کسی با مبین نت امتحان کرده؟ من رفیقم مبین نت داره ps3 هم بازی میکنه هروقت هم بهش میگم مشکلی داری میگه نه.. اگر اینطوره بریم مبین نت بگیریم.
متاسفانه... .من با پارس آنلاین تا دیروز مشکل نداشتم اما امروز وصل نشد. خیلی عجیبه این مشکل من برای Xbox Live هم رفع شده بود اما همزمان برای PS3 و Xbox Live برگشته
این دو تا بهم مربوطن. عجیب تر اینکه PS4 هیچ مشکلی نداره.
واقعا حیف شد من بعضی مواقع رو PS3 بتلفیلد ۳ میزدم که الان دیگه نمیشه.
دقیقا بازیهای پلی 4 هم داره یکی پس از دیگری از کار ميوفتن به خصوص gta online و nfs .....متاسفانه... .
البته شما ظاهرا از اوضاع PS4 خبر ندارید!!! اون هم به خیلی از سرورهای بازیها متصل نمیشه! تقریبا(%70)... برای نمونه فقط (blood borne,battlefield4,DOA5 Last Round) و ... خیلی دیگه که من الان حضور ذهن ندارم... .
باید فکری کرد ... باید کاری کرد... افسوس.............. .
کاملا درسته و هیچ راه حل 100% ای برای رفع این ارور هنوز مشخص نشدهبه عقیده من؛ دوستانی که فرمایش میکنند با اپراتور یا سرویسِ اینترنتِ X یا Y میتونن راحت وصل بشن؛ این ارور ربطی به ارائه دهندهیِ اینترنت نداره و مربوط به زیرساختِ کلّیِ نتِ کشور هست؛ و اتصالشون هم احتمالاً شانسی و موقتی هست...
قسمتی از سرویسِ Sony PlayStation 3 توسطِ اینترنتِ ایران مسدود شده، درست مثل سایت یا سرویسی که فیلتر میشه و با هیچ اپراتوری قابلِ دسترسی نیست.
راه حل فقط پراکسیکاملا درسته و هیچ راه حل 100% ای برای رفع این ارور هنوز مشخص نشده
اونم واسه همه جواب نمیده و بگیر نگیر داره(تو همین تاپیک نظرات رو بخونید معلومه)راه حل فقط پراکسی
به عقیده من؛ دوستانی که فرمایش میکنند با اپراتور یا سرویسِ اینترنتِ X یا Y میتونن راحت وصل بشن؛ این ارور ربطی به ارائه دهندهیِ اینترنت نداره و مربوط به زیرساختِ کلّیِ نتِ کشور هست؛ و اتصالشون هم احتمالاً شانسی و موقتی هست...
قسمتی از سرویسِ Sony PlayStation 3 توسطِ اینترنتِ ایران مسدود شده، درست مثل سایت یا سرویسی که فیلتر میشه و با هیچ اپراتوری قابلِ دسترسی نیست.
گل بود به سبزه هم آراسته شد !!با درود
دیشب آپدیت 4.83 اومد
خداکنه...سلام به دوستان
آپدیت کردم بعد آپدیت دیگه ساین اوت نمیشه
انگاری حل شده مشکل
اره داداش. OFW هستم. البته دو سه روزی بود که یه مختصر درست شده بود بعد از ظهر ها از ساعت 4 به بعد وصل میشد ولی صبح ها اصلاخداکنه...
OFWیی حاجی؟