :-"

کسی نمیخواد جواب ما رو بده :-" :-"

تمام بازیها روی 60 هرتز اجرا میشن.ولی من یکی که لرزشی احساس نمیکنم.
من کابل ریل دارم و مشکلی ندارم .کابل رو حتما بگیر چون واقعا روی sd tv ÷در چشم ادم در میاد.
قیمت از 25-35-برند:ریل-فروشنده ها:nextgen-yeganeh-shadi-...همه جا داره
راستی من ابلیویون رو بازی کردم.از نظر رنگش دقیقا مثل ÷ی سی شده بود و حتی بهتر(به علت aa+hdr)

تمام بازیها روی 60 هرتز اجرا میشن.ولی من یکی که لرزشی احساس نمیکنم.
من کابل ریل دارم و مشکلی ندارم .کابل رو حتما بگیر چون واقعا روی sd tv ÷در چشم ادم در میاد.
قیمت از 25-35-برند:ریل-فروشنده ها:nextgen-yeganeh-shadi-...همه جا داره
راستی من ابلیویون رو بازی کردم.از نظر رنگش دقیقا مثل ÷ی سی شده بود و حتی بهتر(به علت aa+hdr)

خیلی ممنون از راهنماییت :love: :love:
البته ما تو خونمون یه HDTV LCD "40 سامسونگ داریم ولی خانواده کمتر اجازه ی بازی باهاش میدن ;)
راسی مانیتور شما LCD Or Flat ؟؟ حالا این کابل Real واقعا هیچ تفاوتی با کابل اصلی مایکرو نداره ؟؟

خیلی ممنون از راهنماییت :love: :love:
البته ما تو خونمون یه HDTV LCD "40 سامسونگ داریم ولی خانواده کمتر اجازه ی بازی باهاش میدن ;)
راسی مانیتور شما LCD Or Flat ؟؟ حالا این کابل Real واقعا هیچ تفاوتی با کابل اصلی مایکرو نداره ؟؟

من lg f700p دارم.مثل مانیتوره شما ولی کمی بهتر.
والا تفاوتش رو خبر ندارم(ولی امکان نداره بی تفاوت باشه)ولی کیفیتش قابل قبواه.فقط یکمی سایه داره تصویر.ولی به قیمتش میرزه

سلام
کسی میتونه عکسی از یه بازی باز تلوزیون و با مانیتور برای ما بزاره تا ما تفاوت رو احساس کنیم ؟ یه سوال دیگه کیفیت تصویر با مانیتور بهتره یا با تلوزیون lcd wide کدام بهتره ؟

من امروز مانيتور viewsonic 20 اينچ رو ديدم ، تصوير و رنگش خيلي بهتر از سامسونگ 940bw بود ، اخه كنتراستش 1:800 بود :cheesygri
آقا اين مانيتوراي آستاراي فراسو كنتراستشون 700 يا 500 ؟ تو سايتش زده 700 ولي تو كاتالوگاي مغازه ها و سايت رايانه.كام زده 500!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or