PLEASE
کاربر سایت
ببخشيد خوب از کجا بفهميم xgd3 هست ياxgd2?ربطی به تاریخ نداره بازیایی که XGD3 باشن باید برنرمکس باشن بازیای دیگه نیازی ندارن
ببخشيد خوب از کجا بفهميم xgd3 هست ياxgd2?ربطی به تاریخ نداره بازیایی که XGD3 باشن باید برنرمکس باشن بازیای دیگه نیازی ندارن
ببخشيد خوب از کجا بفهميم xgd3 هست ياxgd2?
دوست عزيز اول از همه خيلي ممنون بابت جوابهاتون. دوم اينکه چرا سوالار و يطوري جواب ميدين که من مجبور شم دوباره يه سوال ديگه هم بپرسم.؟ خوب چجوري چکشون بکنم ببينم کاملا يا نود و هفت درصد؟باید چک کنی بازیای خوب جدید همشون XGD3 هستن مگه خلافش ثابت شه (مثه توم رایدر)Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
دوست عزيز اول از همه خيلي ممنون بابت جوابهاتون. دوم اينکه چرا سوالار و يطوري جواب ميدين که من مجبور شم دوباره يه سوال ديگه هم بپرسم.؟ خوب چجوري چکشون بکنم ببينم کاملا يا نود و هفت درصد؟
عزيزم خوب شما از همون اول اين ميگفتي راحتمون ميکردي ديگه.....خب عزیزم همه چیزو که نباید سوال کنی یه سرچ بزنی سایتا لیست بازیای XGD3 رو دارن
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
سلام ببخشید این سوال مبتدیانه رو می پرسم چون اصلا دوست ندارم بن شم.
من DVD فارکرای 3 رو گرفتم ولی موقع نصب ارور داد و این یعنی 97؟من این بازیو فقط آفلاین زده بودم و اچیموینت هم گرفتم و فهمیدم 97 هست (البته چن وقتیه کلا تو لایو نیستم)
حالا اگه برم بن می شم یا نه؟(بدون فارکرای و فایل نصبش تو هارد)
پس نگران 97 بودنش نباشم؟ و یک سوال. چطور از دیسک بازیم مراقبت کنم که بلا سرش نیاد(سایر دیسک هامم وضع خوبی ندارن help)نه عزیز ۹۷٪ کامل نصب میشه ولی وقتی میری تو بازی ارور میده میاد بیرون
وقتی تو نصب ارور میده یعنی دیسکت خرابه
Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
ممنون از راهنمایتون. قبلا که پیگیر این چیزا بودم گرفتم معمولا 97 ها به 49 درصد می رسن ارور می دن ولی من به 51 درصد. این قضیه چیزیو مشخص می کنه؟
با سلام ببخشید من پروفایلم به لایو وصله میخواستم ببینم اگه بازی معمولی بزارم تو دستگاه و بازی کنم {لایو نه ها همون سینگلش رو } یعنی پروفایلم به لایو وصل باشه ولی بازی های معمولی رو multi بازی نکنم مشکلی پیش میاد ؟
باید برای بازی های معمولی حتی سینگلشون یه پروفایل جداگونه داشته باشم که به لایو وصل نباشه تا بدونم راحت سینگلشون رو بازی کنم یا نیازی نیست و تو همون پروفایلم میشه ؟؟؟؟
ممنون از همگی
نه دادا مشکلی نیستدرود
دوستان یک سوال دارم آیا بازیهایی که امنیت لایو ندارند و با abgx تست میشن و error میدن رو وقتی xbox به لایو وصل نباشه بازی کنم دستگاه flag میشه؟ مثلا Gears Of War جدید.
منم همین سوال رو دارم،اگر ممکنه جواب بدین.