™TyrioN کاربر سایت Dec 11, 2013 #46 نوشته شده توسط 619: واقعا عجیبه من فردا با سردبیر صحبت می کنم ببینم چه طوریه خبرش رو بهت میدم. بیشتر... اوکی . ترجیحا اگه خواستی بگی ، بگو تو دکه های خیابون های نمازی و داریوش و زند عرضه کنند تا فروش بره . کلا نیست .
نوشته شده توسط 619: واقعا عجیبه من فردا با سردبیر صحبت می کنم ببینم چه طوریه خبرش رو بهت میدم. بیشتر... اوکی . ترجیحا اگه خواستی بگی ، بگو تو دکه های خیابون های نمازی و داریوش و زند عرضه کنند تا فروش بره . کلا نیست .
619 مدیر انجمن Dec 11, 2013 #47 نوشته شده توسط .::Red V::.: اوکی . ترجیحا اگه خواستی بگی ، بگو تو دکه های خیابون های نمازی و داریوش و زند عرضه کنند تا فروش بره . کلا نیست . بیشتر... حتما ممنون از اطلاع رسانیت ......... بچه های فراموش نکنید فردا یه مطلب خیلی ویژه داریم درباره جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از شبکه ایکس باکس لایو ، وارکرفت و second life. نکته قابل توجه اینه که مطلب ذکر شده توی صفحه 1 یا اصلی روزنامه منتشر میشه. بیشتر...
نوشته شده توسط .::Red V::.: اوکی . ترجیحا اگه خواستی بگی ، بگو تو دکه های خیابون های نمازی و داریوش و زند عرضه کنند تا فروش بره . کلا نیست . بیشتر... حتما ممنون از اطلاع رسانیت ......... بچه های فراموش نکنید فردا یه مطلب خیلی ویژه داریم درباره جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از شبکه ایکس باکس لایو ، وارکرفت و second life. نکته قابل توجه اینه که مطلب ذکر شده توی صفحه 1 یا اصلی روزنامه منتشر میشه. بیشتر...