رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

L0 Video padding contains data but this is normal for XGD2 (The old way of putting L1 video on L0). Add command line option --pL0 if you want to blank it out (the data hasn't actually been checked that it matches L1 video... it could be anything). Note that XGD2 ISOs without L1 video on L0 will appear to have bad video data when checked with older versions of abgx360. This version of abgx360 doesn't care about L1 video on L0... it will pad L0 video with zeroes whenever video is autofixed or manually patched. You can rest assured that only old and unsafe custom firmwares will read L1 video from L0; newer ones will read it properly from L1. If you're tired of seeing this message then just disable "Check/Fix Video padding", as it still makes no difference in terms of stealth... this option only exists as a way to make sure ISOs are "clean", with no extra data in areas that aren't CRC checked.

این ارور که مشکلی نداره؟
مربوط به ویدئو پدینگ هستش.
ارور مربوط به crc اگر قرمز باشه مشکلی داره؟

آخرین ویرایش:
یه سوال...
اگه من pes2012 غیر فول استلث بزنم خطر بن شدنم تو لایو بیشتره یا mw3 غیر برنرمکس؟؟(لازم به ذکره من الان غیر برنر مکس دارم بازی می کنم و بن نشدم)

فیفا 12 نمیخواد ریسک کنی برو حاشو ببر فقط باید جدید ترین اپدیت یعنی LT 3 رو داشته باشی بعلاوه داشبورد جدید بعدا وارد فیفا شو وبازی کن راحت ولی بگم فیفا واسه بازی 800 پوینت میخواد که باید بخری

فیفا 12 نمیخواد ریسک کنی برو حاشو ببر فقط باید جدید ترین اپدیت یعنی LT 3 رو داشته باشی بعلاوه داشبورد جدید بعدا وارد فیفا شو وبازی کن راحت ولی بگم فیفا واسه بازی 800 پوینت میخواد که باید بخری

آخه دوستان چرا اطلاعات غلط میدین تحویل ملت؟خدا رو خوش نمیاد این کار رو کردن! به جز LT3 باید هر دیسکی که قصد انلاین بازی کردن دارین رو با برنامه Abgx360 پچ کنید و پس از تایید نهایی با رنگ سبز اون وقت دیسک بازی آماده بازی در لایو هستش و نهایت امنیت رو دارد.

---------- نوشته در 10:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان

ریسک FIFA 12 چطوریاست ؟

راستیتش اصلا وارد نیستم به لایو !

فقط با abgx تست کنم حله ؟

شما هر بازی که قصد دارید در لایو بازی کنید ابتدا دیسک بازی رو با برنامه abgx360 چک کن اگه همه موارد رو با رنگ سبز نشون داد دیسک شما مشکلی برای بازی در لایو ندارد اما اگر شاهد رنگهای زرد و قرمز بودی باید بازی رو با همون برنامه پچ کنی و در نهایت رایت بزنی و با دیسک جدید که امنیت کامل رو داره بری لایو.آموزش کامل در پست اول همین تایپک موجود است.

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه .این ارور به صورت زرد رنگ مشکلی داره dmi is unverified دراخر هم با رنگ زرد مینویسه verification failed کمکککککککککک

پیام خصوصیتو چک کن

---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان بازی mass efect 3 چه قفلی داره؟

این بازی جزو بازیهای XGD3 هست و برای اجرای کامل و بدون مشکل و همچنین نصب در هارد باید بازی رو به صورت برنر مکس خریداری کنید.

سلام
من رزیدنت اویل را از فروشگاه پیناتا با تاکید بر امنیت لایو خریداری کردم اوایل سال جدید! رزیدنت این قسمت dmi؛ ss اش در ini تستش زردرنگ هستند. مشکلی برای لایو خواهد داشت؟

سلام
من رزیدنت اویل را از فروشگاه پیناتا با تاکید بر امنیت لایو خریداری کردم اوایل سال جدید! رزیدنت این قسمت dmi؛ ss اش در ini تستش زردرنگ هستند. مشکلی برای لایو خواهد داشت؟

از خروجی برنامه abgx360 یه عکس بگیر بذار تا دقیق بهت بگم چه مشکلی داره

اگه ایمیج 97 درصدی از یه بازی مثلا blur تو برنامه abgx 360 همه ی تست ها رو پاس کنه میشه با اون دیسک لایو رفت و بی خطره یا باعث بن شدن میشه؟ در این صورت فرق این دیسک 97 درصدی که برنامه میگه مشکلی از لحاظ stealth نداره با همون بازی که به صورت برنرمکس رایت شده چیه؟

اگه ایمیج 97 درصدی از یه بازی مثلا blur تو برنامه abgx 360 همه ی تست ها رو پاس کنه میشه با اون دیسک لایو رفت و بی خطره یا باعث بن شدن میشه؟ در این صورت فرق این دیسک 97 درصدی که برنامه میگه مشکلی از لحاظ stealth نداره با همون بازی که به صورت برنرمکس رایت شده چیه؟

اگر بازیت جزو بازیهای XGD3 باشه بله بسیار خطرناکه و حتما حتما باید بازیت علاوه بر پچ بودن برنر مکس هم باشه.

یه سری از بازی ها xgd3 هستن و یه سری نه!
اونایی که xgd3 هستن بهتره برنرمکس باشن واسه لایو!
اونایی هم که نیستن بهتره فول استلث باشن
اگه این blur همون ماشینیه باشه که من فک می کنم،فول استلث بودن کافیه!

یه سوال:من یه بازی run رو داشتم رو lt2 ولی حالا lt3 دارم و میخوام برم لایو چیکار کنم تا روی کنسول اجرا بشه؟ راهی هست؟ اگر به روش برنر مکس رایت کنم؟

یه سوال:من یه بازی run رو داشتم رو lt2 ولی حالا lt3 دارم و میخوام برم لایو چیکار کنم تا روی کنسول اجرا بشه؟ راهی هست؟ اگر به روش برنر مکس رایت کنم؟
اگر بازیت جزو بازیهای XGD3 هست باید هم بازی رو پچ کنی و هم برنر مکس باشه.اما اگر XGD2 هست نیازی به برنر مکس نیست و فقط بازی رو با برنامه abgx360 پچ کن.اگه متوجه نشدی پیام خصوصی بفرست کامل واست توضیح بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or