برا خود منم سوال شده این آخه میخوام dlc یه بازی رو بخرم آفلاین بازی کنم ولی باید حتما با اکانت لایو بازیش کنم حالا مشکلی داره یا نه؟سوالی که دارم خیلی برام مهمه لطفا یه کسی که می دونه جواب بده چند تا پست قبل که یکی از بچه ها پرسیده بود اگر با دیسک غیر امن افلاین بازی کنه مشکلی براش پیش میاد یا نه که بچه ها بهش گفتند اگر با پروفایلی که باهاش لایو نره مشکلی نداره در صورتی که من چند جا خوندم از نقل بچه های حرفه ای که می گفتند در زمان افلاین هیچ خطری تهدید نمیکنه حالا کدوم درسته و باید به چی اطمینان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالش کم نیستاگر من با دستگاه کپی خور برم لایو و از دیسک اورجینال استفاده کنم احتمال داره بن بشم؟
یکی نیست جواب مارو بده؟یعنی اگه فریمور دستگاه رو اوریج کنم و از این به بعد از دیسک اوریج استفاده کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
اگه تا الان فلگ نشده باشید(مثلا قبلا با دیسک سلت نشده رفته باشید یا بازی بدون پچ ap2.5 شده اجرا کرده باشید و ارور دیسک انریدیبل گرفته باشید) نه مشکلی پیش نمیاد !یکی نیست جواب مارو بده؟
این الان مشکلی نداره؟
اون wave رو پایین زده ایرادی نداره؟اُریج که نشد افتادیم تو خط کپی، فعلا سرمونو با این گرم کنیم :d
بعد اون مطلب قرمز و زرد چیه؟
کجا برم ببینم؟ من که بلد نیستم!ببین داشبوردت وزژنش چنده چون با اپدیت داشبورد دستگاه به حالت اورجینال برمیگرده