RedShift کاربر سایت Oct 11, 2018 #136 اقا دم سونی گرم واقعا کی فکرشو میکرد این مشکل با اپدیت کنسول حل بشه؟!! کامل درست شده Reactions: live is life and R@OUF
R R@OUF کاربر سایت Oct 12, 2018 #137 منم این پیروزی بزرگ رو به همه تبریک میگم همون خود سونی باید آپدیت بده که این مشکلای ما درست شن وگرنه کسی اینجا به فکر ما نیست Reactions: live is life
منم این پیروزی بزرگ رو به همه تبریک میگم همون خود سونی باید آپدیت بده که این مشکلای ما درست شن وگرنه کسی اینجا به فکر ما نیست
jjhha کاربر سایت Oct 12, 2018 #138 نوشته شده توسط R@OUF: منم این پیروزی بزرگ رو به همه تبریک میگم همون خود سونی باید آپدیت بده که این مشکلای ما درست شن وگرنه کسی اینجا به فکر ما نیست بیشتر... نمیدونم شما هم مشکل دارید یا نه بازی ها آپدیت نمیشن؟ با درود مشکل آپدیت حل شد آخرین ویرایش: Oct 19, 2018
نوشته شده توسط R@OUF: منم این پیروزی بزرگ رو به همه تبریک میگم همون خود سونی باید آپدیت بده که این مشکلای ما درست شن وگرنه کسی اینجا به فکر ما نیست بیشتر... نمیدونم شما هم مشکل دارید یا نه بازی ها آپدیت نمیشن؟ با درود مشکل آپدیت حل شد
A Ali888 کاربر سایت Mar 31, 2019 #139 عرض ادب و احترام خدمتِ همقطارانِ قدیمیِ نسل هفتمی (((: جسارتا جدیداً واسه وصل شده به PSN ارورِ تایماوت زیاد به چشم میاد. میخواستم بدونم واسه شما هم پیش اومده و اگه راه حلی واسش پیشنهاد بدید هم ممنون میشم ...
عرض ادب و احترام خدمتِ همقطارانِ قدیمیِ نسل هفتمی (((: جسارتا جدیداً واسه وصل شده به PSN ارورِ تایماوت زیاد به چشم میاد. میخواستم بدونم واسه شما هم پیش اومده و اگه راه حلی واسش پیشنهاد بدید هم ممنون میشم ...
S saeed king کاربر سایت Aug 22, 2019 #140 سلام عرض ادب.شرمنده دوستان من دستگاه ps3 اسلیم کپی خور دارم(ریباگ)مولتی من. الان میخوام بازیارو آنلاین آپدیت کنم همین اخطارو میده نمیزاره.چیکا کنم؟ و سوال دومم این که منی ک دستگاهم کپی خوره میتونم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری ممنون میشم ج بدید
سلام عرض ادب.شرمنده دوستان من دستگاه ps3 اسلیم کپی خور دارم(ریباگ)مولتی من. الان میخوام بازیارو آنلاین آپدیت کنم همین اخطارو میده نمیزاره.چیکا کنم؟ و سوال دومم این که منی ک دستگاهم کپی خوره میتونم آنلاین بازی کنم؟اگه میشه چجوری ممنون میشم ج بدید