رقابت بین Ps3 و Xbox 360 همچنان ادامه دارد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
راهکارهای جدید برای پیروزی ...
همانطور که شما هم میدانید در XBOX LIVE علاوه بر انجام بازیهای انلاین میتوانید به دانلود فیلم ها , سریالهای تلویزیونی , موزیک ها و ... بپردازید .
سونی قصد دارد که راه مایکروسافت در زمینه Video Market را دنبال کند اما با یک تفاوت ... !
Sony Computer Entertainment America و CEO ( Jack Tretton ( اعلام کردند که انها قصد دارند در زمینه Video در PSN فعالیت کنند اما برای مقابله با حریف خود یعنی Xbox 360 , انها این فیلم ها را به صورت کاملا مجانی بر روی PSN قرار میدهند !!!
با این تفاسیر شما دیگر لازم نیست که برای دانلود فیلم ها پول بپردازید ;) !

network.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
اي بابا گاماس گاماس!!!!
بزاريد يه كم كه جا افتاد بهتون مي گم پول چيه و سوني چيه!!!

ولي بازم براي اولش خوب داره شروع مي كنه شايد نصفه طرفدار ليو رو پيدا كنه!!!
ولي نگفتن از كي راه اندازي ميشه اين قسمتش؟

یعنی میشه همه فیلم ها رو مجانی دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

گویا .
اما چیزی که مشخص هست اینست که این قضیعه مختص فیلمهای نسبتا قدیمی میباشد . فیلمهای روز سینما رو که همچین کاری نمیکنند :biggrin1: .
به هر حال منتظر اخبار تکمیلی از سوی سونی هستیم .

مگر تقلید بکنه که بتونه به اینجاها برسه! اگر الان مایکروسافت این کارو میکرد سونی غوقا به پا می کرد که آی وای مایکروسافت تقلید کرده و و و ......

موفق باشید

آخرین ویرایش:
يادم مياد قديما دانلود فيلم های Hdq از Psn کاملاً مجانی بود !! حالا نميدونم شايد اين پروژه جديدتری هست ..
و يادمه اشکان يک بار تو تايپ خودش داشت برسی ميکرد قيمت 2 کنسول رو اين مورد رو هم حساب کرده بود که در کل اين سرويس روی Xbl پولی بود و در کل قيمت 2 کنسول برابر شده بودند!

مگر تقلید بکنه که بتونه به اینجاها برسه! اگر الان مایکروسافت این کارو میکرد سونی غوقا به پا می کرد که آی وای مایکروسافت تقلید کرده و و و ......

موفق باشید
مگه مایکروسافت کم سره motion sesing ps3 سر و صدا کرد.
اگر هم اینا تقلید حساب کنیم باید برگردیم به ps1 که برای اولین بار بازی ها به دنیای 3D برد.پس هر چی کنسول بعد از اون اومد یعنی از سونی تقلید کرده؟

درود
:biggrin1: خوبه دیگه، از Wiimote و Mii و Second Life و..... تقلید زده بود این سونی، فقط مونده بود از روی حرکت جدید Microsoft تقلید بکنه :laughing:.
اخه دیگه چی از سونی می خواین!!
فقط یک چیز. تقلید نزنه.
اگر هم اینا تقلید حساب کنیم باید برگردیم به ps1 که برای اولین بار بازی ها به دنیای 3D برد
اره دیگه Nintendo 64 و ابر بازی Mario 64 نقش هویچ رو بازی کردن پس.
پ.ن. کلا تو این نسل اسکی کردن سونی خیلی خوب شده :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
اگه یادتون باشه یک هفته با انتشار ps3 مونده بود که وقتی wii اطلاعاتی داد بیرون سونی اعلام کرد ps3 چندین ماه دیگر خواهد آمد چون می خواهیم دسته های بازی را تغییر دهیم

به تازگی هم می خواد دسته شوک دار بسازه که بازم چون موفق نشد می خواد تقلید کنه که البته اگه بتونه چون به خاطر SIXAXIS نتونست دسته های شوک دار را با ps3 وارد بازار کنه

موفق باشید

اخه دیگه چی از سونی می خواین!!این همه کار براتون می کنه.برین یه ps3 بخرین دیگه:biggrin1:

اینکه بکشه کنار تا فقط 360 و W11 بمونند

بیچاره سونی به Haza که برای سه پلتفرم میاد میگه انحصار ps3 !! :laughing:
تازه یوبی سافت این بازی رو به خاطر هالو دیر میده بیرون تا فروش کنه اما سونی میگه این بازی انحصاری برای ps3 هست :laughing:

خداییش ایندفعه رو بد باخت اما دفعه پیش (ps2) گل کاشت طوری که هنوز من این کنسول را دارم و دارم باهاش حال می کنم و هیچ احتیاجی به ps3 ندارم اما به Xbox 360 بدجور احتیاج دارم چون این کنسول خدا هست و بازیهایش هم خداتر !!

موفق باشید

خوبه دیگه، از Wiimote و Mii و Second Life و..... تقلید زده بود این سونی، فقط مونده بود از روی حرکت جدید Microsoft تقلید بکنه :laughing:.
biggrin1:.
نه دیگه! شما مثل اینکه Sony Pictures رو فراموش کردی! این جا اگه سونی قدم بذاره...
بیچاره سونی به Haza که برای سه پلتفرم میاد میگه انحصار ps3 !! :laughing:

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or