amir32
کاربر سایت
میشه وصل کرد ولی بعدش تصاویر را خیلی بد نشون میده و به خاطر fullhd نبودن هیچ crt tv است در کل می شه وصل کرد.:smile:سلام
به تلویزیون معمولی هم میشه xbox رو وصل کرد.
میشه وصل کرد ولی بعدش تصاویر را خیلی بد نشون میده و به خاطر fullhd نبودن هیچ crt tv است در کل می شه وصل کرد.:smile:سلام
به تلویزیون معمولی هم میشه xbox رو وصل کرد.
می خواستم بپرسم آیا می شه xbox 360 رو روی مانیتور laptop اجرا کرد؟
اصلا laptop ورودیه تصویر داره؟
نه عزیز اینا شایعاتی هستند که افرادی که اطلاعاتی از تلویزیون ندارند میگن و کاملا اشتباهه (قصد توهین به کسی ندارم)سلام من یک تلویزیون سونی 52 اینچ LCD دارم میخواستم ببینم اگه بهش XBOX 360 وصل کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟
اخه شنیدم تصویرش به مرور زمان بد میشه!!
حداقل سرفه ای دادی فغانی کنید من لنگ جوابم سوالم هستم اگه هم جوابشو نمی دونید بگید نمی دونید حداقل خیالم راحت بشه که منو تحویل می گیرید و سوال منو خوندید:blushing:ببخشید که وقتتون رو می گیرم یک سوالی برام پیش اومده و از این قرار است:
مانیتور من از اون مانیتورهایی است که کابل Vga از اون جدا نمی شه (lg f700p).خوب یک دستگاهی یا چیزی هست که بتونم هم به xbox 360 وصل کنم هم به کیس کامپیوترم ،هر وقت خواستم بازی کنم هر وقت خواستم بدون خاموش xbox به ویندوز برم و با کامپیوتر کار کنم یعنی بتونم به هر دو سوئیچ کنم اگه ممکنه قیمت اون دستگاه ومارکی که بهتره برام بگید:blushing: