1- با یه کبل HDMI 2 DVI . نمیشه همزمان کامپوزیت هم استفاده کرد. کامپوزیت تصویر نمیده ولی صدا میده.سلام دوستان.
مدل مانیتوره من19 اینچ LG L1900R هستش.نسبت 4:3 یه خروجی DVI داره.چندتا سوال دارم:
1. چجوری میتونم بهترین استفاده رو از این مانیتور ببرم.مثلا از چه کابلی استفاده کنم؟ HDMI to DVI و composite رو با هم میتونم استفاده کنم؟ دستگاه هنگ نمیکنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟لطفا کامل بگید
2.فکر کنم بیشتر بازیها 4:3 رو ساپورت نمیکنه و 2نوار سیاه بالا و پایینه صفحه ایجاد میشه.میخوام ببینم تا چه اندازه تصویر رو باریک میکنه؟(خیلی بدم میاد تصویر باریک بشه)
3.هیچ راهی نداره که اون دو نوار سیاه بالا و پایینه صفحه از بین بره و من بتونم معمولی بازی کنم؟
من هنوز 360 نگرفتم و میخوام ببینم اگه تصویر رو مانیتورم خیلی بد میشه اول برم مانیتور بگیرم.............
مرسی
اگه اینمانیتور CRT هست پیشنهاد می کنم از خیره بازی کردن کنسول روی این مانیتور بگزرید و سراغ یه مانیتوره مناسب برید چون اصلا به دردسرش نمیارزهدوستان من lg f700p دارم میخوام بدونم کسی تجربه وصل کردن به xbox و بازی باهاش رو داشته؟ خیلی با lcd ها فرق داره؟ روی چه resolationi باید بذارم؟
بله با هم میتونید استفاده کنید.از کامپوزیت برای صدا استفاده میشهسلام دوستان.
مدل مانیتوره من19 اینچ LG L1900R هستش.نسبت 4:3 یه خروجی DVI داره.چندتا سوال دارم:
1. چجوری میتونم بهترین استفاده رو از این مانیتور ببرم.مثلا از چه کابلی استفاده کنم؟ HDMI to DVI و composite رو با هم میتونم استفاده کنم؟ دستگاه هنگ نمیکنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟لطفا کامل بگید
2.فکر کنم بیشتر بازیها 4:3 رو ساپورت نمیکنه و 2نوار سیاه بالا و پایینه صفحه ایجاد میشه.میخوام ببینم تا چه اندازه تصویر رو باریک میکنه؟(خیلی بدم میاد تصویر باریک بشه)
3.هیچ راهی نداره که اون دو نوار سیاه بالا و پایینه صفحه از بین بره و من بتونم معمولی بازی کنم؟
من هنوز 360 نگرفتم و میخوام ببینم اگه تصویر رو مانیتورم خیلی بد میشه اول برم مانیتور بگیرم.............
خب این مربوط به زاویه ی دید مانیتورت هست!! کاریشم نمیشه کرد مگه اینکه مانیتوری بگیری که زاویه ی دیدش بهتر باشه! ولی خدایی چه کاریه این قدر ورجه ورجه نکن درست جلوش بشین دیگهدوستان من 2261 دارم ! وقتی مانیتور رو در سطح بالا قرار میدم یعنی بالا یه میز میزارم و خودم پایین میشینم هیچ دیدی دیگه ندارم و از پایین که نگاه میکنی دید خیلی کم هست و تصویر سیاه ! میخواستم بدونم راحی وجود داره که این مشکل رو بر طرف کرد ! یا باید این مشکل رو به حساب مانیتور گذاشت؟ چون دقیقا این مشکل اکثر مانیتور ها هست !!!
این 2 تا تو یه رنج قیمت نیستن ها ! این 2286 فکر میکنم led هست و گرون تره!آقا W2286L خوبه یا W2261VP?
میدونی که این مدل full hd نیست و سامسونگ هم ELED خودش رو به بازار عرصه کرده که هه FULL HD و هم کنتراستش از این مدل بیشتره /خیلی شاخه:blushing:من خودم w2286l رو دیدم خیلی بهتر از w2261vp هستش!
این مدل رو یکی از دوستانم که 4 تا مانیتور عوض کردم بهم گفته و بهم گفت led ها وضوح تصویرشون خیلی بیشتر از lcd هست!
من خودم w2286l رو دیدم خیلی بهتر از w2261vp هستش!
این مدل رو یکی از دوستانم که 4 تا مانیتور عوض کردم بهم گفته و بهم گفت led ها وضوح تصویرشون خیلی بیشتر از lcd هست!
میدونی که این مدل full hd نیست و سامسونگ هم ELED خودش رو به بازار عرصه کرده که هه FULL HD و هم کنتراستش از این مدل بیشتره /خیلی شاخه:blushing:
یه سر به تاپیک زیر بزنی خودت متوجه میشی...میشه مدلش رو بگی همراه با مشخصات و قیمت من 290 تومن آخر پولمه!