رقابت بین Ps3 و Xbox 360 همچنان ادامه دارد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
راهکارهای جدید برای پیروزی ...
همانطور که شما هم میدانید در XBOX LIVE علاوه بر انجام بازیهای انلاین میتوانید به دانلود فیلم ها , سریالهای تلویزیونی , موزیک ها و ... بپردازید .
سونی قصد دارد که راه مایکروسافت در زمینه Video Market را دنبال کند اما با یک تفاوت ... !
Sony Computer Entertainment America و CEO ( Jack Tretton ( اعلام کردند که انها قصد دارند در زمینه Video در PSN فعالیت کنند اما برای مقابله با حریف خود یعنی Xbox 360 , انها این فیلم ها را به صورت کاملا مجانی بر روی PSN قرار میدهند !!!
با این تفاسیر شما دیگر لازم نیست که برای دانلود فیلم ها پول بپردازید ;) !

network.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
درود
:biggrin1: خوبه دیگه، از Wiimote و Mii و Second Life و..... تقلید زده بود این سونی، فقط مونده بود از روی حرکت جدید Microsoft تقلید بکنه :laughing:.

فقط یک چیز. تقلید نزنه.

اره دیگه Nintendo 64 و ابر بازی Mario 64 نقش هویچ رو بازی کردن پس.
پ.ن. کلا تو این نسل اسکی کردن سونی خیلی خوب شده :biggrin1:.

يه سؤال....
مثلاً هرکی از يه تکنولوژی استفاده کنه اسکی رفته ؟

مثلاً :
sony سايت داره ... ميکروسافت هم سايت ميزنه، يعنی اسکی رفته ؟
خوب مثلاً، نينتندو کنسول زده .... sony هم زده، يعنی اسکی رفته ؟

زمانی ميگن اسکی رفته که از اون کپی کرده باشه.
مثلاً : اگه تمام اطلاعات داخل XBL مثل XMB بود، آره ميشد گفت. که اسکی رفته ....
درضمن يعنی مثلاً ميکروسافت اينکارو کرد، هيچ شرکتی حق نداره استفاده کنه ؟

اگر بحث به اسکی رفتن هست که ميکروسافت از روزی که شرکتش درست شد اسکی رفته ! منظورم سيستم عاملش هست ..
پس ميکروسافت اسکی نرفت چون از اون ايده استفاده کرد و يه چيز بهتر درست کرد.
ميخوای بازم مثال ديگه بيارم تا بفهمی ؟؟

درضمن شما کی هستی که ميگی اسکی رفته ؟؟؟؟
قانون کپی رايت انقد سفت و سخت هست که اگر اونها ميگفتن که کپی کرده، اون شرکت بايد جريمه ميداد. با تو که فقط توی عمرت نشستی بازی کردی و فتوا ميدی که کی اسکی رفته کی نرفته:lol:

پ.ن : درضمن شما ياد گرفتی که اون فربهر نيست ؟ فروهر هست ؟؟

درود
:biggrin1: خوبه دیگه، از Wiimote و Mii و Second Life و..... تقلید زده بود این سونی، فقط مونده بود از روی حرکت جدید Microsoft تقلید بکنه :laughing:.

فقط یک چیز. تقلید نزنه.

اره دیگه Nintendo 64 و ابر بازی Mario 64 نقش هویچ رو بازی کردن پس.
پ.ن. کلا تو این نسل اسکی کردن سونی خیلی خوب شده :biggrin1:.

این بحث ابلهانه تقلید رو اگر یکمرتبه دیگه ببینم کسی مطرح کرده یک هفته دسترسیش به سایت قطع میشه! اینو بهش نمیگن تقلید، میگن الگو برداری. فراموش نکن اگر رقابتی نبدو، اگر الگو برداری نبود اگر اینسپریشن نبود هیچ پیشرفتی هم نمیبود در هیچ چیز نه فقط گیم بلکه در هیچ چیز.

در ثانی مایکروسافت خالق Online Marketing نبوده و نیست. پس باید بگیم اون هم داره تقلید میکنه. این تقلید نیست، این رو بهش میگن تجارت. سونی هم همینطور این معنی تجارت رو میده حالا گاهی میتونی از تبلیغات بزنی فیچر به ملت بدی مثل سونی، یا بلعکس مثل مایکروسافت بابت تبلیغاتی که میکنه، جاهای دیگه مثل آواتار و تم و هزار کوفت و زهرمار دیگه تلافی کنه، خود سیستم XBL هم نمیگم که کلاً پولیه با این حال همون سرویسیه که Sony هم میده. یعنی شما سالی 50 دلار پول میدی که روی سرورهای مایکروسافت بازی کنی در حالی که سروری در کار نیست مگر برای بازیهای خاصی. اکثر بازی ها بصورت p2p هست و سرور کسیه که گیم رو هاست میشه. این حتی شامل بازی های رنک دار هم میشه! در نتیجه شما به مایکروسافت داری پول میدی که گیم خودت رو هاست شی، احمقانه است!

خلاصه از این پست به بعد هرجا واژه تقلید رو ببینم، مستقیماً افراد خاطی رو بن میکنم!

salam

مگر تقلید بکنه که بتونه به اینجاها برسه! اگر الان مایکروسافت این کارو میکرد سونی غوقا به پا می کرد که آی وای مایکروسافت تقلید کرده و و و ......

موفق باشید

همینو عشق است ، شما هم بیا بگو تکراریه و تقلید ، مهم اینه که داره فاز میده:laughing:

مهم اینه که تواناییش رو داره :)

مهم اینه که ما حالشو میبریم

آخرین ویرایش:
به هر حال بازم سونی به فکر گیمرها بود یه حرکت مثبت کرد مایکرو چی که همه چی کنسولش پوله:sick:

منظور شما اینه که سونی شرکت خیریست و اصلا خدای نکرده به فکر پول و درامد نیست نه؟ همینجور برای رضای بندگان خدا PS3 رو داده بیرون و اصلا هم به فکر درامدی و چیزی نبوده دیکه؟

اینجا اصلا مهم نیست که سونی تقلید می کنه یا فقط بعضی رفتارها را آدم میبینه که به انسان بودنشون شک می کنیم! :confused:

من هم 360 دارم و پولم هم نمیرسه یه PS3 بخرم (فعلا) و می بینم 360 کنسول خوبیه و قدرت زیادی داره و مایکروسافت هم پشتشه طرفداریشو می کنم اما بعضی ها بدون اینکه بدونن کنسول چیه و و و... میان الکی دعوا راه میندازن که من جوابشون رو نمیدم البته به کسی توهین نشه

لطفا هر چی تاپیک اینجوری دیدید قفل کنید
موفق باشید

شاید این کار سونی باعث بشه مایکروسافت یه تکونی به خودش بده و بعضی چیزا رو مجانی کنه.
در ضمن این کاری که سونی کرد اسمش تقلید نیست . بهش میگن الگوبرداری از ایده های خوب.
همانطور که در تمام دنیا مرسوم هست .این قضیه هم جزئی از پیشرف محصوب میشه که سونی دیر یا زود باید انجامش میداد . مایکروسافت هم باید دیر یا زود به فکر مجانی کردن Xbl بیوفته و این کار رو عملی کنه.

خوب حالا در مورد اين كار سوني نظري نميدم ولي از اين مجاني بودن فيلمها بايد ديد كدوم فيلمها ؟
البته زياد اطلاعي ندارم در اين مورد .

ولي در مورد تكون دادن مايكرو براي خودش كه خيلي چيزها را مجاني كنه من دليلي نميبينم چون با اعلام كردن 7 ميليون مشترك در شبكه انلاين خود كار بيهوده اي است كلي درامد داره براي مايكرو .
واقعا هم برام سوال بوده كه چرا پوليست ولي اين همه مشتري داره .

ولي در مورد تكون دادن مايكرو براي خودش كه خيلي چيزها را مجاني كنه من دليلي نميبينم چون با اعلام كردن 7 ميليون مشترك در شبكه انلاين خود كار بيهوده اي است كلي درامد داره براي مايكرو .
واقعا هم برام سوال بوده كه چرا پوليست ولي اين همه مشتري داره .

اگه سونی هم این قدر کاربر داشت شک نکنید مجانی نمیداد;) الان مایکرو دلیلی واسه مجانی دادن نداره ولی سونی واسه اینکه کاربر جمع کنه اینکار رو کرده اگه یه روزی سونی هم به این تعداد کاربر برسه مطمئن باش اونم همه چیز رو پولی میکنه....

اگه سونی هم این قدر کاربر داشت شک نکنید مجانی نمیداد;) الان مایکرو دلیلی واسه مجانی دادن نداره ولی سونی واسه اینکه کاربر جمع کنه اینکار رو کرده اگه یه روزی سونی هم به این تعداد کاربر برسه مطمئن باش اونم همه چیز رو پولی میکنه....

سونی بقدر کافی کاربر داره، منتهی مشکلش اینجاست که فعلاً فرورشش به بیش از نصف فروش 360 نرسیده، و الا روی همون PS2 تعداد کاربرای رجیستر شده سیستم آنلاین سونی که منم جزوشون بودم و درد سرشم حتی بیشتر بود چون اکتیویشن کد رو با پست میفرستاد درب منزل اون موقع بیشتر از XBL بود. پس سونی کاربر داره، البته بگذریم که بخاطر اون یک ماه لایو خیلی آمار مایکروسافت رو هم بالا بردن هرکسی اون اولش حد اقل 3-4 تا آیدی داشته، قبول نداری؟ من خودم حد اقل 5 تا gamertag دارم، Lord Darkfield, TacticalHead, Darkfie1d, AdamaIsACylon (البته این دقیقاً اسپلش یادم نیست) و 2 تا دیگه... تو XUG و XUS ملت اکثراً چند تا گیمر تگ دارن بیشترشون! خلاصه میخوام بگم همچینم سونی عقب نیست از این بعد فعلاً از بعد فروش بیشتر عقبه، که احتمالاً با این منیوفکچر جدید و مدل 40GB که شایعه شده قراره تو TGS معرفی بشه و 400$ قیمت داره بازم ممکنه که فروشش بهتر بشه...

آخرین ویرایش:
البته بگذریم که بخاطر اون یک ماه لایو خیلی آمار مایکروسافت رو هم بالا بردن هرکسی اون اولش حد اقل 3-4 تا آیدی داشته، قبول نداری؟ من خودم حد اقل 5 تا gamertag دارم، Lord Darkfield, TacticalHead, Darkfie1d, AdamaIsACylon (البته این دقیقاً اسپلش یادم نیست) و 2 تا دیگه... تو XUG و XUS ملت اکثراً چند تا گیمر تگ دارن بیشترشون!
مایکروسافت تعداد کاربران فعال رو اعلام کرده . یعنی کاربرانی که دست کم هر یک ما یک بار online میشن.

خوب مسئله اینجاست که سونی داره به صورت تالبویی "الگو برداری از ایده های خوب" میکنه... :biggrin1:... به نظر من اگر از همون اول اون دسته بومرنگی هاشو میداد و به صورت بسیار بسیار تابلویی از ایده ی خوب نینتندو الگو برداری :biggrin1: نمی کرد خیلی سنگین تر بود... ;)
پ.ن: به نظر من سونی باید مثل نینتندو از خودش ایده های نوآورانه در بیاره که بتونه تو جنگ گنسول ها حرفی برای گفتن داشته باشه... ;) ... حالا مارو بن نکنید؟ :p

سونی اگه میخاد خودشو بکشه بالا باید از این کارهای تقلیدیش دست برداره

شما اگه چند تا پست بالاتر رو میخوندی متوجه میشدی که سیاوش خان با کسی شوخی نداره
تو رو خدا این حرفایه بچه گانه تونو نزنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or