رقابت بین Ps3 و Xbox 360 همچنان ادامه دارد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
راهکارهای جدید برای پیروزی ...
همانطور که شما هم میدانید در XBOX LIVE علاوه بر انجام بازیهای انلاین میتوانید به دانلود فیلم ها , سریالهای تلویزیونی , موزیک ها و ... بپردازید .
سونی قصد دارد که راه مایکروسافت در زمینه Video Market را دنبال کند اما با یک تفاوت ... !
Sony Computer Entertainment America و CEO ( Jack Tretton ( اعلام کردند که انها قصد دارند در زمینه Video در PSN فعالیت کنند اما برای مقابله با حریف خود یعنی Xbox 360 , انها این فیلم ها را به صورت کاملا مجانی بر روی PSN قرار میدهند !!!
با این تفاسیر شما دیگر لازم نیست که برای دانلود فیلم ها پول بپردازید ;) !

network.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
مایکروسافت تعداد کاربران فعال رو اعلام کرده . یعنی کاربرانی که دست کم هر یک ما یک بار online میشن.

فعال نه! Registered Users .. کسی نمیاد فعال یا غیر فعال رو چک کنه، میاد آمار کاربران رجیستر شده رو اعلام میکنه! این همه جا مرسومه... شما یک لینک به من نشون بده که نوشته لیست کاربرانی دست کم یکماه یکبار آنلاین میشن! اگر ندادی 2 امتیاز میره تو پروفایلت.

مسلمه که سونی چون اوضاع خودشو در خطر می بینه داره این کارار رو می کنه نه اینکه بخواد برای گیمر ها و هواداراش چیزی رو خیرات کنه. مایکروسافت نسبت به سونی الان در این نسل در جایگاه بهتری قرار داره و در صورتی که این جایگاه برعکس بشه احتمال انجام این کارا از سوی مایکروسافت هم زیاده مثلا مجانی شدن live و ...

سیاست مایکروسافت برای گرفتن حق عضویت سالانه 50$ گرچه برای امریکایی ها پول زیادی نیست ولی یکی از امتیازات منفی live به حساب میاد. مایکروسافت در واقع به بهونه مقایسه و بیان برتری های خودش با شبکه های آنلاین سونی و نینتندو از مشترکشینش پول می گیره.
در صورتی که تمامی امکانات آنلاین live حتی در سطحی بالاتر به صورت مجانی برای PC بازا وجود داره.

البته بگذریم که بخاطر اون یک ماه لایو خیلی آمار مایکروسافت رو هم بالا بردن هرکسی اون اولش حد اقل 3-4 تا آیدی داشته، قبول نداری؟ من خودم حد اقل 5 تا gamertag دارم، Lord Darkfield, TacticalHead, Darkfie1d, AdamaIsACylon (البته این دقیقاً اسپلش یادم نیست) و 2 تا دیگه... تو XUG و XUS ملت اکثراً چند تا گیمر تگ دارن بیشترشون!

اون اکانت 1 ماهه لایو اگه بعد از یک ماه پول ندی که غیرفعال یا Deactivate میشه. فکر نکنم اون اکانتهایی که غیرفعال شدن رو محاسبه کنن. اگه اینجوری باشه آمارشون نجومی بالا میره.

فعال نه! Registered Users .. کسی نمیاد فعال یا غیر فعال رو چک کنه، میاد آمار کاربران رجیستر شده رو اعلام میکنه! این همه جا مرسومه... شما یک لینک به من نشون بده که نوشته لیست کاربرانی دست کم یکماه یکبار آنلاین میشن! اگر ندادی 2 امتیاز میره تو پروفایلت.

خب مشکل شما اینجاست که مایکروسافت رو دست کم گرفتی . وقتی اونقدر قدرت داره که اونایی که از بازی های کپی استفاده میکنه رو شناسایی میکنه و بن میکنه , فکر میکنی توانایی این کار رو نداره ؟

خب مشکل شما اینجاست که مایکروسافت رو دست کم گرفتی . وقتی اونقدر قدرت داره که اونایی که از بازی های کپی استفاده میکنه رو شناسایی میکنه و بن میکنه , فکر میکنی توانایی این کار رو نداره ؟

دیگه انقدم گلابی نیست که هر کاری بخان بکنن;)

من موندم مشكل شما با اين كار سوني چيه؟
كرده كه كرده(در واقع قراره بكنه). دمش گرم. به نفع مصرف كننده هست. كاري به اينكه مثلآ سوني ميخواد طرفدار جمع كنه و خودش سود ببره و غيره ندارم ولي مهم اينه كه فعلآ سيستم آنلاينش مجاني هست و اين كاري هم كه ميخواد بكنه حركت مثبتي هست. چرا بعضي به خاطر اين كار دارن جلوي سوني جبهه ي مخالف ميگيرن؟ فقط به خاطر طرفداراي كوركورانه از كنسول محبوبشون؟

اون اکانت 1 ماهه لایو اگه بعد از یک ماه پول ندی که غیرفعال یا Deactivate میشه. فکر نکنم اون اکانتهایی که غیرفعال شدن رو محاسبه کنن. اگه اینجوری باشه آمارشون نجومی بالا میره.

هیچم همچین چیزی نیست، من هر 5 تا اکانتم فعالن، البته فقط با دوتاش فعلاً کار دارم.

این یک مبحث متفاوتیه، من توانائی های مایکروسافت رو زیر سوال نبردم و نمیبرم. اتفاقاً خیلی هم جالبه که از مردم پول میگیره بابت اینکه خودشون هاست گیم خودشون باشن و مردم هم پول میدن. در مورد قضیه بن کردن هم کار کاملاً پیش پا افتاده ایه...

اما از همه اینا گذشته شما اون لینک رو به من ندادی! فردا اگر لینک نباشه 2 امتیازی که گفتم رو بهت میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or