رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

سلام. abgx برای Sleeping Dogs صد درصدش اینو داد:

اگه ایزوش کم باشه یعنی امن نیست؟ شرمنده من Nemb ام. :d

کاربر محترم با این دیسک لایو نرین که بن میشین . باهاش عادی بازی کنین ولی لایو نرین . خواستین لایو برین بگین بازی برنرمکس میخایین با اون برین لایو یا علی .

dmi اوکی سبز و ss اوکی سبز ولی به اینا تو ورفی گیر داده کلا این قسمت ورفی خیلی بده به همه چی گیر میده . به نظر منکه مشکلی نیست .

Last edited by a moderator:
اقا توروخدا یکی یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنه ۱۰۰ درصد امن باشه ممنون. من هرچی میخرم اون نرم افذارتسته گیر میده ولی یارو میگه برنره حتی یه دیسکو دوبار فرستاد

با سلام ببخشید من پروفایلم به لایو وصله میخواستم ببینم اگه بازی معمولی بزارم تو دستگاه و بازی کنم {لایو نه ها همون سینگلش رو } یعنی پروفایلم به لایو وصل باشه ولی بازی های معمولی رو multi بازی نکنم مشکلی پیش میاد ؟
باید برای بازی های معمولی حتی سینگلشون یه پروفایل جداگونه داشته باشم که به لایو وصل نباشه تا بدونم راحت سینگلشون رو بازی کنم یا نیازی نیست و تو همون پروفایلم میشه ؟؟؟؟
ممنون از همگی

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]یک سوال: من میتونم به[/FONT] XBOX live [FONT=&quot]وصل بشم و آنلاین بازی کنم؟ ( در صورتی که دستگاه من[/FONT] LT 3 [FONT=&quot]باشه و سی دی بازی هم برنر مکس باشه این هم بگم دستگاه من یک بار بن شدهموقعی که[/FONT] LT2 [FONT=&quot]بود[/FONT])​

[FONT=&amp]یک سوال: من میتونم به[/FONT] XBOX live [FONT=&amp]وصل بشم و آنلاین بازی کنم؟ ( در صورتی که دستگاه من[/FONT] LT 3 [FONT=&amp]باشه و سی دی بازی هم برنر مکس باشه این هم بگم دستگاه من یک بار بن شدهموقعی که[/FONT] LT2 [FONT=&amp]بود[/FONT])​

درود. فکر نکنم بتونین. احتمالش 0 هست. ولی امتحان کنید با یک پروفایل دگر.

آقا اینا یعنی چی؟:
67657701898169497441.jpg

31193528867419342615.jpg

ببخشيد ميشه بگين حدودا يا دقيقا بازي هاي تا چه تاريخي رو ميشه بدون يرنر مکس و اين مراسمات توي لايو استفاده کرد...؟ ممنونم....
ربطی به تاریخ نداره بازیایی که XGD3 باشن باید برنرمکس باشن بازیای دیگه نیازی ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or