فردا یه یادداشت درباره بایوشاک اینفینتی داریم.
اره همه جا میارند. من تا حالا نشده روزنامه فروشی برم نداشته باشه.این روزنامه را همه روزنامه فروشی ها میارن ؟
من که تو شهرک جای ندیدیم ی بار اتفاقی تو انقلاب دیدیم
داستان چی هست کسری !
دیگه رفتاينفينيت هست البته. گفتم بگم اگه همينطوري اينفينيتي ميخواست بره برا چاپ عوض كنيد :d
روزنامه رو همه جا میارند دیگه تهران و شهرستان نداره مهندس![]()
خب منم تو آمل ندیدم البته حدس زدم شاید این 7صبح روزنامه محلی باشه حالا بیشتر جستوجو میکنم
قیمتش چنده اصلا؟:d
روزنامه محلی نیست.:d فکر کنم تیتراژش کمه زود تموم میشه. بخاطر همین حتما شما تا حالا ندیدیش تو کیوسک ها.کلاً چه مطالبی داره ؟ فقط مربوط به گیمه یا شامل چیزهای دیگه هم میشه ؟
خب این نقد و تفسیر نیستمن روزنامه را خریدم و این مطلبی که نوشته بودید را مطالعه کردم.امیدوارم از انتقاد من ناراحت نشید.اما متاسفانه نسبت به نوشته های شما در بازی رایانه بسیار ضعیف بود.و دقیقا نه میشه بهش گفت نقد و تفسیر یا پیش نمایش یا مقاله کوتاه.خیلی از مواردی کلیدی که حائز اهمیت بوده اصلا کوچکترین اشاره ای بهش نشده.این نظر شخصی من بود و قصد توهین هم نداشتم.
ممنون بابت پاسختون.خوب در مورد یادداشت نظری ندارم(چون یادداشت اسمش روش است-می نویسید که به یاد داشته باشید.بنابراین مفهوم خبری یا اگاهی دادن به خواننده را نمی ده).اما در مورد اینکه من اطلاعی از بازی ندارم خیلی بی انصافی است.چون من این بازی را 2 بار بازی کردم و در موردش 3 مقاله کامل از منتقدان قوی مطالعه کردم و علاوه بر این بخاطر کنجکاوی خودم در مورد نظریه چند بعدی مطالعه کردم (چیزی که اصلا شما بهش اشاره نکردی و نقطه اصلی بازی است و تمام جذابیت بازی را در خودش نگهداشته)حتی برای پایانش برای دوستان که متوجه داستان نشدن مطلب نوشتم بنابراین فکر کنم خیلی دور از انصاف و عدالت باشه که من را متهم به بی اطلاعی از این بازی بکنید.خب این نقد و تفسیر نیستاین یادداشت هست. اما در روزنامه باید به بخش هایی اشاره کنیم که هم شما و هم دوستانی که اطلاعی از بازی ندارند متوجه بشند.
رفیق منظورم اشتباه برداشت کردیممنون بابت پاسختون.خوب در مورد یادداشت نظری ندارم(چون یادداشت اسمش روش است-می نویسید که به یاد داشته باشید.بنابراین مفهوم خبری یا اگاهی دادن به خواننده را نمی ده).اما در مورد اینکه من اطلاعی از بازی ندارم خیلی بی انصافی است.چون من این بازی را 2 بار بازی کردم و در موردش 3 مقاله کامل از منتقدان قوی مطالعه کردم و علاوه بر این بخاطر کنجکاوی خودم در مورد نظریه چند بعدی مطالعه کردم (چیزی که اصلا شما بهش اشاره نکردی و نقطه اصلی بازی است و تمام جذابیت بازی را در خودش نگهداشته)حتی برای پایانش برای دوستان که متوجه داستان نشدن مطلب نوشتم بنابراین فکر کنم خیلی دور از انصاف و عدالت باشه که من را متهم به بی اطلاعی از این بازی بکنید.
خب یادداشت بیشتر جنبه شخصی داره. اون هم خیلی شخصی و کوتاه.یک انتقاد صریح می کنم و کوتاه - نوشته شما تکرار یک معنی خیلی ضعیف از بازی در چند پاراگراف است.
نظر لطف شماست.دلیل انتقاد من - نوشته های شما در بازی رایانه نسبت به بقیه نویسندگان برتری داشت.به نظر من نوشته شما خیلی باید متفاوت باشه با چیزی که در این روزنامه نوشته شده.با آروز موفقیت بیشتر برای شما دوست محترم.