رعایت نکات امنیتی دیسک بازی در Xbox Live

دوستان من موقع رایت کردن بازی برای SSv2 کردن بازی ، به ارور زیر بر میخورم . میدونین مشکل از کجاست ؟

We Cannot Set the Layer Break Position When Burning .

سوالی که دارم خیلی برام مهمه لطفا یه کسی که می دونه جواب بده چند تا پست قبل که یکی از بچه ها پرسیده بود اگر با دیسک غیر امن افلاین بازی کنه مشکلی براش پیش میاد یا نه که بچه ها بهش گفتند اگر با پروفایلی که باهاش لایو نره مشکلی نداره در صورتی که من چند جا خوندم از نقل بچه های حرفه ای که می گفتند در زمان افلاین هیچ خطری تهدید نمیکنه حالا کدوم درسته و باید به چی اطمینان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا خود منم سوال شده این آخه میخوام dlc یه بازی رو بخرم آفلاین بازی کنم ولی‌ باید حتما با اکانت لایو بازیش کنم حالا مشکلی‌ داره یا نه‌؟

اگر من با دستگاه کپی خور برم لایو و از دیسک اورجینال استفاده کنم احتمال داره بن بشم؟
احتمالش کم نیست
چون مایکروسافت هم فریمور درایو رو چک میکنه و هم بازی رو پس امکانس هست ولی خیلی کمه
میتونی فریمور دستگاهتو به فریمور اورجینالتبدیل کنی و با خیال راحت بازی کنی

این الان مشکلی نداره؟
hxbynceasenfzonrfci9.jpg
اُریج که نشد افتادیم تو خط کپی، فعلا سرمونو با این گرم کنیم :d
اون wave رو پایین زده ایرادی نداره؟
بعد اون مطلب قرمز و زرد چیه؟

آخرین ویرایش:
این الان مشکلی نداره؟
hxbynceasenfzonrfci9.jpg
اُریج که نشد افتادیم تو خط کپی، فعلا سرمونو با این گرم کنیم :d
اون wave رو پایین زده ایرادی نداره؟
بعد اون مطلب قرمز و زرد چیه؟

دوست عزیز اگر واقعا میخوای در بهترین حالت باشه بازی شما باید SS Version : 2 باشه حالت تست رو رو High بذاری و ببینی بازی شما با چه نوع درایوی کپی شده
الان فایل های دیسک شما اشکال داره و اینجور دیسک از نظر بنده فاقد امنیت هستش چون نمیشه پیش بینی کرد حتی به همه نکات هم توجه کنید و درست باشه باز 100% Live اطمینان نداره چه برسه چند تا مورد کوچیک هم داشته باشه دیسک بازی
برای فهمیدن نوع درایوی که بازی باهاش کپی شده به پست اول تاپیک مراجعه کنی آخرهای پست با عکس توضیح کاملی داده شده
موفق باشید

• Like
Reactions: game.fun
برخلاف پست قبلیم :d شاید بتونم اُریج تهیه کنم، برای همین اگه شد میخوام کلا فریمور رو هم از حالت هک در بیارم
میشه بگید چه جوری میتونم انجام بدم؟
ممنون

هیچی پس 100 درصد ورژنت 13599 هست تنها راه اینه که xbox باز بشه و دقیقا همون مراحل کپی خور کردن طی بشه ولی بجای ریختن iXtreme فریمور اورجینال دستگاه ریخته بشه
اگه خودت بلد نیستی بده بیرون برات انجام بدن

• Like
Reactions: game.fun
من قبلا یک دستگاه داشتکه LT1.1 روش نصب بود و بازی های COD رو چک میکردم و بدون مشکل بازی میکردم..حالا یک دستگاه گرفتم و LT1.91 روش نصب هست حالا خواستم بدونم باید دوباره برای لایو رفتن بازی های COD رو چک کنم یا نه..؟

سلام من lt.2 ریختم و وقتی می خواهم gears 3 رو برای چک کردن با برنامه abgx 360 تست کنم ارور میده میگه layerbreak مشکل داره دوستان اگه راه حلی دارن بگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or